Tu est meus veritas ab infinitum....

Klockan är mkt och här sitter jag och ugglar, borde plugga men har så mycket I-Lands problem att tänka på så jag orkar helt enkelt inte! Känner att jag skulle behöva en vän, en riktigt riktigt nära vän just nu!
Livet är som en gurka, ibland får man den i munnen och ibland i arslet..... Hahahaha
Tänk om man inte vore så trött hela tiden, för det är jag just nu! Jag sover och sover, sen är jag i skolan och sen sover jag lite till! Dygnet har för lite timmar för allt jag vill hinna ta mig för, men jag vet inte hur jag skall få ihop allt!
Idag hade jag packat gymväskan till skolan! Sagt till Björn att natta Vidia för jag skulle minsann till gymmet direkt efter skolan... Vad händer, jo städningen på skolan drar ut på tiden, jag hinner inte me bussen utan får sitta å vänta i slussen i 40 minuter, när jag väl kom hem så hade gymmet öppet i ca 20 min till! Meningsfullt att gå på gymmet i 20 minuter!!!! Då lessna jag till och gick hem och åt ett par mackor! nu överväger jag starkt att gå upp vid halv 6 imorron för att ta en löprunda innan jag måste dra till skolan! Om jag skall orka det så måste jag typ sova nu, men nejnej, håll dig vaken människa för guds skull!!!
I helgen så får vi besök av Björns bästa kompis Björn och hans familj! Jättekul! Förutom att jag slutar sent imorron, skall på utbildning hela lördagen och resten av helgen måste jag plugga som ett freak för att fixa provet på Måndag! I soooo enjoy my life right now!!! Slå d me era I-Lands problem va!?! jag leder ligan av självömkans klubben just nu! Nästa helg kommer iaf Märit och Jonas! Min Märit som jag saknat så! Oj oj va mycket catching up vi har att göra den helgen! :) Miss ya girl!
Nej nu skall jag ta mitt lata arsle med gurkan och gå och lägga mig!
Ha det fint!
Puss kram

Sol!!!

Vi älskar eller vad? vår sol har återvänt till ett fruset Sverige! Snön ligger envist kvar men äntligen lyser solen! Ikväll har jag tagit mig ett glas vin för att fira! hahaha d va en billig anledning med tanke på att jag låter ett glas vin slinka ner varje helg! :)
Det var ett tag sen jag skrev igen.... D blir så väldigt ofta!
Ihelgen är det vrålplugg som står högst på listan. Har Anatomiprov på Måndag, del två. Vilket innefattar Cirkulationssystemet, Lyfsystemet, Respirationssystemet, Lymfan osv osv.
Skall försöka få in i mitt huvud hur blodet far runt i kroppet. Från vilken kammare till vilken gång blodet går till, från?? vad alla lymfstationer i kroppen, vad ansiktets nerver heter!
Jaaa inte att förglömma att vi skall kunna nervsystemet oxå!
Vet ni vad är ett Nefron är??? Henles Slynga då? Proximala Tubuli, Distala Tubuli??? hahahaha inte jag heller!!!!
Hm egentligen inte ett dugg roligt eftersom jag SKA kunna detta på Måndag, och jag kan ju inte sänka mitt snitt nu! Nej nu skall jag synda på godis och vin och sen se en skräckfilm, det kan jag va värd!
Trevlig helg, s*g och sv**j :)

RSS 2.0