Sommar projekt

Hur ska detta gå? Jag som är första blomdödare i stan, har precis tagit på mig att nära och ta hand om dessa. Det återstår att se hur dom klarar av att leva i mon "ömma" vård! ;)


Tripp trapp trull


Break!

Med allt som pågår i livet som just nu bara är jobbigt och drygt så låter jag fina Camilla ta hand om mig en stund! <3


Fel rubrik!!!

Haha jag tänkte på dagens situation när jag döpte förra inlägget, men insåg att det var lika bra att dela upp det hela!
I natt började karusellen på nytt. Vidia kom in till oss och klagade på magont och att hon var törstig, klockan var 4 på morgonen. Jag låg och stirrade i taket och tänkte helt seriöst: "kära goda Gud, inte kräkan igen, snälla rara! Har vi inte vart tillräckligt sjuka den här våren?!" Just då så kräktes Vidia ner sängen, golvet, sig själv och oss... Min tanke till dom högre makterna var då: "far åt helvete!" Sen var det bara dusch, byta lakan, skura golvet osv osv! Så idag är vi hemma allihopa och känner oss rätt låga! Idag skulle rubriken ha varit "jo lite bitter är jag"


Jo lite bitter är jag!

Halloj! Har vart nåt fel på blogg appen, därav det dåliga uppdaterandet! Min 30 års dag var en underbar dag och kväll med mina nära och kära. Trots att två av mina allra närmaste var hängiga! Fick så otroligt mycket fina presenter. P-kort på mitt jobb som jag skall utnyttja den 29/4 :)
Massor av kanebo produkter, en fantastisk servis som dagen efter genast togs i bruk! Kommer lätt ha den finaste dukningen på dinner safari! :) fick oxå ett P- kort på creppan och av mina barn och min man fick jag ett story armband med en ny berlock, en heldag på skönhetssalong och senare middag på surfers och hotell övernattning! Jag är lyckligt lottad som har så fantastiska människor i mitt liv! Kärlek till er och tack så mycket! Ni är bäst! <3

Har tyvärr inte tagit bilder på alla presenter. Fixar det senare! Håll till godo med några bilder iaf! :)


Ibland blir det lixom bara fel!!! :)


Näsan 30!

1 dag kvar som 29 sen börjar en ny era! 30 bast! :) jag är rätt lugn med det hela faktiskt. Har tänkt en del på det här med att fylla jämt. Ofta när det påtalas, både till mig själv och andra så ojas det så mkt, man blir så gammal osv... Kanske känner man att man på riktigt lämnar ungdomen bakom sig när man går från 20 till 30. Jag har vart nojjig, inte riktigt känt att jag är så "gammal" men å andra sidan så känner jag ju mig mer som 30 än som 20, både fysiskt och mentalt. Och i ärlighetens namn så vill jag inte va 20 igen heller! Bekymmer, problem och osäkerhet... Nu är jag vuxen, jag har inte dom tankar och känslor jag hade för 10 år sen, jag är medveten om vem jag är, vad jag tycker och vad jag tänker. Jag är mamma, den viktigaste rollen nånsin, som kräver att jag är säker på mig själv och det har nog växt fram under åren. Jag är inte purung, men jag är inte lastgammal heller, jag är rätt nöjd faktiskt! :)


1 vecka

Rökfri alltså. Inte ett endaste bloss på 7 hela dagar! Kämpa! :) måste erkänna att det är lättare än jag tänkte att det skulle bli. Men tack vare min e-cigg klarar jag dagarna med bravur! :)


Fringe

Ny serie att följa! Spännande, lite otäckt och mkt bra än så länge! :) har vart dåligt med inlägg i veckan eftersom jag har vart helt sänkt! Feber, illamående och mitt i allt så bestämde jag mig för att sluta röka, vilket består ännu efter 5 dagar! Jag är rätt stolt faktiskt! :)
Helgen har vart väldigt lugn! Lördagen tillbringades i svärföräldrarnas bubbelpool följt av bastu och dusch! Hur mysigt som helst. Senare hemma så somnade Vidia på soffan vid ca 19.45 vilket nog aldrig hänt förut! Förklaring kom sen vid 3 tiden nånting då vi vaknade av kaskadspyor i sängen! :(
Dusch och tvätt innan vi lyckade komma till ro igen, stackars Vidda va helt slut! Idag har det dock inte vart nånting! Pigg och glad som vanligt! Har haft Marie och Annelie här på lite pyssel med fransar och bryn. Mkt trevlig söndag med avslutande middag hos Tanja och Mange! Imorron, ny vecka med nya utmaningar! Puss på er


Shopping

Inga bra bilder, men lite av det som fick följa med hem! :)


Borta bra men hemma bäst! <3

Skönt att va hemma med våra små igen. Dessvärre ser det inte bättre ut än att Vidia åkt på halsfluss. Hon vaknade i natt när vi kom hem, febrig och vitprickig i halsen. Så ni väntar jag på samtal från VC! Stackars liten! :( dom har iaf haft en toppen helg med farmor och farfar och blev glada för sina presenter! Vidia fick ett ps3 spel och en monsterhigh film och Juni fick en ekorre och en lektelefon! Uppdaterar senare om mina inköp! :)


Stockholm

En underbar helg med min bästa är nu avslutad. God mat, shopping och relax har stått på schemat. Vi har besökt vårt gamla kvarter i Nacka och bara njutit! Nu åker vi hem till våra älskade troll, skall bli skönt att få sova i egen säng i natt! :)


Word!

Smashing hon blev, svårt att bli annat när man heter Marie i och för sig! Men för att vara min första gång så tycker jag att jag gjorde riktigt bra ifrån mig! :)


Oskuld?

Nu ryker den snart iaf! Skall straxt göra min första fransförlängning ever! Snart ligger Marie på bänken och blir förhoppningsvis alldeles smashing! :)


Trött mamma

Det är jag idag. Skallen värker och helst av allt skulle jag vilja dra täcket över huvudet och sova! Juni har sovit gott hela natten, vilket var välbehövligt. Idag var hon feberfri men doktorn sa att hon var svullen i örat och att sänkan visade att hon har en infektion i kroppen. Nu avvaktar vi till torsdag för att se om hon lyckas friskna till utan penicillin! Efter det fick jag gå till tandläkaren, tanden måste dras ut men jag kommer få göra det på lasarettet, vilket märkligt nog inte känns tröstande alls! Jag och Juni spenderade sen eftermiddagen tillsammans med Marie, vilket va så grymt välbehövligt eftersom vi inte har träffats på länge. Är väldigt märkbart att vi inte är mammalediga längre då vi kunde hänga jämt och ständigt! Nu blir det lite glest mellan gångerna men oj så skönt det är att ses!! :) nu har vi ätit och är mätta och belåtna. Barnen härjar på ordentligt så nu blir det till att gå ut en stund igen och rasta av dom små liven! :)


Nu är det tungt!

Pratade precis med SVU och alla symptom, hög feber, slem i örat, osv tyder på att det är öroninflammation igen... Dessutom att trumhinnan spruckit... Igen! Verkar inte som att det finns nåt slut på den här onda cirkeln! Min stackars älskling. Vill bara att hon skall få va pigg och frisk!


RSS 2.0