Går trögt

Med uppdateringarna alltså! Ikväll äter vi Annandagsmiddag hos mor och far. Lite senare än vanligt pga diverse sjukdomar, men massa mysigt som vanligt! :) man får passa på att äta upp sig nu innan det nya året, för sen blir det till att shapa upp sig inför sommaren! Det gick ju tydligen inte så bra med det under hösten, men nu har jag en plan med min blivande PT Camilla som skall få köra med mig! :) får se om jag uppdaterar nåt mer i år. Annars hörs vi igen 2013! Happy new year!


Mitt emellan

Jul och nyår. Idag slappar vi lite efter alla juldagar. Jag blev superförkyld på juldagen och fick snällt ligga hemma medan familjen firade jul hos svärföräldrarna! Igår startade annandagsrean så det var bara att rusta sig med nässpray och näsdukar innan jag for iväg för att hämta upp Marie. Många timmar blev det och en hel del fynd innan vi återvände hemåt. Skönt att ha en tjejdag med fika, shopping och massa snack! Tack käraste vän! <3 jag uppdaterar senare med bilder på inköpen! I eftermiddag hälsar vi nog på mor och far en stund, sen skall vi göra glass i nya glassmaskinen! Puss på er! <3


Dec. 26, 2012

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50db39c2e087c35cbd46be73.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50db3a139606ee5a841d04ef.jpg" class="image">


Dec. 26, 2012

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50db371c9606ee5a841d04ab.jpg" class="image">


Dec. 26, 2012

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50db3587e087c35c804b9666.jpg" class="image">


Klapparna

Ja jissus va grejer vi fått allihopa! Massa fina och bra och ha saker! Tänkte fota alltihop, men barnen har fått så himla mkt, vet inte om det funkar att ladda upp alltihop! Jag har fotat det mesta som jag fått men om jag glömt nåt så betyder inte det att jag inte blev glad utan att jag redan tagit det i bruk! :) inget kort finns men jag och Björn fick en sthlms weekend med restaurang besök!
Litet tillägg! Har försökt att ladda upp bilder i 2 dagar men det vill sig inte så jag får ladda upp två bilder i taget istället!


Det finaste jag nånsin fått!

Fick jag av min snart 5 åriga dotter. Hon har skissat och designat och med hjälp av pappa och farfar gjort detta! Sån gränslös kärlek jag känner för mina barn trodde jag inte va möjligt att känna! <3
Nu sover mina änglar och jag och min älskade man skall krypa upp i soffan med nybakad kavring, julskinka och se på FireFly! Jag uppdaterar vidare om julhelgen! God jul och hoppas att alla är lika lyckligt lottade som jag är! Kärlek!


Full kyl!

Jaha och vart ställer jag julskinkan?


Till mig!

Julklapp till mig själv! Lite glitter och glamour till fransarna!


Jag slår ett slag...

För ögonfrabsförlängning! Har haft det i snart 1 år och helt ärligt, can't live without it! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50d5991fddf2b32cfa0016b3.jpg" class="image">


Jag slår ett slag...

För ögonfrabsförlängning! Har haft det i snart 1 år och helt ärligt, can't live without it! :)


På väg!

I Angelicas bil sitter man nära ratten! :)


Dan före dan före dan....

Nu står granen på plats! Vi brukar alltid pynta och ordna kvällen innan. Men man tröttnar ju så fort på det hela när jul och nyår är slut, så nu får vi njuta ett par dagar extra! :)


Duktiga jag!

Nu är det färdigbakat för i år! Snickerskakor, Rocky Road, lakritsknäck, Bountybollar och pepparkakscheesecake med ädelost! :)


Ungar!

Idag kläcker min dotter ur sig vid matbordet. "Mamma, du är en väldigt gammal kvinna!"

Ska man skratta eller gråta? :)


Nära nu....

Snart är det dags! Julafton är i antågande och jag tycker det är så mysigt! Dyrt, men mysigt! I år skall vi fira julafton hemma, vilket känns bra! Stora fina granen kläs dagen innan julafton tillsammans med julmusik, glögg och julklappsutdelning! Har vart på stan idag i ett försök att få ihop dom sista julklapparna. Jag är nästan där! Men det är ett par svåra kvar som jag måste ordna me. Får ta det i veckan. Har ganska bra koll på vad som skall införskaffas dock! :) ikväll är det tjejkväll med dom bästa! <3


Yeeeees!!!!!

Säger inte vad, för jag tänker inte jinxa! Men just nu så är jag jävligt glad!!! :)


Dagens...

Idag hänger vi med syster. Och resultatet av dagens bak blev saffransbullar med vit choklad! Vi har även hunnit med lakritsknäck och Rocky Road, fast dock inte idag, bilder kommer!


Sankta Lucia!

Idag vankas det Luciafirande på dagis! Kl 15.30 skall vi åka och se lilla skruttan i tomte klänningen. Super mys! :) just nu hänger vi på Flottiljevägen och umgås med bror, Wille och Fanny!


Bakslag...

Vaknade i natt av att Vidia kom springande från sitt rum. Mamma jag kräks!!! Jodå, det blev att valla barn mellan toalett och säng hela natten. Idag mår hon prima och verkar inte alls va berörd av natten. Märklig sjuka det där! Eller så är det helt enkelt barns fantastiska förmåga att återhämta sig. Vi siktar iaf på lucia tåg på torsdag! Så det blir en dag hemma igen. Jag passar på att baka kavring som jag älskar! Delar med mig av receptet här! Nån som inte är rädd för att eventuellt kräkas lite är väldigt välkomna hem hit och hålla oss sällskap idag! :)

Kavring
175 grader

7 1/2 dl Rågsikt
1 tsk Salt
2 msk Malda Brödkryddor
2 tsk Bikarbonat
4 dl Filmjölk
1 dl Mörk Sirap

Blanda alla torra ingredienser. Rör ner fil och sirap. Blanda och häll i smord brödform. Grädda på nedersta falsen i ca 1 1/2 timme. Täck över med aluminium folie efter halva tiden. Ta ut och pensla på lite smör!
Jag brukar göra dubbel sats så det räcker till 2 bröd!


Lite lagom seg!

Börjar smått återhämta mig efter helgens kräksjuka. Ja herregud vilken sjuka! Tror aldrig att jag har mått så dåligt, har bokstavligen talat bott på toaletten, sovit på en madrass! Under natten så började Juni kräkas och kvällen efter var det Björns tur! Den svepte snabbt förbi men det var en pärs!
Blogg appen har vart kass ett par dagar oxå så jag har inte kunnat blogga. Trots sjukdom så har vi hunnit med pepparkaksbak hos Petra, julmarknad på Linds, lite pulka i snön och ansiktsmålning. Har inte spenderat speciellt mkt tid med min man, men har däremot fått mycket tid med mina små hjärtan! Idag har vart en slapp dag. Sovit middag med Juni och mest tagit det lugnt, for bort och tog en fika med syster oxå innan vi packade ihop oss och åkte hem till matlagning och en lagad diskmaskin! Vilken lycka! :)


6:e December

Tiden springer iväg! Om 1 månad blir min stora lilla tjej hela 5 år! Det är så man räknar tid nu för tiden, när man har barn :)
Nu har jag bara 2 pass kvar att avverka på vattenträningen, sen är terminen slut! Hade pass igår och fick fin presentask med choklad. Och julkalendern bjöd på en ansiktsrengöring, vilket va himla bra eftersom min håller på att ta slut! Vi tillbringade dagen hos fina Sandra igår och bjöds på god lunch och kaffe. Det va längesen vi sågs så det var mkt mysigt! Idag blir det dejt med Angelica och som vanligt lite städ! Ha en underbar dag! Puss på er!


Lyx Tisdag!

Dagen började med vattenträning, sista veckan för terminen och min underbara 7- grupp överraskade med blommor! Så roligt, va glad jag blev! Hemkommen igen blev det lyxfrukost i form av tomtegröt! Björn kokade igårkväll till sitt RT möte ikväll så då passade jag på att snatta lite! :) dagens lucka innehöll ett full Size schampo. Aldrig testat bodyshops schampo förut, så det skall bli intressant. Dagen bjuder även på muskuleringsbehandling och dejt med bästa Märit! Ja, sämre kan man ha det!! :)
Litet tillägg oxå, jag måste säga att det är ganska trevligt med snö, dagar som denna! Torrt och vindstilla, då infinner sig julkänslan! :)
Puss & kram


Snöyra!

Ja vitt är det nu, kan inte säga att jag är jätteförtjust direkt. Visst är det trevligt att det blir lite ljusare, men allt det blöta och kalla kunde jag vart utan. Tänker på min syster och hennes familj som sticker till Thailand över jul och nyår! Tråkigt! Jag är inte ett dugg avis!
Idag städar vi och julpyntar. Går sådär! Har en liten dam som är överallt och river fram allt hon kan få tag på, så det blir mest att jag går efter henne och plockar. Har egentligen inget klokt att skriva. Har inte hänt så mkt, helgen har vart bra ned julskyltning och lite shopping! 2 luckor har jag öppnat sen sist och detta hittade jag i!!


Ja just det!!!

Har ju glömt att delge min adventskalender! Varje år får jag en kalender från BodyShop av min älskade man och idag har jag öppnat första luckan!


Häng!

Lördagshäng på hög nivå med kaffe och film! Har börjat julstöka lite oxå mitt i alltihop men när vi upptäckte att vår diskmaskin läcker vatten så blev stämningen lite låg. Nu har vi satt in en fläkt som förhoppningsvis gör att det hela torkar. Annars kan det bli jobbigt! Juni har oxå hamnat i nån svacka som vi inte har upplevt förr. Vaken mellan 01.30-04.30 inatt. Är lite grann trött nu känner jag.... Tur att det blir lugnt och skönt ikväll då! Imorron skall vi ut i pulkabacken, hinna med lite julskyltning och förhoppningsvis få julstöket klart! Ha en magisk helg! Puss & kram


RSS 2.0