Onsdagsmys....

Var planerat men lilla dottern somnade på soffan klockan 17.30 och totalvägrade vakna sen. Satt henne i stort sett sovandes vid matbordet och tänkte att hon väl troligtvis vaknar till. Men inte då! Hon talade om för mig att hon ville gå och lägga sig i sängen så då insåg jag att det inte var mycke mer att göra!
Så nu sover damen och jag bara väntar på att hon skall komma nerskuttandes pigg och glad igen. Björn är iväg och hjälper min bror att bygga stugor och själv sitter jag i soffan och har precis sett Förlossningskliniken.
Tycker det är otroligt intressant att se på såna program, speciellt den svenska versionen "En unge i minuten" men det uppstår oxå en del tankar i skallen. Typ som "Vad har jag gett mig in på!?"
Jag har gjort det förut men av nån anledning så är jag mer nojjig den här gången! Kanske skall lägga ner alla förlossningsprogram! :)
Vad händer annars i livet? Jag blir större och större, hungern är total och helt ärligt så mår jag inte speciellt bra alls.... ont i kroppen och såååå trött! Bara ber om att detta skall gå över, för jag har iaf 3 månader kvar på jobbet och jag blir ju inte smalare och smidigare direkt! :)
Har sett klart 2 säsonger av OC och tänkte ikväll köra igång 3e säsongen och upptäcker att den är spårlöst borta! Vilket gör mig förbannat frustrerad!

Från det ena till det andra så tänker jag som vanligt mycket på mitt hår! Hår är viktigt enligt mig. Älskar att förändra, färga, klippa, förlänga.
Så till hösten är det dags att bestämma hur det blir framöver!
Blond eller brunett?


Puss å kram
syns på stan!

Den nya bloggåldern!

Vad massa bloggar det finns!!!
Jag tycker det är stenkul att surfa runt och läsa om folk, ibland kända och ibland totalt okända!
Roligt med personliga bloggar, bloggar som handlar om hem och familj, recept, träning, mode, glamour! Ja allt!
kan förstå att vissa tjänar grymma pengar på att skriva!

Vad är nytt då, förutom att vintern aldrig vill ta slut?? (Nej jag skall inte få frispel som i förra inlägget!)
Jag har fått nytt schema på jobbet, som INTE va bra! Bara kvällstid vilket inte riktigt funkar, varken för mig, Vidia eller Björn! Så nånting måste göras omgående!!
Vi va och tittade på ett hus i Söndags, lite bättre läge än vad vi har men så mycket mindre och dyrare! Så vi blir kvar här på prärien. Om snön behagar smälta nån gång och våren kan dyka upp så skall vi ju faktiskt börja bygga!
Det blir tak på vår veranda, iaf en del! :)
Kommer bli grymt! :)
I övrigt så rullar väl livet på. Mor och far befinner sig på Lanzarote, runt 27 grader varmt, sol hela dagarna.... Nästan så jag ville kasta på luren i örat på pappa igår! Jag garanterar att när jag har stora barn som inte längre bor hemma, då skall jag emigrera! Jag tänker köpa en hydda på nån strand i Thailand och där tänker jag bo. Iaf mellan okt och April! Fast så som klimatet verkar bli så lär vi väl ha vinter mellan september och juni i det här landet!
Och raskt går vi vidare till roligare ting!
Jag har utvecklat en träningsplan för hösten. Jag skall bli grymt vältränad, det är ett mål jag haft länge men jag har aldrig haft tid och motivation till att åstadkomma det. Men i höst då jäklar! Jag har en motivationsbok som ligger och väntar på att få inspirera mig! :) svårt att börja nu, så jag får hålla mig lugn!





Före                      Efter??

Hahaha vi lär väl se vad hösten erbjuder!
Ha en fantastisk vecka!
Kramelikram

RSS 2.0