Löften

Nyårsafton idag och ikväll när fyrverkerierna ljuder så kommer det lovas en massa till höger och vänster! Vad är det vanligaste nyårslöftet? Sluta röka? Börja träna? Ta hand om sig själv bättre? Hur kommer det sig att man lovar inför ett nytt år att börja göra saker som får en att må bra? Borde inte det va självskrivet???? Jag dömer inte, är precis likadan! Mina tidigare års nyårslöften har varit: " i år skall jag sluta röka!" varje år samma löfte som varje år varit brutet 12 timmar efter att det gavs! :(
I år behöver jag inte ge det löftet då jag redan är rökfri sen 1 år tillbaka. I år handlar mina löften om hälsa, och när jag skriver mina löften, alltså flera så menar jag att 2012 är året då jag börjar träna och äta sunt! Mycket för att bli hälsosam och gå ner ett par kilo men framförallt för att bli stark! Orka springa, leka och busa med mina barn! Det är löftet för i år! Vad lovar ni?
Nu skall jag vila en stund. Måste ju va pigg ikväll så man orkar se några fyrverkerier!
Gott nytt 2012 allihopa! <3


Stormigt

Lite dålig uppdatering!
Dagarna springer iväg och vi har nåt att göra typ hela tiden. Men eftersom jag är en människa som tycker om när det händer saker, så klagar jag inte! :)
Idag är ännu en dag som bjuder på mkt spring! Först garage1 med mamma, sen fika med Carro. Om det hinns med blir det även en fika med Alex innan vi skall åka och fira Malcolm som blev 13 år på julafton! Fullt upp var rätta ordet, så vi har det rätt soft här hemma under våra lååång frukostar! "/
Ses i stormen!


Paketyra

Nu var julen officiellt över. Nu skall det laddas för att fira in det nya året istället! Vi har fått så mkt paket så vi drunknar i dom här hemma! Vi måste ha varit en vääääldigt snäll familj i år! ;)
Idag skall vi bara vara hemma. Laddar för en utomhusvistelse i det soliga och totalt ovintriga vädret! Min stora duktiga dotter slutade med nappen igår och sov hela natten utan ett pip! Trodde detta skulle bli extremt jobbigt och hjärtslitande i och med att hon suttit fast i nappen sen hon var 2 dagar typ. :) så otroligt stolt över henne, hon är fantastisk! Juni börjar bli gladare och lättare att ha med att göra, hon skrattar och "pratar" väldigt mkt nu. Så skönt! Hon leker till och med själv i sitt nya babygym! Det var en suverän julklapp! Tack mor och far, fika som tack när ni vill! "/
Nu har vi oxå börjat planera för Vidias 4 års kalas, för första gången skall vi bjuda in några av hennes dagisvänner! I övrigt har vi det väldigt bra familjen von Corswant/Magnusson, mannen i huset har snällt fått återvända till jobbet idag och jag försöker komma på vilka projekt jag skall påbörja denna vecka. Lekrummet skall bli klart, vi tänkte besöka Hemsebadet oxå om vi hittar nån som vill haka på!
Ha det fint!


Dagen D!

Ja så kom den äntligen, julafton! Alla årets slitsamt inarbetade pengar bortspenderade på julklappar och julmat! Härligt att vi har en lika dyr högtid om en vecka. :)
Dagen har varit kanon. Igår hade vi vår egen julafton med massa klappar, jag är numera fröken Bondelid, med andra ord fick jag massa fint från MQ! Idag har vi hamnat i matcoma ungefär 7 gånger. Julmat, godis, gröt osv... Vi försökte oss även på en omgång ned dvd Cluedo! Roffarleken hann vi oxå med. Så hem gick vi med tonvis med grejer till tjejerna, helt otroligt fina saker som skulle bli alldeles för långt för att rabbla upp nu, och en massa fint till oss själva! Det enda som saknades var mina underbara föräldrar som åkt på mykoplasman och nu ligger i karantän hemma hos sig. Ni var saknade!!!!! <3
lilla Juni har dessutom sovit heeela kvällen i vagnen. Vaknade till vid ca22.30 och vart superglad! Vi for hem och nu sover hon igen. Tror att hon har har sluppit magknipen ikväll. Så skönt att se henne glad och tillfreds. Som sagt, julafton har varit supermys! Imorron blir det jul hos svärföräldrarna. Tips till mig själv blir att sätta på mig nåt som sitter löst runt magen. Misstänker att matcoman fortsätter imorron!
Sov gott i julnatten!
Puss kram


Låt julen börja!

Nu sitter vi och käkar frukost och trots att det inte finns nån snö så har julkänslan infunnit sig! Har massor att ordna med idag, bl.a. En fika med Märit, Jessica och lilla Theodor! Detta låg i strumporna i morse! :)
God jul!!


Vilken dag!

Idag har Juni varit sig själv igen! Som tur va hade vi älskade mamma me oss på stan, annars hade det aldrig gått! Fick inte mkt handlat av det jag skulle ha handlat men jag ger det ett nytt försök imorron!
Idag försvann Vidia iväg oxå, vilket orsakade en halv hjärtattack ungefär! Vi var på h&m och helt plötsligt va hon borta! Hon brukar gömma sig bland kläderna så jag letade och var väl rätt lugn tills jag insåg att hon faktiskt inte var där! Mmm jag blev en smula hysterisk ja, men vad hade ni blivit?
Hittade henne tillslut stående i rulltrappan upp till mq/vila! Helt oberörd! Fick prata allvar med henne och hoppas verkligen att hon förstår att hon inte får göra så!
Sen blev det frisörbesök för vidda för allra första gången! Så hör fint blev det!


Njuuuuter!!!

Ja d har jag gjort idag och faktiskt hela kvällen! Juni har varit en ängel! Glad, pratig och myspysig! Vidda me såklart men det är hon jämt (nästan!) "/
Blev ett kort inlägg idag. Skall sova nu och hoppas på att Juni fortsätter med just det!
Natti Natti


Dan före dan, före dan....

Snart så är det jul! Bara några dagar kvar! Jag tycker om vår egen julafton här hemma mest! Dagen innan julafton så klär vi granen, lyssnar på julmusik, griljerar skinkan och bakar kavring. Sen delar vi ut julklappar och har det mysigt! :)
På julafton är vi hemma vid syster och äter julbord, tomten kommer och sen spelar vi vuxna julklappsspelet, juldagen spenderas hos Björns föräldrar. Ännu mer mat och klappar och sen avrundas julen med mat hemma hos mamma och pappa! Puh.. Full fart, men det är härligt!
Helgen har varit mysig. Igår va Juni riktigt stökig, skrek mest hela tiden så efter pizza och mys i soffan så gick jag och la mig med lilla damen, straxt efter kom Vidda och somnade hon med. Så grabbarna fick spela ps3 och umgås lite! :) idag har vi fixat gran och haft Sandra och Jonas + ungar på fika! Nu är det duscha, sen kaffe!
Här är vi! :)


Nya tag

Uppryckning! Idag vart en bättre dag! Tack mamma och Marie för era kommentarer. Man blir så trött ibland så man knappt hinner med att tänka. Det är då man gråter ut och rensar tankarna med natt städning! "/
Nu har jag deppat till lite, nu är det dags att tänka positivt igen. Man får lov att gräva ner sig ibland, bara man kommer tillbaka igen! Och det är det som står på schemat idag. Vet inte vad vi ska hitta på men det spelar mindre roll! Glad mamma, glada barn, det är viktigast just nu! Snart är det jul oxå, som vi längtar! Jag och Vidda iaf. Jag efter julmaten och Hon efter klapparna! Imorron skall vi fixa gran och under veckan blir det att handla dom sista klapparna, griljera skinka, ordna lite pyssel hit och dit! För att citera min stora prinsessa: "mamma, det kommer bli världens bästa jul!"


Höst depp

Ibland har man mindre bra dagar, idag är en sån dag. Känns som att man springer i ett hamsterhjul utan ände ibland. Varenda dag ser ungefär likadan ut just nu. Det skall tvättas, städas, diskas och plockas, lagas mat och handlas. Vet att jag måste och vet oxå att jag har en liten dam på snart 3 månader som tvärvägrar ALLT utom famnen. Förut dög iaf selen men inte nu längre. Hela dagarna bär jag på lillan och nu har stora gått på jullov, jättemysigt att ha båda hemma såklart men hur skall det gå? Vidda vill ju leka med mig och det är ju svårt med en bebis i famnen! Ensam hela dagarna! Idag är en sån dag som jag sliter mitt hår i frustration! Hur får man allt att synka? Hur får man den lilla nöjd så man kan ge nåt till sin stora?? Inte så lätt som jag trodde att va småbarnsförälder..... Alla tips mottages tacksamt!
Gonatt....


...

Bättre bild!


Ny serie

Jag har ju nämnt förut att jag är serie fantast! Just nu tittar jag på American Horror Story, Ringer, Desperate Housewives, Vampire Diaries, The Walking Dead och mitt senaste tillskott är:


Mardrömmar

Jag och Juni gick och la oss nu på morronen efter att Björn och Vidda åkt och jag har bara drömt mardrömmar. Jag har en återkommande dröm som handlar om att Björn är otrogen mot mig på riktigt elaka sätt och dom här drömmarna är riktigt befängda för jag litar på mitt hjärta till 100% jag vet att han aldrig skulle utsätta vår familj för nåt sånt, men ändå så har jag dom här drömmarna, om och om igen! Vad betyder det? Drömtydning någon?
I övrigt har jag en sjuk liten dam här hemma! Hon är så extremt snorig, jättesvårt för henne att andas genom näsan, vilket gör henne superlessen vid ammning! Ska nog kolla om mina älskade föräldrar vill titta ut i eftermiddag! Vi skulle egentligen haft en fika här hemma igår men istället blev det fika och julpyssel hos syster yster!
Ha en fin dag och håll tummarna för att snön håller sig bort!
puss kram


Tid

Den går alldeles för fort, så lev i nuet, var lycklig för det du har istället för att sörja det du inte har. Älska dina nära extra mycket och var tacksam för varje dag! Det skall jag göra! För även om man har bättre och sämre dagar, så vet jag att min familj är mitt allt och jag älskar dom över allt annat! Orden är för få helt enkelt... Men vad jag har i mitt hem, varje dag, oavsett om det är griniga barn och en trött sambo eller kladdiga barnpussar, öronpill och uppskattande ord från min stora älskling. Så är detta kärlek! Till er min underbara man och mina fantastiska barn. Jag älskar er, ni är det bästa som finns!
<3
(Har precis tömt luren på bilder, därför fick inte Björn vara med! )


Stugmys

Idag myser jag och Juni hemma! Planen var att ta en långpromenad, men lilltjej somnade och jag började baka kavring samtidigt som skafferiet blev rejält rensat, multitasking kallas det visst! :)
Nu skall viddas rum julpyntas, sen måste jag leta rätt på glitter som hon skall ha på luciatåget imorron! Ingen rast ingen ro! Det är minsann inte bara glitter och glamour att va smedens fru! Ha en fin dag!
Kärlek kärlek <3


Dagen efter

Jag hann aldrig igår, min påklädning tog way längre tid än planerat! Urmysigt hade vi iaf med RT snubbar + fruar. Munken hade grymt julbord och lilla sessan skötte sig exemplariskt, liten olycka som sölade ner hela kläderna men morsan är alltid förberedd på olyckor! :) upptäckte oxå att vi numer har grymma kontakter inför.... Ja d där som komma skall, som jag är så ruggigt hemlig om! :) nu borde majoriteten ha listat ut vad som planeras!
Idag är det julpysselsöndag med käk hemma hos svärföärldrarna!
Ha d gött!
Så här lev outfiten igår!


Julbord

Förkylt och allmänt slappt idag! Mina älsklingar är glada ändå! :)
Ikväll skall jag på munken.... Ja inte riktigt för en vild munken kväll utan julbord med RT80, skall bli mycket trevligt, trots min klädångest! Jag avskyr det! Men vi får se vad jag hittar i mina gömmor! :) vidda skall sova hos Mommo och moffa på egen begäran och fjuni får njuta julbord på munken med oss. Tror inte hon skulle uppskatta att va ifrån tutten så länge så vi får hoppas att hon har en bra kväll, annars blir det tidig sorti för mig!
Jag återkommer senare vid påklädningen! :)
Puss kram


Godmorgon!

Nu är vi vakna och rejält förkylda alla 4! Idag blir det först mysfrukost, sen julmarknad för Vidda med Mommo, jobb för Björn och julklappsshopping för mig och Juni!
Ha en underbar dag i stormen! <3


Nya läsare!

Tack för alla kommentarer! Jätteroligt att ni är ett par som följer min blogg <3
Ikväll har vi vart i Väskinde och sett Benjamins klass julspel, dom var superduktiga!
Vet ni vad min man kom hem med idag? ( efter 2 dagars tjat från mig, skall tilläggas!) såååå taggad!


Tillägg

Kolla in före och efter bilderna! Det är som ett mirakel!!!


A barn!

Det är vad jag har! Utvecklingssamtal på dagis idag och vidda sköter sig kanon och det fanns inget att anmärka på! Sen var det doktors besök på BVC och även min lilla var perfekt, väger nu 6445 g och var 60cm lång! Så stolt blir jag! <3
igår var en speciell dag. Min kära Märit fick sin första Babyshower. Vi åt Carbonara till kvällsmat och pepparkaksrulltårta till kaffet. Skulle egentligen ha blivit blåa pepparkaks makroner, men det mina vänner misslyckades ordentligt. Sen vart det babyfrågesport där Märit ägde... (?)
Nästan iaf. :) hon vann iaf en korg full med bra att ha prylar till både sig själv och bebis. Kvällen avrundades med twilight breaking dawn pt 1!
Tror att det vart lyckat, det är hon värd min allra bästa vän! <3
Hittade en sån rolig annons idag. Här har man gått och utbildat sig för dyra pengar inom Hudvård, dermatologi och anatomi och så var det så enkelt som att klicka hem denna fantastiska skapelse för 99,50:-


Snö

Nu kommer den, älskad, hatad, kall, vit och oundviklig... Snön! Vidia blev självklart överlycklig. Mkt roligare att leka i snön än i snålblåst och regn.
Jag blev inte riktigt lika lycklig. Jo det blir ljust och fint men iskalla tår och händer, halka, massa kläder... Ja nu får vi inte se backen förräns i april. :(
Det hjälper ju inte att gnälla så det skall jag sluta med! :)
Uppdaterar senare. Nu skall jag njuta av min frukost vid mitt fina nya köksbord! :)


Näsgnugg?

Tre sömniga tjejer sitter i soffan. Hjälp! När skall man känna sig pigg igen? Kan det va vädret? Mörkt och ruggigt, ingen snö än inte... På gott och ont!
Idag har vi varit på stan och träffat en gammal Gildian, Victoria. Det var inte igår kunde vi konstatera men trevligt hade vi och god fika vart det! :)
Var oxå tvungen att inhandla ett lucialinne till Vidda som har sitt luciatåg utomhus. Då behöver linnet vara så stort att vi får plats med overall under!
Helgen har varit kanonmysig med julmarknad, fika och hemmapyssel! I fredags blev det oxå en fika med söta pernilla som har 5 veckor kvar tills bebis! Inte avundsjuk men hon är så fin i sin mage! <3
på tal om magar så börjar jag känna en viss abstinens efter min allra bästa Märit! Var länge sen jag träffade henne nu. :(
Nej nu får jag försöka ladda för att gå och fixa käk. Skulle helst av allt vilja gå upp i sängen och dra täcket över huvudet. Men det är bara att bita ihop och hoppas att natten blir liiiite bättre än i nättras!
Ha d gott!

Kolla in kusinskaran! <3


Glögg

Hallå!
Idag så har vi varit på form visborg på Vidias dansavslutning! Hon är så grymt duktig min prinsessa! Älskar mina barn!!
Vi har oxå inhandlat tyg till soffan och dessutom har vi köpt ett ekbord och stolar på farbror fynd. Ett ställe att rekommendera. nu har jag precis druckit glögg och ätit pepparkakor med min underbara familj! Som Linda skulle ha sagt. Kärlek kärlek love love kram kram
Nya bordet och soffan efterbild!


??

Skulle vart 2 till! Dom kommer här!


Förändring!

Halloj!
Hemkommen från trevlig fika i klinte! Har träffat Sandra idag och det va rätt skönt att åka iväg själv... Eller ja, Juni va ju med men hon sov! :) nu har jag dammsugit här hemma! Va ett tag sen sist! Lite svårt att manövrera dammsugaren med en liten i famnen. Men nu sover hon så då får man passa på!
Om 1 Tim ungefär sitter mina päron pp flyget till Kanarieöarna. En vecka sol och bad, jag vill oxå! Längtar efter semester!! Men nu är det spara spara spara som gäller inför..... Ja framtiden typ! :)
Åh vad jag älskar att va kryptisk på bloggen. Kan va för att jag avskyr när andra människor bloggar i gåtor.. Nu förstår jag maktkänslan i det hela. Jag vet nåt inte ni vet!!! Hihihi
Här kommer bilder på mina projekt, förebilder alltså!!
Puss Muss


RSS 2.0