Paketyra

Nu var julen officiellt över. Nu skall det laddas för att fira in det nya året istället! Vi har fått så mkt paket så vi drunknar i dom här hemma! Vi måste ha varit en vääääldigt snäll familj i år! ;)
Idag skall vi bara vara hemma. Laddar för en utomhusvistelse i det soliga och totalt ovintriga vädret! Min stora duktiga dotter slutade med nappen igår och sov hela natten utan ett pip! Trodde detta skulle bli extremt jobbigt och hjärtslitande i och med att hon suttit fast i nappen sen hon var 2 dagar typ. :) så otroligt stolt över henne, hon är fantastisk! Juni börjar bli gladare och lättare att ha med att göra, hon skrattar och "pratar" väldigt mkt nu. Så skönt! Hon leker till och med själv i sitt nya babygym! Det var en suverän julklapp! Tack mor och far, fika som tack när ni vill! "/
Nu har vi oxå börjat planera för Vidias 4 års kalas, för första gången skall vi bjuda in några av hennes dagisvänner! I övrigt har vi det väldigt bra familjen von Corswant/Magnusson, mannen i huset har snällt fått återvända till jobbet idag och jag försöker komma på vilka projekt jag skall påbörja denna vecka. Lekrummet skall bli klart, vi tänkte besöka Hemsebadet oxå om vi hittar nån som vill haka på!
Ha det fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0