Bakterier, blod, svett och tårar!

Dramatiskt va? Hahaha nu är iaf Mikrobiologin avklarad. Fick inte alla rätt men jag är rätt säker på att jag får Vg eller Mvg iaf, så det känns kanon! nu kan man strunta i det och fokusera järnet på Anatomin, för klarar jag den, då klarar jag allt dom har i beredskap för oss! Idag har vi börjat lära oss dom olika greppen i ansiktsmassagen och så har vi haft pedikyr på morgonen. Härlig dag faktiskt! tycker så himla mycke om mina klasskompisar, dom är helt fantastiska! tycker det är så skönt att ha hamnat i en klass där man kommer överrens med alla! (Nåja, nästan. Men man kan faktiskt inte älska alla!)
På onsdag kommer mor och far hit igen! skall bli fint! :)
Ikväll tänker jag inte titta på böckerna, jag skall ha en pluggfri afton! umgås med mitt kärlekstrollbarn och sen se skräckfilm med den stora älsklingslunsen och tänkte göra honom extra glad genom att bjussa på en ansiktsbehandling oxå! Blir ett kort inlägg idag, är det inte plugga så är det annat! :)
Jag skriver snart igen!
Hugs & kisses

Jajemen, trött är jag!

Tjoho!
Här kommer Sveriges dåligaste bloggerska tillbaka, attans. Jag som ville bli den nya Blondinbella!!! hahahaha njaaa, inte så värst va?
Länge sen jag skrev. Kan väl konstatera att jag inte har så jätte mycke nytt att skriva. Hade vaxprov idag och det gick jättebra. Jag är nöjd med min insats och är ganska säker på att jag får ett Mvg! Vi har oxå lärt oss djuprengöring i ansiktsbehandlingen, och nu i veckan skall vi träna portömmning! Skall bli så roligt! Vi har oxå gått in lite på make up biten och på fredag blir det manikyr. Idag har vi tränat med skallpell och rakblad på potatisar och apelsiner, karvat och skärt, lite träning inför nästa pedikyr lektion då vi skall avlägsna keratoser och liktornar! Hahahaha det va en något annorlunda men rolig lektion! Egentligen borde jag vrålplugga Mikrobiologi nu, eftersom vi har prov på Måndag, som jag inte fattar ett dugg av. Men jag fastnade i det otroligt korkade programmet Hollywood fruar! Ja jag säger då det, vilka människor det finns i vår värld!
På fredag skall min man och Lovisas man gå på Whiskey och ölprovning. Vilket betyder lite ensamtid för mig, Lovisa och kidsen! Skall bli mysigt!
Måste oxå nämna att helgen har vart jättemysig, Jag och Vidia var på leklandet Andys i Sickla i lördags och lekte i bollhavet, på kvällen kom Björn hem. Så det blev ett kärt återseende! Vidia blev så glad över att få träffa pappa igen. Man bara smälter! :) På söndagen var vi på Guldsmedsmässan på Infra city! Mäktigt, så mycke smycken, guld och diamanter! Så häftigt! Såg till och med Laila Bagge stå å sälja smycken. Hon hade långt svallande hår, smal som en liten sticka, ett svart fodral till klänning och grymma skor! Tänkte gå fram och sjunga upp för Idol men kom på att dom ju redan har avslutat alla auditions! Attans tänkte jag då och fick stoppa undan min fantastiska sångtalang! hihihihi
Har gått upp i vikt, suck säger jag bara.... här tror man att allt spring i tunnelbanan skall uppväga för alla snabba sockerkickar man drar i sig på em. Men icke, och inte har jag tid att gå på gymmet heller! känner mig konstant hyper stressad! Skola hela dan, hem och försöka spendera lite tid med Vidia innan hon skall sova, fram med böckerna och sen i säng! Så ser mitt liv ut just nu!
Man har ju fått lite press på sig i och med skolan att man skall se ut på ett visst sätt och leva på ett visst sätt.... Känns som att mitt sätt inte riktigt klaffar där ännu... Men hur det än är så blir man mer och mer uppmärksam på hur man skall göra för att kroppen och framför allt huden skall må så bra som möjligt! Får ta tag i det där snart känner jag!
Det först steget i det hela är ialla fall att gå å lägga sig! :)
Sov gott alla skruttrumpor!
Hugs & kisses
/H

Snart helg

Hallå alla glada!
Som vanligt suger jag på uppdateringar! Men nu har Björn åkt till Gotland, i Tisdags redan! Så jag har haft fullt upp med att få barn, hem, dagis och plugg att gå ihop! Ja herregud, jag beundrar ensamstående föräldrar! Det är strongt att fixa allt på egen hand jämt! 
Vi hade prov i måndags FFB (färga fransar och bryn) Jag fick ett fel och det grämer mig så in i märgen. Jag kunde svaret och hade jag inte schabblat bort det så hade jag haft full pott!!! Jag fick visserligen Mvg ändå, men det stör mig! 
Det går bra i skolan, men det finns vissa saker som man blir lite less på.... säger jag inget så har jag ingenting sagt! 
Men jag tror nog att jag skall fixa utbildningen. Ibland tror jag det iaf men vissa stunder så är man full av prestationsångest! Det är ju så mycke, idag fick jag nästan bryt när vi i anatomin gick in på matspjälkningen och började prata om tänder..... Hallå jag vill bli hudterapeut, inte doktor!!!
Men men, jag antar att ju hårdare och diciplinerat det är, desto bättre blir vi! Men behandlingar är det roligaste, vaxning och pediky är favoriter just nu! Och imorron börjar vår make up teori, så nu kan man snart det oxå!! Hahahaha det känns helt underbart att utbilda sig till nåt man älskar att hålla på med! 
Jag saknar Gotland, jag saknar hemma! 
Känns som en evighet sen som jag befann mig på Gotländsk mark, lite mer än en månad nu! 
Hur mår ni allihopa???! Jag är kass på att höra av mig oxå... Förlåt! men jag tänker på er! :)
Nu skall jag gosa lite med min lilla tjej innan hon skall sova, sen är det studie dags! 
Puss å kram syns på stan! 

Parfym, vaxning och ANATOMI....

Tjoho! ja då var jag back igen. Sitter med ansiktsmask och har precis avslutat ett arbete om parfymens historia. Mycke spännande. Skall redovis imorgon, får se hur det går!
Hur mår ni alla? Förlåt Sandra att jag inte ringde upp häromdagen. Satt med näsan i böckerna resten av kvällen! Du vet att jag älskar dig ändå!!!

Hoppas du får en underbar resa Märit, jag är inte ett dugg avundsjuk jag nej... hm massor!
Idag har vart en sån där dag då problem hopar sig på en och man blir tokig, för man vill  hitta en lösning men det går inte. Är bara tvärstopp vilket håll man än går åt!

Kom på häromdagen att jag har skrivit i ett tidigare inlägg att jag hade shoppat nåt på stan och att det skulle komma mer om det senare. Det hade jag glömt! Inte för att det var så jätteintressant men ändå! Jag hade vart och shoppat en väska till Björn, en arbetsväska från Tiger! Såååå nice, men eftersom han fick den i lördags så är det ju rätt safe att berätta det nu! Han blev sjukt nöjd iaf.
Imorgon skall det vaxas igen. Axiller, ansikte, svank?, armar, you name it! Lär bli en spännande förmiddag! :) Vi hade dessutom hudanlys idag och jag fick ligga under lupp för beskådan. Det kollades på finnar (pustler) små vita prickar (milier) pormaskar (komedoner) rynkor, linjer osv osv. (Nu fick ni liten lektion i hudanalys oxå!) Jag var stolt innehavar till massor av sånt. Hmm, måttligt roande. Jag va rätt fast i hullet iaf, man får va tacksam för det lilla! :) 
Jag har ungefär nu fått lillstumpan i säng, det var inte lätt. Hon har vart en liten grintomte ikväll. Så trött men absolut inte intresserad av att sussa. Nej nej, vaken skall man va tills ögonen går i kors! :)
Nu sover hon iaf. Hon har vart ledig från dagis idag så det beror väl på det.
Ihelgen blir det Ikea för att shoppa lite förvaring till våra kläder, och jag MÅSTE plugga anatomi! Det är jättesvårt! Vi har snart prov och det är ett stort prov, och här sitter jag och fattar ingenting! Jag skulle vilja ha ett litet geni chip i hjärnan. Hade vart så nice att kunna va ett riktigt snille. Få alla rätt på alla prov och dansa sig igenom alla praktiska prov..... ja kanske inte dansa, det skulle väl se lite udda ut... men nåt i den stilen.
Nej nu skall jag tvätta bort ansiktsmasken, borsta tänderna. Göra min vanliga kvällsrutin som innefattar nagelvård, sen skall jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa Isprinsessan av Camilla Läckberg. Ruggigt spännande bok! Anatomin får vänta tills helgen...
Som vanligt så saknar jag er allihopa! Ni fattas i mitt liv just nu.... hoppas att vi ses snart!
LOVE U!!
Sov gott!
Puss & gonatt

Lycka!

Det måste va att ha sina nära och kära omkring sig. Igårkväll firade vi Björn och det var så mysigt! God mat och trevligt sällskap!
Men ikväll åker dom allihopa tillbaka till Gotland! Tror jag kommer sakna dom ännu mer nu när man har fått träffas lite! Usch!!
Det är det jobbigaste med att bo i Stockholm! I övrigt har vi det bra, Vidia slog dock av en bit av sin framtand häromdagen, ramlade i badkaret! Hu va hemskt det va. Men tandläkaren har kikat och allt såg bra ut, det är ju en mjölktand som kommer ramla ut ändå! 
Vi har upptäckt en himla massa defekter i lägenheten, så det blir till att ringa hyresvärden och be han fixa! :) Man kan ju hoppas på helt ny inredning! :)
Imorgon är det tillbaka till allvaret igen efter en intensiv helg! Har en himla massa teori att se fram emot denna vecka så det gäller att vrålplugga i veckan! Ikväll har jag dessutom inbokad telefon dejt med Marie, så får man göra nu för tiden! Telefondejta sina kompisar! :)
Min telefon är inte ett speciellt välanvänt verktyg nu för tiden. Det hinns helt enkelt inte med! Nu skall jag ta och göra mig iordning för lite umgängestid med familjen och njuta så mycket som möjligt innan dom åker hem!
See Ya!
Puss kram

Kassa Jag!

Sååå usel på uppdatering! Veckan har vart galen. Vi har gått in i lite mer praktiska ämnen, det är MYCKE att lära sig även fast man tror att det bara är att kasta på lite färg på fransarna eller fila lite på fötterna!
Man skall kunna så mycke bakgrund till varför man gör saker och hur man känner igen olika sjukdomar och varför kroppen funkar som den gör! Fascinerande men otroligt intensivt!
Igår fick jag vara testperson på vår FFB lektion (Färga Fransar och bryn) Jag blev sååå tjusig och idag fick jag göra samma behandling på en i klassen. Vi har gått igenom pedikyren och börjar med det nästa vecka. Imorron skall vi ha teori i vaxning av ben och bikini linje och lära oss hur en "Hög frekvent" apparat fungerar. Som sagt, det är full rulle hela tiden, därav är jag så dålig på bloggen!
Vidia har nu gått full tid på dagis i 2 dagar! Har gått himla bra det med. Imorron kommer mamma och pappa!!! Jippie, som jag har längtat! skall bli så skönt att träffa dom igen, Och som Vidia har längtat efter Mommo och Moffa!
På fredag kommer älskade syss med familj hit och snacka om att jag saknar dom me!
Livet är härligt och just nu så känns det bättre än vad som är tillåtet! :)
Hoppas ni där ute har det lika bra som jag!
Saknar er, ni vet vem ni är!
Puss å kram syns på stan!

RSS 2.0