Klar!

Ja visserligen ett par timmar sen men ändå! Grymt nöjd med resultatet! Nu börjar skissningen på "Juni" tatueringen som jag tänkte gadda härnäst! :) happy halloween! Vi firar in dagen med pumpor och paj! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50913a959606ee5810345dfa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_50913ac2e087c3437260199f.jpg" class="image">


Under nålen

Nu är det dags att sätta nål mot hud! Skall bli spännande! :) uppdaterar resultat senare!


Groupon

Kan varmt rekommendera appen! Denna canvas tavla har nu landat hemma och jag betalade drygt 300:- för frakt och allt! Underbart!


Träning

Ja det är ju ett gissel att få in dessa träningspass! Med 2 barn och en man som jobbar jämt så hinner jag typ bara med mina vattenpass. Tror dessutom jag inte har hittat det jag tycker är extra kul! Jag avskyr att löpträna! Höll på rätt flitigt i våras men sen kom sommaren och då la jag ner! Så effektiv träning, men jag drar mig för det varje gång. Funderar på att börja med nån form av crossfit. Snabb men effektiv träning! Hmm, jag har en inneboende latmask som vägrar flytta! Har iaf ett par kg jag vill ha bort och naturligtvis tighta till kroppen lite. Ska ju pressas ner i en vit klänning nästa sommar! :)
Märker oxå att jag har korta muskler, och inte speciellt mkt muskler. Vilket leder till ryggont och trötthet. En personlig tränare vore kanske nåt?! Nån som kan tala om för mig exakt vad jag behöver göra för att nå mina mål! Resan börjar idag då. Får försöka med att göra nånting varje dag iaf. Om det så bara är barnvagnspromenad så är det iaf något. Jag får hålla er uppdaterade med hur det går med det hela! :)


På väg

In till stan för en fika och lite ärenden i det vackra vädret! :)


Sköna lördag!

Idag har vi fikat med mina kussar Lynn och Linda! Mkt mysigt. Det bjöds på latte och stenhårda kanelbullar! :) mycket snack blev det, innan vi fot till mamma för lunch. Vattenträning som vanligt, roligt var det, men jag känner mig lite seg i kroppen, stel i muskler och leder. Önskar vi hade ett inomhus bubbel, hade vart nice! Just nu är det frid och fröjd i stugan. Jag myser i soffan och tjejerna leker. Blir nog inte så mkt mer happening i kväll inte. Vampire diaries är givet efter att vi nattat barnen! Trevlig kväll! :)


TjoFlöjt!

Idag är kusin Fanny här på lekdejt med Vidda! Skönt för både mig och tjejerna. Massa lek och utlopp för överskottsenergi! :)
Igår vart det kvällsöppet på strövet, så jag, Marie och Cammy drog en repa och som alltid så hittade jag saker som behövdes. En mössa till mig och en till Vidia, varsin onepiece till tjejerna! (Sitter på plats på bilden!) ikväll blir det tacomys med familjen Males Ringvall! Håll i hatten i blåsten! :)


Maskerad bestyr

Så ja! Nu har vi handlat dräkt till maskerad partyt som Vidia ska på nästa helg! Hon ville såklart inviga den på stört! :) nu skall vi fira födelsedagsbarnet Hedvig!


Telefonsamtal

Kan aldrig sluta förundras över hur tillfreds jag blir när jag har ringt alla dessa samtal som hopar sig! Oftast så har man ju massa "viktiga" samtal som skall avverkas! I mitt fall jobbsamtal, sömmerska samtal, försäkringskassan och så ett samtal med min kusin om grisköp inför jul! Nu när samtalen är klara så är jag grymt nöjd med mig själv och dagens insats och klockan är inte ens 11! Idag väntas finbesök från Sandra med hennes fina familj! Hoppas ni får en fin dag i kylan!


Märkligt barn!

En av Junis favorit sysselsättningar är att känna på tvättmaskinen när den centrifugerar! Ser rätt roligt ut när hon skakar i hela kroppen! :)


Kärlek på en måndag!

Dom här kom min man hem med ikväll och en påse med massa ost, vin och kex! Han kan han, min snubbe! <3


Lördags partajet!


Morronmyset

Idag myser vi i vår hemsökta soffa. Ja hemsökt av möss! Det var tydligen en sån här i lördags! Så glad att jag inte va hemma. I natt har vi haft fällor i vardagsrummet men dom va lyckligtvis tomma! Idag blir det Maxi och lite handel. Ha en fin dag! <3


Movienight!


Verkligheten

Godmorgon!
Idag behöver jag inte va ett dugg ledig, för jag har världens bästa man som smet hem tidigare från jobbet igår för att jag skulle få lite ensamtid. Tyvärr hann jag inte med varken träning eller solning. Men jag låste in mig i badrummet och gjorde en ansiktsbehandling på mig själv och sen en pedikyr! Inte mitt bästa verk men oj va skönt det va!!! Sen blev det träning på vattencentret! När jag kom hem så sov prinsessorna så jag och Björn kurade ihop oss i soffan, med te och film! Underbart! Så nu är jag tillbaka på banan igen! Vad skulle jag gjort utan min kärlek?! :) idag blir det långpromenad med barn och hund och ikväll tänkte jag passa på att sola innan jag skall till Jenny och fixa fransarna!
Over and out!


Ledig från föräldraledigheten...

Jo faktisk! Jag älskar mina gullrumpor över allt annat och skulle gladeligen göra allt i min makt för deras lycka. Det är fakta! Tror jag delar den känslan med i stort sett alla föräldrar. Men vissa dagar så känner man sig rätt sliten. Jag har vart mammaledig sen midsommarn 2011. Jag har vart hemma läääänge nu,och oftast är det urmysigt och jag tänker mest att "tiden går så fort, sista gången jag är mammaledig osv" men återigen blir man sliten ibland. Har haft ett par dagar nu med en extremt klängig liten dam som enbart skall sitta i famnen! Omöjlig att natta! Tar ca 1-11/2 timme, varenda gång!!! Hon är så trött att ögonen går i kors men vägrar sova! Så jag bär och bär, och min rygg protesterar högljutt! Sen kommer min andra underbara diamant hem och kör sitt eget race på alla sätt. Dvs lyssna på mamma ingår inte i planen! Så jo, vissa dagar skulle jag vilja va jag!! Göra nåt som är bara för mig! Jag vill sticka till gymmet, träna utan tidspress! Åka och sola och kanske till och med ta en kaffe på stan i min ensamhet. Sitta och läsa en tidning och vara själv!!! :) ja hu vilken klagosång! Dagsformen är nog inte den bästa idag kanske, :/ jag tar det onda med det goda och njuter av dagen med min lilla älskling som lyser upp världen med ett leende, för att sen hämta Vidda som kan få vilket ruskväder som helst att bli till en solskensdag! <3


Natt natt

Nu gör jag som mina älskade, underbara (och ibland väldigt enerverande! :) ) prinsessor och lämnar in för idag! Natti natti


Uppe med tuppen!

Ja det var man imorse det! Svart som natten ute! Usch, längtar efter sol och värme!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_507d2a54ddf2b323e400170a.jpg" class="image">


Inspiration

Vädret idag bjuder inte så mkt på den varan! Känns rätt så grått och trist. Har så himla ont i ryggen oxå, arbetsskada kanske. Mitt lilla troll väger ju en del, för att inte tala om min stora! :) har iaf bestämt mig för att försöka få nån ordning i Vidias rum. Tanken är ju att barnen sover i samma rum och att dom har ett gemensamt lekrum. Så nu behöver jag bara tänka till hur det hela ska inredas på smartaste sätt! Tänkte oxå börja skissa på gaddning nummer 8. Nr 7 skall sättas på hud, den sista oktober. Så nu väntar jag bara på den färdiga skissen från tatueraren! Spännande! :) så slutsatsen av mitt babbliga inlägg idag, blir väl att inspiration och kreativitet finns nog. Men just idag yttrar den sig i form av kaffe framför Desperate Housewives! :)


Full fart!

En lördag med massa att stå i har det vart! Björn stack till jobbet och jag och mina sessor åt en lång frukost. Sen begav vi oss till svärmor för lite fika, barnen stannade kvar medan jag stack iväg och lekte tyrann på poolkanten! :) dusch och sen hämta la familia och bege oss på födelsedagsfika hos Marie! Vi serverades smaskig LCHF pannacotta, tårta och kaffe. Hon fick en biljett till Pink konserten i Maj! Oj oj vilken helg vi ska ha, hon och jag! :) ett stopp på hemmakväll för att hyra lite film, tråkigt nog va alla ex av den nya barbiefilmen uthyrda, så Vidda fick nöja sig med Prinsessan Lillifee istället. Pizza från Vibble pizzerian till kvällsmat och nu är det matkoma i soffan! Nu är det film på schemat, resten av kvällen! Hoppas ni har en angenäm lördagskväll i stugorna! Puss o kram


Pigga barn och trötta föräldrar!

Fredag kväll och man är lagom slut. Har försökt natta Juni i ca 1 timme, men ungen är hur pigg som helst medan jag somnade till och från hela tiden. Tillslut gav jag upp. Min älskade man tog över och nu hoppas vi att det går bättre för honom. Jag och Vidia sitter i soffan och bara myyyyyser! :) Björn har vart ledig idag, så vi har hunnit med att panta, en sväng på återvinningsgården, vart på present jakt till den blivande 10 åringen och vart hemma hos bästa Marie på lite spontanfika. Väl hemma, blev det lite trädgårdsfix och matlagning! Bakad sötpotatis med diverse tillbehör! Mums! Kvällen blir stenlugn. Varsitt glas vin och lite spel när barnen somnat! :) ha en härlig fredagskväll! <3


Torka...

Dagen har varit händelselös, mest suttit och hängt. Sett på tv. Vart och handlat, hämtat stora skruttan på dagis och lagat mat. Ikväll blev det mozzarella biffar med broccoli och ädelostsås! Kvällen kommer troligtvis bli lika lugn som dagen. Har iaf lyckats ta mig för att rensa skafferiet. Hu va mkt man samlar på sig, nu är det nästan tomt istället! :)


Skräp!

Ja det är så det är idag. Snorig, hostig och allmänt kass! Avskyr förkylningar, ganska oundvikligt dock. Björn började, sen Juni och nu jag. Vidia däremot, verkar ha immunförsvar som en elefant! :) så idag blir det nog inte mycke action här hemma. Uppdaterar senare om jag har nåt klokt att skriva om! :)


Burrrr...

Ja det märks verkligen att det är höst på riktigt! Kallt och otrevligt. Inte kan vi elda heller. Juni är alldeles för facinerad av brasan för att jag skall våga mig på att tända en. Det får bli varma kläder och filtar istället! :) idag står svampskogen på schemat. Det är ju inte hällregn som grårdagen bjöd på iaf. Juni är fortfarande snorig och geggig i ögonen och dessutom har febern smugit sig på igen. Så jag funderade på att bädda ner henne i vagnen och ta en promenad istället. Annars måste jag ha henne i sele i skogen när jag plockar svamp och det kan ju bara sluta med ond rygg och grinig Juni. Så vi får se vad som sker. I eftermiddag så blir det iaf pyssel hemma hos bästa syrr! Tänkte ta med mig lite ramar som vi kan fixa till. Det är dags att framkalla lite kort från datan. Har fått kommentarer om att det är fasligt lite bilder på Juni här hemma.... Så jag får se till att ändra på det! :)
Hörs senare!


När Björnen är borta...

Blir det fisk till kvällsmat! :) mannen i huset är ingen fiskfantast så när han varannan tisdag är på RT så blir det fisk! Lax i ugn med salami, mozzarella och basilika täcke med blomkålsröra! Mums. Nu har vi slagit oss ner i soffan och kollar barn tv. Juni somnade lite otippat i min famn, vilket inte va så bra med tanke på den sena timmen. Men men, hon är ju inte riktigt kry heller så hon får sova när hon vill! Later! Puss <3


Regn och rusk ute

Varm i sinne... Eller vad säger man? :) morgonens träningspass avklarat! Ligger just nu i sängen och lyssnar på regnet. Börjar dra på mig en förkylning känns det som! Usch! Lilla Juni är superförkyld med feber, snor och rinnande näsa. Hoppas på bättring omgående. Idag blir det pyssel inomhus. Tvätt ska vikas, ännu mer skall tvättas, golv skall dammsugas och en massa mer. En helt vanlig dag me andra ord! Ikväll skall mannen iväg på RT och jag skall mysa med barnen. Ikväll när dom små somnat så väntas första avsnittet av Gossip Girl säsong 1!!! :)


I sängen

Har jag nu landat efter ett vattenpass och en dusch! Höll i ett "prova-på- pass" ikväll eftersom det är 1 års jubileum på vattencentret. Det var skoj och svettigt, som alltid. Det är lite magiskt att sätta på sig headsetet och skrika på främmande människor :) gillar egentligen inte att va i centrum, men när jag kliver upp där, är det som om jag lämnar mitt andra jag i omklädningsrummet. Hon den där som bryr sig alldeles för mkt om vad andra tycker och tänker, hon som blir nervös och ogillar när främlingar stirrar! Hmm ja, jag har ju verkligen valt rätt, för tre gånger i veckan utmanar jag mina rädslor och min osäkerhet och inser ta mig fan varenda gång att det faktiskt inte är så farligt och att jag kanske är lite tuffare än jag ger mig själv cred för ibland... Nu är det natta. Klockan ringer 05.45 och nu börjar jag bli hungrig! Puss å kram


Fika med fina!

Nu är vi hos Angelica och fikar! Senare blir det lunch. Lilldamen har feber idag så vi får se hur hon mår när hon vaknar!


Handel

Här är dagens handel! Stövlar till Vidda, vax stripes och ett par g-star byxor till mig! Vilken service jag fick på MQ för att hitta dom byxorna! Personalen langade in byxor på löpande band, medans jag testade och testade! Grymt! Och vad nöjd jag blev! Satt som ett smäck! Ett alternativ till tjej festen den 20:e! Nu skall vi se på Safe med min kärleksgreve Jason Statham. Ha en trevlig afton! <3


Shopping dag!

Nu är maten uppäten och alla är mätta och belåtna. Ikväll blev det Buffalo wings, coleslaw, sweet chili sås och hemmagjorda friterade klyftpotatisar till barnen. Inga kolhydrater till mig inte! :) dagen spenderades med en sovande Juni på stan! Bilder kommer på min handel senare. Nu skall köket fixas och barn nattas! Later!


Slapp söndag

Gomorron eller kanske go eftermiddag. Vi sitter som ett gäng slasar i soffan och sköter vårt eget. Björn spelar Borderlands, jag surfar, Vidda spelar på ipaden och Juni far runt som den vilding hon är! :) planen för dagen verkar bli Gotland ring för Björn, Bea och Vidda medans jag och Juni tänkte göra nåt annat. Kanske åka in till stan en sväng eller något. Lugn och skön söndag. Filmen igår va helt ok, Det var lite mer drag i denna Snövit än den som Disney framställer. Hade nog önskat lite mer kärlek mellan Snövit och the huntsmen bara... Chris Hemsworth är en väldigt grann karl! :) uppdaterar senare! Puss å kram


Så blev d kväller!

Nu har gästerna gått hem efter Junis första födelsedagskalas. Hon har fått så himla mkt fint! :) skor, kläder, leksaker och pengar! Tusen tack alla ni som var här och firade vår underbara prinsessa! Benjamin bestämde sig för att slagga hos residens Malmros ikväll. Så nu sitter vi här med två sockerstinna barn. Sängdags snart och då blir det nog allt Snow white and the huntsmen som jag längtat efter att se! Måste ju se om "Bella" kan axla denna roll! :) ha en trevlig lördag alla! Kramar


Lördagsmys!

Idag började dagen med att Benjamin tog med sina småsyskon ner. Jag och Björn låg kvar i sängen och helt plötsligt ropas det: "frukost!" Nerifrån! Går ner och ser att Benjamin har klätt på och bytt blöja på Juni, tagit fram frukost till alla och börjat göra kaffe till oss! Blev helt mållös, han är fantastisk, stora killen som han börjar bli! <3 nu blir det till att städa och feja! Ha en underbar dag i höstsolen! <3


Fisksoppe afton a la Malmros!

Nu sitter jag på residenset Malmros med hela underbara familjen. Tar mig ett glas rödvin och hoppas att jag inte får sån dundrande huvudvärk som jag fick förr om åren när jag drack det! Varför får vissa huvudvärk av rödvin?? Måste googlas! :)


Som julafton.

Detta kom moster Linda släpandes på! Skor och kläder i massor. Nu är hösten och vintern räddad, gratis! :) tur att brorsan har 2 tjejer. Massor att ärva till mina! Här är oxå resultatet av morronens bak. Skall serveras på Junis kalas imorron. Just nu är kusin Fanny här och leker så d är håll igång! Jag skall dricka mitt kaffe, spela mitt iPad spel och sen ta tag i städningen! Puss kram


Skit!

Ja d var vad det blev av grytan! Tog ingen bild på eländet ens! :) nu har jag iaf stoppat parfaiten i frysen och av smeten att döma så blir det nog succé! Inte LCHF vänligt, inte vänligt på nåt sätt, förutom för sockersuget.. Men imorron inleds det helg och lite smarr unnar jag mig allt. :) mkt trevlig kväll på Julia Hultgren, jag vann första pris i form av en limited edition väska från NN07! Jag som aldrig vinner nåt. Ett linne från Vila fick oxå följa med hem! Tack syster för en Trevlig kväll! :)


Nu är d mkt!

Försöker få ihop en gryta till kvällsmat. Den har kokat i 2 timmar och köttet är fortfarande inte mjukt! Jag ger upp! Riset till ungarna, low carb nudlarna till mig och Björn på en platta och så tänkte jag försöka mig på att göra dulche de letche parfait! Alltså den kondenserade mjölken på en platta. Jag uppdaterar om resultatet senare! Skall på kundkväll på Julia Hultgren vid 19! Puss


Kaffi kaffi

Idag fikar vi hos Marie & Dante innan vi far vidare till staden! Idag skall vi lokalisera ett ticnet ombud och handla. Hoppas ni har en fin dag i höstrusket! :)


Inget kalas utan tårta!


3/10

Gomorron!
Här har vi börjat dagen med frukost på sängen för vår lilla 1 åring. Tror inte hon riktigt tyckte det va lika spännande som hennes storasyster tyckte! :) lite presenter fick hon såklart och en massa bus innan Vidda skulle till dagis!
För exakt 1 år sen gick jag med värkar och önskade att liten hade bestämt sig för att titta ut, och mkt riktigt så kikade prinsessan ut vid 19.49! Vilket år det har varit och va fort det har gått! Tänk vilken kärlek man känner för sina barn. Mina flickor är mitt allt! <3 grattis älskade Juni på din 1 års dag!! Älskar dig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2012/pic_506be232ddf2b33095000f3a.jpg" class="image">


Har landat!

Efter dagens alla göromål! Träning, Juni till tandläkaren, handel på maxi, vovve promenad med syrran och hämta Viddan på dagis.... Känner mig inte riktigt 100 heller. Trött och skallvärk! Nu väntar vi på "moster" Linda som kommer på fika besök!


Kickstart

Frukostdax innan jag beger mig till träning! Trött är jag men det brukar försvinna när man väl kommer igång! :) det är rätt skönt att äta frukost helt ensam i tystnad, så trots att jag vill krevera varje tisdag morron kl 05.45 så är jag rätt glad över att jag tig det här passet!


Nu är det natta..

Iaf för mina små grodor! Dagen har vart bra! Lunchat med min fina sambo, hämtat arbetskläder på korpen, bakat vaniljebullar med barnen och provkört en bil! Full rulle med andra ord, men nu är det dags för kaffe, en LCHF kladdkakemuffins och lite gossip girl innan sängen kallar! Imorron ringer klockan vid 05.45 då jag kickstartar dagen med ett vattenpass! :) ha en härlig afton! <3


Lååång tystnad

Hallå och godmorron!
idag ruskar det utanför fönstret och jag bestämde mig helt otippat för att ta upp bloggandet igen. Tyvärr kommer jag inte in på bloggappen, så det begränsar det hela lite. Så vad har hänt sen sist? Jag har börjat som vattenträningsinstruktör nu och kör 3 pass i veckan! Jag trivs som fisken vattnet, bokstavligen talat! :) efter nyår börjar den riktiga jakten efter jobb! Skall bli spännande att se vart man hamnar! Jag håller mig positiv till att jag faktiskt kommer att hitta något! :) idag blir det stan en sväng för att inhandla det sista till Junis födelsedag på onsdag! Min minsta skrutt blir redan 1 år! Glöm inte att kolla tidningen! :)
puss kram

RSS 2.0