Faaaaaan!

Återigen har vi en liten tös med 40 graders feber. Dom senaste timmarna har hon snurrat runt i sängen och får ingen ro. Mina ögon håller på att falla ihop men jag kan inte sova förräns hon gör det och det verkar inte som att det lär inträffa inom en snar framtid... Värker i hjärtat när lillan blir så sjuk, fan att hon inte bara kan få va frisk!!
Nu är kl 03.12 och jag funderar på om jag kanske ska ta upp henne och gå ner i soffan. Här verkar hon ju inte kunna slappna av iaf! Ja, så får det bli! Sov gott alla ni som kan.


Man mår som man förtjänar!

Fast ibland mår man lite värre.... :( tog det väldigt lugnt och fint igår men ändå smög sig skallvärken på. Usch! Men trevligt hade vi fram till dess iaf! Ikväll blir det påskmiddag hos mor och far, mm påskmat! :)
Jag insåg en rätt fantastisk sak igår, som jag visserligen alltid vetat men ibland blir det lite mer påtagligt och det är att min man verkligen är min allra bästa vän! Han finns där för mig konstant, utan förbehåll. Vi kan sitta och småtjafsa med varandra och vi båda vet att vi bara är såna och för mig så är det första förhållandet jag har, då man kan gå på fest tillsammans och man gör det tillsammans! Det är han och jag, vi två! Och det känns jävligt bra!!!


Glad påsk

Vilket borde innebära vår!!!! Solen har förvisso varit framme idag, men bitande kallt! Usch, bara väntar på att det skall vända. Men just nu känns det drygt! :(
Påskmarschen idag med massor av folk och söta små påskkärringar. Vi hade följe av Angelica, Hedvig och Edwin som vi oxå tillbringade fm hos. väl på plats mötte vi upp med mor och far! Just nu ligger vi i sängen och kollar tv och bara myser, Juni har slocknat och helt ärligt är jag lite inne på hennes spår där, sängen är skön! Imorron skall vi lämna ifrån oss våra små liv och parta järnet! Skall bli så kul att släppa loss ordentligt utan att behöva tänka på att barnen skall underhållas i ottan dagen därpå! Lördag stavas alltså SOVMORGON! :) ha en fantastisk helg alla glada, och ni mindre glada får flyga till blåkulla! :)
Puss Kram

https://cdn2.cdnme.se/1314105/7-3/pic_5154a7e2e087c35dcb47e565.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1314105/7-3/pic_5154a81d9606ee465756aba4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1314105/7-3/pic_5154a852ddf2b35c8283dc2b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1314105/7-3/pic_5154a85a9606ee463808715f.jpg" class="image">


Underbara lördag!

Dåligt med bokningar idag, helgen innan lön och allt. Men jag är inte bitter, för jag och tjejerna myser järnet med Mommo & Moffa idag! Lite fika och pannkakslunch för barnen sen iväg till rusta för lite shopping! Otippat att dom fått in mitt favvo shampoo! Lite smått och gott inhandlades oxå sen på Maxi. Hem igen för lite fika innan vi beger oss mot vårt eget hem och hoppas på att Björn kommer och gör oss sällskap ikväll!
I min nya favvotröja! Loves it! :)


Imorron är en ny dag!

Barnen sover sen länge och jag sitter bänkad framför tv:n. Vampire Diaries och Pretty Little Liars ska avverkas och 3 kg godis gör ju inte kvällen sämre! Med 2 Alvedon och 1 ibumetin i kroppen känns det rätt ok i tanden oxå. Så jag fredagsmyser på hög nivå och tänker att imorron är en ny dag! <3


11 dagar

Så länge är det kvar tills jag ska till tandläkaren igen för konsultation om min tand som ska dras ut! Kanske är det tandläkar taktik men om det fortsätter så här så kommer jag böna och be dom att slita ut den! Det värker i truten konstant och inflammationen vägrar tydligen att släppa, trots att jag äter värktabletter hela tiden! Suck! Vilken klagosång det blev så här på morgonkvisten. Hoppas att ni andra går en smärtfri dag i det soliga vinterlandskapet!


Lite nyttigare!

Idag bakas det igen! Jag och syrran har hittat en grym blogg tastyhealth.se där man blir tipsad om en massa goda och nyttiga bakverk, mellanmål och andra godsaker! Rekommenderas att gå in och läsa! Grym brud, grymma recept!!! :)


Glad Påsk

Och glada nyheter behövdes verkligen i denna smärtans dag! 😄


Vid min tand...

Ont gör det!!! På plats för andra gången på 2 dagar!


Mar. 19, 2013

Förlitar mig på att kemikalierna låter mig få sova inatt. Imorron blir det till att ringa tandläkaren. :(
Natti Natti!


Paus

Jag insåg att solen lyste in på vår säng och fick det att verka som att sommaren är här! Så jag tog 1 minuts timeout och drömde mig bort! :)


Ny dag, nya.... Krämpor!

Juni återhämtade sig rätt bra under dagen. Trött och lite lugnare än vanligt, så det märktes att hon inte va riktigt 100. Vi andra hade känningar men inget som bröt ut! Under em började däremot min förbannade tand att värka! Två gånger har jag vart övertygad att det vart visdomstand på g, och båda gångerna har jag fått slipa ner tanden för att den inte skall skava. Tandläkaren sa att om värken kom tillbaka så måste vi dra ut den, för nu går den inte att slipa på mer! Suck, jag ser tusenlapparna få vingar och flyga rakt ner i tandläkarkassan! :( så jag tuggar värktabletter och ber till högre makter att det är en tillfällig smärta. Idag är vi lediga, iaf jag och barnen. Har ingen aning om vad vi ska fördriva tiden me! Blåser massor ute och alla potentiella fika besök är på jobbet! Det lutar mot en lugn dag på prärien.
(Bilden från i lördags!)


Kunde va bättre...

Min lilla älskling har återigen blivit sänkt! Diarré i omgångar igår och väldigt klängig till och från! Imorse fick hon in och la sig på badrumsmattan och vilade! Ingen feber, men trött! Min stackars älskling. :(


Resultatet!


Ledig dag i bilder!


Loves it!

Jag vet att det är stuprörsjeans som gäller nu för tiden, men jag kan inte låta bli att ÄLSKA mina true religion som är bootcut så det heter duga! Snyggaste jeansen ever! ❤


Bra dag!

Har haft kära far på en ryggmassage idag. Han fick oxå lite extra inoljning på sina flassande armar! Efter 3 veckor i Thailand med min fars kunskap i Hudvård så såg han ut som en pepparkaka med glasyr på! :) trivs så otroligt bra på salongen, härliga tjejer, schysst miljö och äntligen får jag göra det jag utbildat mig till! Jag stortrivs! I övrigt har vi en lugn kväll i hemmets lugna vrå! Maten intagen, kaffet drucket och snart dags för mina prinsessor att dyka i säng. Med träningen så går det si sådär, hamnat i en svacka igen kan man lugnt säga.... Maten lika så. Känns inte bra med bröllop och alla fester som är på ingående, men motivationen är lika med noll! Funderar på att lägga ut en typ "före" bild här på bloggen, för har jag väl gjort det, så förväntas ju en "efter" bild inom en något snar framtid. Men jag vet inte riktigt jag nej, får fundera ett tag!


Vårkänslor!

Kallt är det men vi känner våren iaf! :)


Trendbrytare

Istället för den klassiska vår+converse bilden, så kör ja en vår+ adidas! :)


Lördag!

Sitter på jobbet och har för tillfället inte så mkt att stå i! Min kund har varit här och arbetsdagen snart slut! Börjar bli super förkyld och det kunde man ju fått va utan efter denna sjuka vinter! Nej nu blir det att dricka upp kaffet och sen försöka få nåt gjort istället! Ha en härlig lördag! <3


Kärlek på hög!

Nu är fredagen kommen och vi myser för fullt! Lång dagisdag och jobbdag har tagit ut sin rätt på vissa av oss! :)


Vardagspyssel

Hade glömt hur förbannat lång tid det tar att frosta av frysen, så nu blir det snabba sättet! :)


Mutor???? :)

Kommentar överflödig.....


Svall

Kan man lugnt säga att min äldsta dotter sitter inne på!


Ny stilförebild

Är utan tvekan Lucy Hale från Pretty Little Liars! Den bruden klär sig med stil och helt i min smak! Lite rockigt, lite mörkt och lite tufft! Me like! Grymt bra serie BTW


Solig söndag

Idag tar vi det lugnt och bara slappar. Vidia hade Fanny på övernattning igår och tjejerna har lekt så bra och sovit som stockar. Efter lite utelek, bad och pannkakor spelas det nu "little big planet" för fullt! Härligt väder och imorron börjar en ny arbetsvecka. Kvällen bjuder på söndagsmiddag hos bästa syrr! Hoppas ni alla har en härlig dag denna blåsiga söndag!


Fototagning - check!

Första dan på jobbet har iaf bjudit på två behandlingar, vilket känns grymt skönt. Då en av dom bokade in sig på studs igen! Jag trodde jag skulle sitta sysslolös hela dagen! Vi har oxå tagit kort för visitkorten osv. Jag tror vi fick ta minst 50 kort på mig innan jag tillslut fick gå med på att nöja mig! :) gillar inte att va med på kort om jag måste se seriös och proffsaktig ut! Jaja, here goes!


RSS 2.0