MvC

Hej Hopp!
Idag har jag varit på Mvc för kontroll, nu blev det inte så mkt till kontroll då jag bara är i v 21+0 (V.22) det var ju meningen att jag skulle föda barn i mitten av september egentligen men nu har jag blivit framflyttad till 4 Oktober. Så jag fick nya tider ca 1 gång i månaden fram till slutet av september. Tycker det är lite spännande med Mvc besök... Känns så mysigt att lyssna på hjärtljud och kolla hur mkt man gått upp i vikt.... hehehe nää d kanske är den mindre mysiga biten. 6kg + står jag på nu.
Med Vidia gick jag totalt upp 17kg under graviditeten, hoppas att jag kan hålla mig under det, den här gången. Det skall ju ändå bort sen och ju mindre man gått upp, ju lättare att bli av med! :)
Så här stor är liten nu iaf!

Sparkar som en tok oxå, mest hela tiden! :)

Idag har vi haft fint besök av Angelica som blev benvaxad och tömde teförrådet här hemma. Sen kom min fina arbetskompis Lisen och tog en massa foton av min lilla kärleksblomma (Vidia alltså!)
Sen kom Sandra och lämnade av Nea. Så nu leker tjejerna på Vidias rum och jag vågar mig inte upp för att se på förödelsen, vet hur det kan bli när kläder skall dras fram och alla leksaker helst skall ligga överallt förutom i lådor och skåp! :) Det gör inte så mkt i och för sig. Huvudsaken att dom har roligt!
Själv sitter jag och tar det lugnt. Surfar runt på Familjeliv som är något av en favoritsida för mig! Massa goda råd kan man få, samtidigt som man kan bli totalt chockad över andra människors beteende. Fast det kan man ju bli överallt, inte bara på nätet!
Läste ni förresten om han som gick ut stenhårt med att världen skulle ha gått under i Lördags? gubben har tydligen räknat fel förut och nu påstod han sig ha räknat fel igen. Så nya datumet för undergången är typ 21:a Oktober 2011.... ja vad skall man säga? hur orkar man? tycker man inte att det är lite pinsamt? han har ju sjukt mycket anhängare som tror på varenda ord han säger och varje gång har han fel... börjar man inte ifrågasätta gubbstrutten till slut?
Det mesta tyder väl iaf på att vi får ha kvar världen ett tag till! :)
I helgen skall vi åka båten till Oskarshamn för att bege oss till Skåne för att gå på bröllop! Det är massor av fester på g denna sommar. Bröllop i helgen, 40 års fest den 2 Juli, bröllopsfest 16 Juli och 30 års fest i Augusti. Suck... Man är ju inte direkt nån partyprisse nu för tiden! :)
Nu kom småtjejerna ner så jag får ta och engagera mig lite i dom tills Sandra kommer!
Ha en fortsatt fin vecka och helg så hörs vi snart igen!
Tjipp!

Vänskap för livet?? :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Regn..

Idag regnar det! jag som vant mig vid soliga dagar.
Idag är jag och Vidia lediga och jag vet inte vad vi skall hitta på! Känns inte jätte lockande att gå ut i det här vädret men både jag och Vidia kommer att klättra på väggarna om vi bara stannar hemma idag! Så vad hittar man på när det regnar så här? Städa??
Hahaha ja under tiden som jag satt här och skrev så surfa jag runt på FB och nu har vi nåt att göra! Vi sticker ut till Sandra och Tyra i Klinte! Fika en stund!
Men först lite bilder från luren, jag hade massor men jag lägger bara in några stycken!
Puss Kram





Min lilla älskling somnar precis vart som helst om hon är trött! Så underbar och det bästa i världen! Tänk att jag har en sån tur att jag fick bli mamma åt en sån fantastisk liten människa! <3





Och så avslutningsvis en bild på magen! Vill att tiden skall gå fort nu så att Vi får träffa den lilla som far runt som en tok i magen! :)

Försommar?

Tjena!
Har haft ett par underbara dagar på verandan kan avslöjas! Har ju vart sommarvärme, så jag har mest legat och pressat, med SPF naturligtvis. Jag hoppas ni använder det flitigt varje dag för även om man bortser från alla risker med hudcancer så är solen en av dom största orsakerna till hudens åldrande. Så även fast det är underbart så se till att investera i dig själv oxå!
Jag borde visserligen inte sola så mycket alls egentligen.... Gravid+Solen=Melasma vilket är, inte så vackra pigmentfläckar, så nu är jag fläckig :)
Fast å andra sidan har mina roliga acne utbrott gett med sig iaf!
Så vad har hänt sen sist?
Vi har varit på Ultraljud och fick reda på att jag inte var så långt gången som vi trodde. Beräknad förlossning var från början den 16e september men nu så är det beräknat den 4e okt... Suck
Hellre en bebis i famnen än i magen. Foglossning har jag oxå börjat få känningar av, så det är väl en himla tur att jag numera bara jobbar 2 kvällar i veckan. I övrigt så mår jag ok, magen växer och bebben sparkar och har sig mest hela tiden känns det som!
Vi håller även på att bygga uterum här hemma hos oss, kommer bli så grymt när det är klart! Genast ser jag mig själv inviga det hela med ett glas rose och en cigg.... Det är sommar för mig, men inte i år! nu får det invigas med en kopp kaffe och möjligtvis en kaka! :)
Jag hoppas på en kanon sommar, jag vill bli riktigt brun och för första gången på ett par år nu verkligen få njuta av att va ledig och att det är sommar! Stranden Stranden Stranden!!!!!!
Kommer troligtvis att spendera en himla massa tid i mina föräldrars husvagn. Björn jobbar ju som mest på somrarna så jag och Vidda tänkte bosätta oss där, leva camping liv med 50 meter till beachen! Jodå, nånting att se fram emot! Har bara 11 arbetsdagar kvar på jobbet oxå! I och med att bebisen var beräknad till mitten av september så tänkte jag att det var klockrent att gå hem vid midsommar. Ledig hela Juli och Augusti och sen 2 veckor hemma innan bebisen kommer och Vidda är tillbaka på dagis. Men nu blir det ju lite längre och det kommer nog att bli rätt drygt att gå hemma och vänta! Får hoppas att den lilla har bråttom ut! :)
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder oxå, men alla nya bilder ligger på luren så vi får se om jag lyckas föra över dom till datan! Annars får ni ha det som ni kan tills nästa gång!
Puss o Kram

RSS 2.0