Rubrik???

Hej alla kära!
Hjälp va seg jag vart me skrivandet! Har precis avslutat en supermysig helg med familjen Hamstedt! Ungarna har fart runt som galna och vi vuxna har ätit gott, vart inne i city och druckit gott! Tråkigt att helgerna går så otroligt fort bara. Nu var det Måndag igen och man längtar redan efter helgen!
Det var så skoj, för jag lunchade med Håkan förra veckan, och när vi satt där och käkade så sa han att jag hade blivit en riktig stockholmare för  jag kastade i mig maten i sann stress anda och jag började fundera lite på d där och kom fram till att jag faktiskt stressar jämt! Jag går upp på morgonen, stressar i mig frukost, sminkar mig i blixtens hastighet, kastar mig på bussen och sen på tuben, rusar till skolan och påbörjar dagen, stressar mig igenom lunchen för att kunna komma ut och se solen (Eller nåt!) iaf 1 gång på hela dan, stressar in till lektion 2. Avslutar dagen med att stressa iväg till dagis och hämta Vidia, stressa ihop en middag för att slutligen sätta sig i soffan en stund..... puh! blir trött bara jag skriver det! :)
Ihelgen blir det ett litet gotlandsbesök, skall bli underbart! Sen är d inte så länge kvar tills d är jullov! Snacka om att man behöver det nu! Är många i klassen som känner sig redo att hoppa av!!
Måndagen den 14e har vi halvtest i pedikyr, vilket jag är supernervös inför! Intensiv granskning från våra lärare där vi blir bedömda och synade i sömmarna, mega rys!!!!!
Nästa måndag har vi 2 prov på samma dag som inte lär bli en dans på rosor! Dom kör verkligen slut på oss innan vi får lov att ta ledigt! :)
Den 14e har dessutom Vidia sitt första lucia firande på dagis! Skall bli helt underbart att se min lilla skrutt som har blivit så stor! Är så stolt över henne, så duktig och snäll så man blir helt full av kärlek! :) Det bästa och mest fantastiska som finns!
Hoppas att ni alla har det bra och att vi ses snart!
Massa kramar

Gildian hela dan!

Hallå hallå! Idag va d måndag igen.... Varför är måndagar den drygaste dagen på veckan? Jo för att man precis haft helg och vet att det är en himla massa dagar kvar till nästa helg.... Suck, längtar redan efter fredag! Idag gick tiden så långsamt så jag trodde på allvar att nån hade fejkat klockan! Bdr teori hela morgonen, vilket är jätte intressant om det inte vore för att d va teori i 4 timmar en måndagmorron! Sen hade vi Make up prov och sen make up på eftermiddagen. Jag är bara så sanslöst trött! Kan väl kanske bero på min senaste sjukdom som sänkte mig totalt! Nu är d bra iaf, men tröttheten sitter i! Vidia är helt frisk, inte ett spår efter nån sjuka, så nu får vi se om d blir influensa vaccin i veckan för hennes del..... Man väger lite för och emot där, men jag tror nog att d blir vaccin ändå! ikväll har jag bakat kavring, så smaskigt är det att jag inte kunde låta bli! :)
Den här veckan känns rätt rolig trots allt eftersom fam Hamstedt kommer hit på Fredagkväll! Vi väntar med Idol på tv:n och kladdkakan i ugnen! :)
Sen åker vi ju till Gotland den 4e så nästa vecka susar förhoppningsvis oxå förbi.... sen.... kommer den äckliga måndagen den 7e december då vi förväntas va duktigt pålästa på TVÅ prov, har ni hört nåt så dumt???? Vi skall ha prov i hudanalys och prov i kosmetisk teori på samma gång! Helt otroligt, sen har vi det livsfarliga halvtestet den 14e dec. Alltså ett praktiskt prov i pedikyr på tid! Jaja, jag drömmer redan mardrömmar om mitt katastrofala misslyckande! hahaha jag målar inte fan på väggen nej!
Idag har jag, Helene och Victoria vart på Pastabaren och käkat lunch och vi satt och pratade om vissa "problem" som vi har i vår klass, vi är ju 17 st så d är mycke folk att samarbeta med och vi är mycket olika! Då slog det mig vilken tur jag haft som träffat mina brudar, där har jag hittat två vänner för livet. Vi funkar klockrent ihop och det är så jäkla skönt att ha en anledning att gå till skolan ibland! Imorse när jag kom till skolan efter en veckas frånvaro så hängde min rock, nystruken och rentvättad i skåpet, mina vita strumpbyxor låg prydligt ihopvikta och även dom rentvättade på hyllan! Kärlek!!! :)
Nej nu skall jag ta ut min egen komponerade kavring från ungnen, lägga mig och läsa "Genom dina ögon" och hoppas att jag är lite piggare imorron än vad jag vart idag!
Puss å kram till er!

Min tur

Ja nu var det dags för mig att bli sjuk. Vaknade i natt av att jag hade världens feber frossa och sjukt ont i halsen. Vidia sov som tur va hela natten vilket betyder att hon är på bättringsvägen iaf. Idag har hon vart feberfri och jag har knappt orkat röra mig från soffa. Så ont i kroppen, huvudet och halsen. Slumrat till och från men ingenting har hjälpt! Vi orkade ta oss ner till direkten iaf och köpa mer treo, så vi har iaf fått lite frisk luft!
Jag har verkligen inte tid att va sjuk! har grymt mycke att göra och nu missar jag flera dagar i skolan, vilket inte är helt lätt att plugga igen! Fan oxå! Får ringa doktorn imorron, har jag tur får jag komma dit och dom kan ge mig medicin, för d vill jag ha just nu!!!
Pusselipuss på er!

Min uppfattning om saker.....

Är inte den bästa när det kommer till mig själv och min egen förmåga!! Kan ju va bra i och för sig då man blir positivt överrraskad!
Fick MVG 96% på provet!!! Så glad blir jag! Hur kan jag lyckas lära mig så mycket när jag inte tror d!?? Skumt! men skit samma hur d gick till, jag fixade d det!

Nu till viktigare saker, Vidia har kräkts i natt och har fortfarande feber, stackars lilla älskling, så svårt att bara titta på när hon är så sjuk. Måste ha medicin idag!

Hoppas ni håller er friska därute!
Puss puss

Gillar inte detta alls....

Vidia är sjuk, kom hem från dagis och hon va kokhet, tog en temp och mycke riktigt har ungen 39,5 graders feber. Här sitter vi ensamma och ingen alvedon hemma, förutom dom där värdelösa supparna, men d är bara att ta vad man har!
Har ont i magen... blir så j***a orolig när hon är sjuk! Speciellt nu när det inte pratas om nåt annat än svininfluensan vart man än går! och det sista man skall göra är ju att googla d! Bara massa skräck propaganda. Usch, d blir till att va hemma imorron. Förhoppningsvis lyckas jag knöla ner henne i vagnen vid vilan och kuta bort till forum och köpa alvedon och allt som behövs ifall vi skulle bli hemma under veckan!
Idag har vi haft Dermatologi prov, gick väl sådär kan jag ju erkänna. Va grymt mycke jag va osäker på så vi får väl se om Victoria ger mig ett glädje besked
Nu har jag pratat en stund med Gelan oxå, d kändes skönt! Snart kommer dom!!!!
Och snart åker vi till Gotland oxå!
Hahaha mina blogginlägg känns som en ständig upprepning, tur att jag har mycke att skriva om! Nu skall jag ta hand om min lilla sjukling och se till att hon kommer i säng!
Jag uppdaterar imorgon om Dermatologi resultatet, för jag veeeeet att ni är grymt nyfikna på d! kanske mer än jag?!
Love ya!
Puss kram

All alone!

Här sitter man helt ensam i världen... Björn åkte båten till Gotland ikväll och tog med sig Sandra, Jonas, Nea och Albin. Nu sover Vidia oxå, så här sitter jag och försöker plugga Dermatologi, har läst lite, men är grymt omotiverad! Vill inte att helgen redan skall va slut!!! Nu väntar en ny vecka och en tung sån dessutom. Låååånga dagar för Vidia på dagis och en jäkla massa plugg för min del! Usch.... måste nog sova snart iaf och välkomna måndagen, om jag skall lyckas göra allt imorron som jag ska! Typ lämna Vidia på dagis och hinna med bussen in till Slussen i tid!
Jaja, skit i det nu!
Jag har inte skrivit på hur länge som helst, så kass är jag. Men vi har haft gotlandsbesök sen i Torsdags och det har vart så mysigt att ha dom här!!! Saknar redan! :) Man har så mycket att prata om, och det gör ju sitt till att helgen blir så extremt kort!
I måndags fick jag MVG på mitt massageprov oxå, d va skoj!
Den 29e kommer Angelica och hela hennes familj och bor här över helgen oxå! Dom kommer i flock och jag stortrivs. Får väl skicka iväg en pik till en liten blomma som inte lyckats ta sig hit och hälsa på mig. Jajemen, du vet vem du är! :)
Det bästa av allt är att den 4e december så sticker vi till Gotland över helgen! sen är det inte långt kvar innan det är julledighet! Fan va tiden rusar iväg, fattar inte att det snart är jul! D va ju nyss sommar! Men inte mig emot, jag saknar mitt hus. Vill ha min utbildning avklarad så jag kan få komma hem, efter d har jag storslagna planer!! hihihi Nej nu skall jag förbereda inför morgondagen. Fixa matlåda, lägga fram kläder, packa väska osv sen är det bara att krypa ner bredvid min lilla älskling och sova!
Hoppas ni har haft en fin helg me massa kärlek, för det har jag!
Puss kram och gonatt!

I städartagen!

Helg igen och storstädning står på schemat, vi får ju celebert besök i veckan av en viss familj som skall trängas här med oss i hela 4 dagar! Skall bli sååå härligt!
Så nu är det fint och städat här hemma! Igår var det som vanligt Idol kväll här hemma, med kladdkaka och grädde. Efter en super god middag som Björn lagade till, lagom tills dess att jag kom hem! Fläskfile och potatiskaka bjöds d på! Mums så gott!
Dagen startade helt underbart när min lilla prinsessa kom in i sängen och gav mig en megakram och sa "jag älskar dig mamma" mmmm kan inte bli bättre! Veckan är rätt lugn, massage prov på måndag dock, som jag inte har pluggat på. Men men, jag tror att jag kan d!
Mor och far befinner sig på Teneriffa just nu, 2 veckors semester med massa sol och bad, pratade med dom igår och det har tydligen varit strålande sol och jätte varmt hittills! Inte alls avundsjuk nej. Glöm inte solskyddsfaktor och se till att inte vistas i solen alltför mycke! Vi tar mer skada av d än vad vi tror!

Jaha.... detta va d enda som sparades, skrev i omgångar idag... Jaja, jag uppdaterar mer inom kort!
Ha d bäst!
Love

I did it again!!!

Jajemen, jag nailade provet! Ett VG rakt in i arkivet bara! Fan va stolt jag blir över mig själv, trodde inte att jag hade speciellt mycke till läshuvud, men nu chockade jag mig själv! :)
Hur mår ni alla?
Jag mår fantastiskt idag! Sitter å dricker kaffe och kollar in agenten Ozo... Barnprogram och Viddan sitter och sjunger med!
Imorgon har jag och Björnen varit förlovade i 3 år, så ett besök på restaurangen "Restaurangen" står på schemat, skall bli mysigt att få klä upp sig lite och spendera lite kvalitetstid med min man!
Vidda skall vara hemma med farmor! :)
Ikväll blir d lite massage plugg och en titt på desperate housewives, veckans höjdpunkt!
Är lite villrådig inför nyår på Gotland! Vad händer? vart och hur dags?? Party???
Nu är det dusch dags!
Ta hand om er!!!
Pussar å kramar i massor

RSS 2.0