Kärlek <3


Lilla Rudolf

Ja så ser hon ut för tillfället, efter en kullerbytta ner från soffan. Stackars mannas hjärta!!! <3


Mkt nu!

Detta är där jag tillbringar mina dagar denna vecka. Därav den dåliga uppdateringen!


6 år!

Hade vi varit förlovade i, i början på november och äntligen skall vi fira det! :) ikväll skall barnen sova hos Mommo och moffa och vi ska hämta mat från Surfers (världens bästa restaurang BTW!) sen skall vi faktiskt bara vara hemma! Dricka lite vin, se film och bara mysa! Skall bli underbart!! Hoppas ni oxå får en underbar lördag kväll, för det tänker vi ha! Puss kram


I fell in love!!!

Ja äntligen har jag hittat den! Vinterjackan alltså! Sprang förbi MQ på vägen till frissan och hittade en G-Star jacka som vart alldeles perfekt! :) nu hoppas jag bara på många bud på den jag köpte på tradera, som va väldigt fin, men alldeles för kall och dessutom för kort i armarna. Idag är det full rulle här hemma. Fanny följde med oss hem idag så tjejerna leker för fullt! Jag har dessutom lagat kroppkakor för allra första gången. Hel ok blev det. Jag har egentligen inte bestämt om jag gillar det eller inte... Märklig maträtt! I övrigt har jag upptäckt en massa lustiga stavfel i mitt bloggande och jag är verkligen inte så kass på svenska utan det skyller jag helt på IPenomenet ;) dom rackarna ändrar ju orden lite som dom vill! Måste oxå berätta att jag fått hem väskan jag vann för flera veckor sen. Ni vet på kundkvällen på Julia Hultgren som jag va med syrran på, för flera veckor sen! Kass bild men schysst weekend väska och limited edition är aldrig fel! Tjipp på er!


Frukost

Vi har käkat frukost vid gammelmoffa Gunnar idag och Juni fick sig en åktur på rullatorn! :)


Bullmamma i farten!

Ja vad gör man då? Man bakar! :) idag testar jag att göra tekakor. Har en dam här hemma som är lite storkunden när d kommer till frukost så nu är jag inne i en period av brödtestande! Hade bara torrjäst hemma, är lite osäker på hur det ska användas, så detta blir spännande! :) i övrigt har jag en herre i tratt här hemma! Rocky blev kastrerad igår så han har vart en liten piplisa! Nu är han dock tillbaka till sitt vanliga tossiga jag! :)


Fika!

Mysfika med Angelica! <3


Mamma <3 Vidda

Idag så umgås jag med min stora prinsessa! Helt ensamma så skall vi ha lite kvalitetstid som det blir allt för lite av! Första stoppet är Hemsebadet! Trodde att det öppnade 12 så vi for ut med god marginal, bara för att upotäcka att simtävling pågår och badet öppnar inte förräns vid 14! Lite trist då vi har massa saker på schemat idag. Men nu har vi fruktstund i bilen, efter ett misslyckat försök att hitta nåt öppet fik på det här stället. Så vi håller ut i 30 min till, sen så är det baddags! :)


Dagen efter, kvällen före!

Idag är jag faktiskt lite sliten! Inte för jag drack speciellt mkt vin utan mer för min förkylning är ruggigt påtaglig nu och jag har väl inte druckit den mängd vatten som kroppen kräver idag. Massa koppar kaffe på det och ett vattenpass i 37 gradig värme och resultatet blir en rätt slut tjej idag! Men fan va trevligt vi hade igår! Suverän mat och bästa sällskapet! Nu är vi hos syrran och fikar sen blir det lördagsslapp! Puss på er! <3


Brudkväll

Jag laddar för tapasafton med mina älskade vänner! Trevlig fredag på er alla! <3


Shopping!!

Det är nåt av det roligaste som finns! :) hittade skor och skal på H&M och det anlände igår! Plus lite julklappar som jag inte tänker berätta om! :)
Breaking Dawn 2 var hur bra som helst och jag och Marie hade en kanonkväll tillsammans! Hade lätt dom bästa platserna och timmarna flög iväg. Nu är Twilight sagan slut och det känns lite tomt faktiskt! Vad ska man nu se fram emot! Böckerna är lästa och man har väntat och längtat efter den storslagna finalen och pang så var det slut! Får försöka hitta nåt nytt att snöa in på! :) idag så blir det lugnt och skönt! Juni sover i vagnen och jag skall städa behandlingsrummet och sen leta fram lite Tapas recept inför vår tjejträff imorron! Ha en härlig dag i solen! Kram <3


Breaknight Ladies!! :)


Baka baka...

Idag blev det morotsbröd! Mamma och pappa kom förbi och käkade bakad sötpotatis med oss och sen smakade dom på Vidias supersmaskiga hallongrottor! En bra dag med andra ord! Nu taggar vi till för Breaknight med bästa Märit!! :)


Måndag em med Vidia! <3


Måndag fm med Juni! <3


Fars dag!

Helgen är till ända med en firad pappa! Han fick frukost på sängen, presenter och teckningar. Sen for vi till Packhuskällaren för brunch med mina föräldrar och svärföräldrarna! Mycket mysigt och gott! Blev väldigt sent bara så ikväll sitter vi i soffan och hänger. Jag drog på mig en förkylning igår morse och är helt sänkt! Snor och tårar rinner konstant! Hoppas på bättring snarast! Har ju faktiskt breaknight på tisdagskväll som jag måste va pigg och kry inför! :) nu tänkte jag passa på att baka lite bröd! Min vän Camilla hade ett recept på sin blogg som jag tänkte testa på. Smaskigt!
Grattis till alla fantastiska pappor och framför allt till min egna, fantastiska pappa som jag inte vet hur jag skulle klara mig utan och självklart till min älskling, pappa till mina barn som jag älskar och beundrar till max! Älskar er! <3


Nu så!

Helgen börjar bra! Marcus, AC, Victor och Riva har anlänt och den nya ugnen är äntligen på plats! (Tack mor & far!) Jissus ca ful vår gamla är, vid jämförelse! :) grabbarna skall nu iväg på 40 års partaj och vi tjejer inleder helgen med pizza och ett glas vin! :) trevlig fredag på er! <3


Ordning och reda!

Ja klart blev det tillslut. När jag och Björn hjälptes åt och lyckades parera en valen Juni så fick vi ordning på det! Är ju ett lekrum så "fint" är väl ett starkt ordval för att beskriva hur det blev, städat är väl mer korrekt! :) nu inväntar vi våra weekend gäster! Kram


Dagens.... Ja så här ser det alltså ut i lekrummet för tillfället! Nästan pinsamt ju... Jag håller på att rensa för fullt bland pärlor, kritor, barbies, smågrejer och petahops. Jag lägger i lådor, Juni häller ut, Rocky tuggar sönder och Vidia leker. Suck, ja Rom byggdes inte heller på en dag! :) ska nog bli ordning där oxå tillslut. Men just nu känns det som ett VÄLDIGT stort projekt! Snart är det mat och sen på med träningskläderna för ett pass på poolkanten med glada deltagare! Break's over! In i röran igen!


Äntligen!

Sover mina änglar efter en kväll av mycket kämpande för att få dom att sova! Vidda somnade på soffan efter dagis och va naturligtvis svårsövd! Men min lilla va sitt vanliga tokiga jag och for runt här hemma som ett yrväder. Som tur va, var mina älskade föräldrar här och hjälpte mig! Vad hade jag gjort utan mina klippor i livet?! Nu är det dags för Gossip Girl, Vampire Diaries och Hanna tid! I damn well deserve it!!! :)


Jaha...

Jo här var det tyst! Helgen har vart mycket trevlig. I söndags tillbringade jag och Juni dagen hos Marie och Dante, mycke snack och kaffe blev det! Sen vart det söndagsmiddag hemma hos oss med familjen Malmros och familjen Ringvall! Mys! Ungarna kom i säng sent så det va kämpigt att få upp till skola och dagis imorse, men det va glada miner ändå! :) jag och Juni har vart hemma hela dan. Slappat och städat. Älskling hämtade Vidda på dagis och kom därmed hem tidigt. Så ikväll har vi fixat i Vidias rum och försökt få det till 2 rum, så nu skall vi bara lista ut vad vi ska göra med hallen uppe. Det blir ett senare projekt! Vidia somnade på 2 röda och nu väntar jag in Björn som kämpar med den lilla så vi kan se "Breaking wind" parodi på Twilight filmerna, kan bli intressant! :) på tal om Twilight så fick jag ikväll en inbjudan från min bästa... Vi ska gå på Breaknight och ha en helkväll ihop! Ska bli så mysigt! Spännande film och bästa sällskapet! :) det gillar vi!


Maskerad, träning och GGN!

Ja det sammanfattar väl dagen rätt bra! En snabbis på GGN imorse och titta på alla lerhögar på två hjul som for omkring. Sen hem för ombyte. Vidia till maskerad kalas och jag iväg till träning. Nu har vi precis ätit varma mackor och druckit te! Mkt mysigt. Resten av kvällen blir stenlugn! Vi har samlats i soffan för toystory3. Inget party här inte, men jag antar att dom flesta vimlar på krogen ikväll! Hittade den här bilden och tyckte det va humor på hög nivå! :)


Vakna!

Ja inte går vi upp speciellt tidigt på morgonen inte! Skönt för trötta människor! :) igår blev det supermys till American Horror Story! Mkt stört program men vi gillar skräck så det var spännande! :) nu är GGN igång för fullt! Vi bor ju typ granne så man hör rätt bra när det vrålas runt därborta. Idag skall vi besöka kyrkogården och tända ljus på våra käras gravar. Mamma och pappa följer med så det blir troligtvis en mystiska efteråt! Vi skall oxå köpa födelsedagspresent till kalaset som Vidia ska på imorron. Hoppas ni får en härlig dag vad ni nu beslutar er för att hitta på!
<3


RSS 2.0