På väg mot vår?

Sol ute idag! Helt fantastiskt väder och jag och Vidde är lediga! Just nu sitter vi dock inomhus! Sotaren skall infinna sig mellan 11-12 enligt lappen och än så har han inte behagat att dyka upp!
Träningsvärk så det heter duga i min stackars rygg! Var på gymmet i Söndags och tänkte att nu skall jag minsann köra skiten ur musklerna och visst gjorde jag det! Sååå grymt dumt med alldeles för lite stretch efteråt!! Man får minsann lida för sina misstag.
Idag skall vi åka hem en sväng till kära syster yster för en fika och sen bjuder kvällen på en middag på Wallers med bio efteråt! Första gången på mycket länge som jag och min man skall göra något helt själva!
Så dumt att man inte tar fler tillfällen att göra saker tillsammans, kvalitetstid! Så grymt viktigt men inget som prioriteras i karusellen som består av jobb, barn och träning!
Men ikväll skall det äntligen bli av och det tack vare att vi har fått presentkort och att mina underbara föräldrar kan vara barnvakter. :)
I helgen skall Björn åka till Stockholm och gå på MC mässa, han och hans motorcyklar! :)
Så jag och Vidde firar ensam helg igen, eller firar gör vi väl inte. Men det brukar vara mysigt att vara bara vi två. Får se om vi lyckas lura hit Marie på lite käk och en film eller nåt! :)
Nu är klockan 11.57 och sotarfan har ännu inte dykt upp! Är det ok att jag sticker då? Om inte han kan dyka upp på utlovad tid så kan han väl inte begära att jag skall sitta här och vänta hela dagen?

Hade tänkt att lägga upp lite nya bilder men den externa hårddisken som rymmer typ ALLA våra bilder är trasig och dessutom mystiskt borta. Vår andra dator som innehåller en del bilder har nog startat för sista gången verkar det som!
Men bilder kommer, lovar!

Puss & Kram

Det var en gång....

För länge sedan, då jag skrev ett blogg inlägg! :)
Har vart fullt upp under jul och nyår! Julafton hemma hos Malmros i Vibble då jag fick veta att jag skall bli faster igen!! :)
Juldagen firades hos svärföräldrarna med ännu mera mat och ännu mera julklappar.
Annandags mat blev det hemma hos mor och far, senare for jag bort till Marie för att möta upp brudarna och ha vår årliga roffarlek, mycket mysigt!
Nyårsafton firades hemma hos familjen Hamstedt med lekar, fyrverkerier och skumpa!
Sen var det dags för vår lilla prinsessas 3 årskalas! Återigen blev det galaj med mat, dryck och trevligt sällskap!
Phu, har varit hektiska veckor men så trevligt! Bilder kommer sen!
Nu sitter jag mest och planerar inför sommaren, Semestern som komma skall! Både jag och Vidda längtar efter sommaren, värmen och allt som hör därtill! Jag vill slå upp dörren till terassen och se solen, klä på mig ett linne och strutta runt i trädgården!
Alldeles för länge sedan som jag firade sommar och dessutom för länge sen jag firade den här! i mitt hus, med min familj!
I övrigt är det mycket på gång just nu som jag får lov att återkomma med, jag sitter faktiskt och spanar på Jurassic Park nu och det hade jag tänkt fortsätta mer!
Uppdaterar snart igen!
Puss & Kram
Syns på Stan

RSS 2.0