Bortskämd eller vad?

Ville bara meddela att jag fick precis ALLT som stod på önskelistan!
Har precis tvättat håret med Sebastian Hydre shampot och balsamet jag önskade mig, den gudomliga OnePiecen sitter på plats och på det nya året blir det otaliga besök på Form Visborg!!
Jo jag är en bortskämd jäkel och min man...? jo han är helt fantastisk!
Fick som bonus massor av strumpor vilket jag oxå önskat mig, då jag snor Viddas och Björns hela tiden... :)
och en jättefin topp som min man vart och handlat alldeles själv... Å så säger dem att män inte kan shoppa! Min man kan! :)

Det bästa var att Vidda blev så glad över sina klappar, hon fick bla en väska med en massa Pet Shops som hon började leka med direkt! Kvällen slutade dock med att hon klagade på magont och sen kräktes när hon satt på pottan! Mindre roligt! Jag hoppas verkligen att min lilla ängel får hålla sig frisk nu så hon kan få fira jul med alla kusinerna.  I annat fall blir det en stilla jul här i vårt hus. Jag vet dock en man som inte skulle ha ett dugg emot att sitta och lira nya julklappen hela dagen imorron. Han fick Assassins Creed BrotherHood....
tror att sängen kommer va mycket tom i natt! hehehe
God Jul allihopa!!!

Pöss

knappt 1 år gammal! Så underbar och det bästa i världen! <3

Julafton

Imorron är det julafton! Det har gått ett helt år sen sist. Förra året var vi hemma på jullov, vi hade gått första terminen på Gilda skolan, grymt nervös inför salongen men det var sååå lång tid kvar!! :)
Iaf nu sitter jag här vid syrrans data och köper de sista klapparna på nätet och bara njuter! Petra och Håkan kommer hem idag!! Efter att ha suttit fast i London så kommer dom äntligen hem! Vi har saknat, och vi har två grabbar här som saknat ännu mer! Huset är någorlunda städat, granen är på plats och pyntad! Tror det underlättar lite för våra vilsna resenärer eftersom allt folk kommer hit klockan 12.00 imorron! Nu är det bara för oss att åka hem och försöka få nån reda i Vårt hus!!!
Ikväll skall vi ha lilla Julafton, jag, Vidda och Björn skall klä granen och dela ut paket. Vi skall oxå fixa mat som vi skall ha med imorron!
Vad har ni önskat er? Jag hoppas på:




Jag hoppas på nånting av det!
Ha det fantastiskt så hörs vi och ses!

GOD JUL!!!!






















Drömmar

Ja vad drömmer man om?
Obegränsat med pengar, fred på jorden, bättre klimat, lycka och välgång till alla man älskar, kortare vinter längre sommar?
Kanske generellt men jag anar att rubriken indikerar att jag skall berätta om mina specifika drömmar, vilket var den svåraste rubriken att följa än så länge.
Jag vill starta en egen salong en dag, i en mysig lokal som ligger bra till, jag vill va min egen chef och bestämma mina egna arbetstider, jag vill tjäna massa pengar och va grymt efterfrågad på marknaden....
Drömmer oxå om att resa jorden runt, vill bli kvitt min flygrädsla så jag kan flyga till Thailand eller USA fram och tillbaka utan att röra en min (Måste verkligen ta tag i den där fobin snart!)
Jag skulle vilja se världen! Det är en dröm jag har och har haft länge! Jag skulle vilja va grym på att dansa, för det är så fantastiskt kul, skulle vilja va bra på nån sport, för det är jag INTE!
Jag skulle vilja hitta det perfekta huset, på det perfekta stället och betala ytterst lite för det!
Hahaha

Jaja så där kan jag hålla på ett tag, drömmar finns det väl gott om och det handlar väl egentligen bara att förverkliga dom, och nån dag skall jag göra just det!
Nu avviker vi lite från ämnet och lämnar rubrikerna för att tag! Är ju inte enbart roligt att varken läsa eller skriva om forcerade saker. Det måste ju komma lite naturligt ändå!
För tillfället befinner jag mig i min systers hus! Här bor vi nu då min kära syster och svåger sitter fast i London! Det som började som en romantisk getaway förvandlades till en mardröm.....!!! Hahaha nej så illa är det nog inte! Men vi hoppas att dom lyckas komma hem innan fredag iaf, annars tycker jag väldigt synd om dom!
Hoppas ni har det fantastiskt i vinterlandskapet, det är rätt häftigt ändå det här vädret, trots kylan!
För att fördriva tiden lite har jag kollat igenom fam Malmros alla foton, vilket var spännande! Gamla bilder! :)
Enjoy!
























Min bästa vän!

Idag skall vi prata om min bästa vän. Hon heter Marie och är en toppen brud!
Jag och Marie har växt upp tillsammans. Vi har vart bästa vänner i 20 år! D är lång tid... och visst har vi kanske inte vart hel tighta under alla dessa år men på nåt sätt så har vi ändå vetat vart vi haft varann. Hon är en sån där som man kan prata med om precis allt! Vi har samma sjuka humor och ibland avslutar vi till och med varandras meningar.
Två själar samma tanke! Efter alltså 20 års vänskap finns det mycke internt mellan oss. Skämt och händelser. Vi har delat glädje, skratt, krossade hjärtan och ofantligt mycke mer! Hon är min första tanke när det händer mig nåt, bra som dåligt!
Hon fattar mig fullständigt! Trots olika livssituationer så lyckas vi ändå försöka få in en kväll i veckan som är helig! Då är det hon och jag, vi snackar om veckan, jobb, kärlek, livet! Allt!
Även fast vi inte pratat på länge, vilket hände ganska frekvent under mitt år i stockholm, så har det aldrig gått för lång tid för att allt skall va precis som vanligt!!
Hon är en person som inspirerar mig, rycker upp mig när jag är nere, kommer med goda råd och ställer upp på mig! Jag har fler vänner som jag räknar som mina närmaste, som jag älskar och litar på fullständigt... Men Marie är speciell för mig, och jag tror och hoppas att jag är lika speciell för henne! :)
Det är just det som gör att för min del så har det aldrig varit viktigt att skaffa en massa kompisar, för jag har mina tjejer! Det är 4 stycken, Marie, Angelica, Camilla och Linn... Har jag dom så behöver jag inga fler. Kvoten är liksom full, jag är nöjd och tillfreds med det!
Sen har jag ju min älskade syster och min svägerska, tant Urkula som jag värdesätter extremt mycke!
Nu gled jag iväg lite från ämnet, men för att sammanfatta min bästa vän:
Marie, du är en underbar människa och jag älskar dig enormt! Du gör mig fullständig, skulle inte klara av livets upp och nedgångar utan min vapendragare vid min sida! Love ya girl!



Vad är kärlek?

Ja vad är då kärlek? Stort ord, många definationer....
Kärlek är ju nånting som man känner och delar med många. Man känner kärlek för sina barn, föräldrar, syskon, vänner och andra människor man har en relation till. Men det är ju kärlek på olika sätt. Man älskar sina barn på ett omvälvande sätt. Man är beredd att göra allt och lite till för att skydda och se till att dem är lyckliga. Det är en kärlek som bara växer ju längre tiden går. Den är fullständig och räcker livet ut, stark och utan kompromisser!
Man älskar den man lever med, på ett annat sätt. Det är en kärlek som handlar om att ge och ta, vårda och respektera varandra som olika individer. Kväver man den kärleken så kan den dö tillslut.
Kärlek är som sagt ett stort ord som innehåller så mycket känslor och den kan uttryckas på så många olika sätt!
Kärlek är det största i världen!




Mina föräldrar

Jag missade visst gårdagens bloggande, vilket resulterar i att jag hoppar över den rubriken: Min första kärlek! Kan garantera att det inte är speciellt läsvärt ändå, så vi går vidare till just mina föräldrar! Passande nog la mina kära föräldrar in en kommentar på mitt förra inlägg och det är nog helt safe att säga att dem INTE delar min passion för tatueringar. Dom gillar inte piercingar heller, och tro mig jag vet! Från det att jag som 15 åring piercade naveln, till att som 18 åring tatuera mig för första gången och alla gånger efter det! :)
Jag vet!!
Men nog om det, mina föräldrar är två fantastiska personer. Dom bästa jag vet!
Min mor, en underbar människa, världens största hjärta som rymmer kärlek och omsorg för alla! Finns inga tillfällen som hon skulle neka att ställa upp på mig, mina syskon eller sina barnbarn, hon är klippan som ger dom bästa råden, som man har roligt med och som man kan prata med om allt! Jag blir aldrig för gammal för att gråta ut hos min mamma. Hon känner mig utan och innan och tvivlar aldrig på mig eller mina ambitioner. Hon tror på mig och älskar mig! Hon är bäst och jag kunde inte ha önskat en bättre mamma, för det finns inte! Hon har lärt mig, guidat mig och rättat mig, och alltid alltid stöttat mig. Trots tatueringar, en fasansfull tonårsperiod osv så har hon funnits där i ur och skur. Finns inga ord som kan beskriva min mamma egentligen. Du är finast mamma och jag älskar dig massor!
Min far, mannen som är min hjälte oavsett vad! Tvekar aldrig att flytta möbler från lägenhet till lägenhet, måla staket, montera lampor eller läsa sagor för barnbarnen! Godheten personifierad, alltid positiv och beredd att köra ut till huset på prärien i snöstorm för att leverera kaffe till en insnöad dotter! Pappa vill alltid mitt bästa, ger råd på sitt sätt och grumsar lite när man säger "Jag älskar dig!" :)
Pappa är kärlek! Älskar dig!
Ord räcker ibland inte till när man vill beskriva människor man tycker om, vissa känslor är svårt att sätta ord på! men jag hoppas att ni vet och det tror jag att ni gör! :)

Lite OT (Det betyder Off Topic Mamma, alltså lite ämnesavvikande i sammanhanget! :) så vurpade jag i en backe i innerstan igår på väg från jobbet. Slog mig rätt rejält och här står man på jobbet och lider och längtar efter att klockan skall bli 21.00 så jag kan stänga till och gå hem! Jag vill bada, ta värktabletter, dricka ett glas vin och vrålnjuta av att from imorron så har jag 2 veckors ledigt!!! Fantastiskt skall det bli!
Imorron hoppar vi på nästa rubrik!
Tack och hej!

Presentation

Rubrik 1 idag då. En presentation av mig själv och den jag är.
27 år, mamma, sambo, bonusmamma, syster, dotter! Älskar min familj över allt annat. Mina vänner betyder oxå massor för mig, utan dem hade livet inte varit lika roligt som det oftast är!
Jag älskar att läsa, laga mat, shoppa! Umgås, fika och njuta av livet!
Tatueringar är oxå en passion för mig, jag tatuerar inte  själv och skulle dock aldrig, för jag har inte ett konstnärligt ben i min kropp whatsoever! :)
Men jag älskar när iden om vad jag vill ha formar sig i mitt huvud och placering och betydelse börjar ta form, förnärvarande har jag 6 st och spånar nu på den 7e som skall sitta mellan skulderbladen och motivet blir mitt släktvapen. Jag till och med uppskattar smärtan på nåt vridet sätt! :) troligtvis för att jag vet hur fint det blir och hur nöjd jag blir!
Kommer aldrig nånsin byta tatuerare, Robin är den bästa!!! :)
Min dotter är viktigast i världen för mig, dagen hon kom, var den finaste stunden i livet. Hon bidrar med all kärlek och glädje i livet! <3
Jag är nog en ganska lätt person att ha med att göra, jag får ofta höra att jag är lite av en psykolog! Jag är uppenbarligen superduktig på att ge en massa goda råd till höger och vänster, men jag följer sällan mina egna råd!
Just nu är jag inne i en serie period vilket innebär att jag följer massor av serier. Cougar Town, Desperate Housewives, Vampire Diaries, True Blood (Ja, ju mer vampyrer desto bättre!) :)
Ganska lam presentation, men jag hoppas att jag har lyckats med en sån tidigare i bloggen! Bilder säger mer än 1000 ord!

Mitt senaste tillskott! Loves it!




Min underbara stumpa!! <3

Mycke charmig bild, d är kärlek d!! <3
'
Så här har jag spånat lite på att min nästa ska se ut, med lite fler detaljer som binder ihop den med tatueringen i svanken!


Tassar in på tå...

Hejsan...
Jag skulle visst avsluta bloggen och aldrig återvända... Jaja här är jag igen.
Är ju ganska roligt att blogga och har man redan börjat, varför sluta?

Hemflyttad igen i vårt hus och bara det känns kanon! Tänk va små saker som man lär sig sakna nör man inte upplever det varje dag! :)
Att köra bil i detta väder ÄR egentligen inte kul, men i mig ligger lite skräckblandad förtjusning att faktiskt få styra skutan själv och inte sitta som en hypernervös passagerare på bussen! :)
Jag har börjat läsa massa roliga bloggar, så roligt att människor faktiskt delar med sig av sina liv helt offentligt, med bilder och allt! (Vilket såklart är det roligaste!)
Jag tänker nog aldrig bli superprivat men man vet aldrig! :)
Tänkte sno en grej som jag hittade på underbara Pernillas blogg: http://hellqvistpernilla.blogg.se/
Poängen är att man skall skriva om en rubrik fram till årsskiftet, så det är numera min uppgift!

* Presentera mig själv
* Min första kärlek
* Mina föräldrar
* Vad är kärlek?
* Min bästa vän
* Mina drömmar
* Min första kyss
* Mitt favoritminne
* Detta ångrar jag
* Det här upprör mig
* Det här får mig att må bättre
* Det här får mig att gråta
* Mina rädslor
* Min favoritplats
* Det här saknar jag
* Ett sista ögonblick

RSS 2.0