Semelmys!

Bästa syster bjöd på hemmagjorda semlor till fikat! Smarrigt! :)


Onsdagsfin!

Hemma igen efter lite nagelpyssel hos My! Nu skall jag straxt hämta barnen, sen blir det mys med mina älsklingar! <3


The Impossible

En film om jättevågen.... Tårarna sprutar, man får lite perspektiv på livet kan man säga. Se den!


Trötter!

Nu ropar sängen efter en förträfflig måndag. Juni fick vara hemma från dagis idag. Hon är pigg och glad men äter ju ännu penicillin. Angelica kom förbi och vi gick en prommis med barnvagn och vovve! Hur skönt som helst, och väldigt trevligt med sällskap! :) ikväll har övriga familjen tvättat Rocky medan jag körde Tabata tills musklerna skakade... Bra skit! Hoppas det ger resultat snart oxå! :) imorron blir det att jobba lite, skylta om i butiken och sen träffa upp Millan och Märit för lite Tabata action!
Måste väl oxå nämna att ett tidigare inlägg som gick nåt i stil med "Yes!!!" Är idag ett big NO!! Jag var på en arbetsintervju som kändes så grymt bra, men jag fick inte jobbet. Då här står man och trampar! Söka, söka och återigen söka! :(
Sov gott, för det tänker minsann jag göra!!! <3


Söndagssmarr!

Härliga söndag med sovmorron och två glada och pigga barn! Gårdagen var intensiv men det var trevligt! Vidia hade haft jättekul på Filips kalas, och middagen på kvällen var mycket mysig med härliga människor! Fira stora killen Dante hann vi oxå med. Gofika och kaffe i mängder. När vi kom hem hade jag fått läxa av min PT Millan så det va bara att planka innan jag somnade gott i soffan till sagan om dom två tornen!
Idag vart det kalas för Vidia igen och vi andra skall ut och promenera lite efter vi har druckit ur våra smoothies. Lätt vaniljyoghurt mixad med blåbär och hallon! Mums!


Vattelösa

Idag har vi varit utan vatten! Trodde att det var fixat, men nu när jag tänkte ta en dusch så tog helt plötsligt slut!!! Ahhhh blir galen på sånt! Vi får hoppas att min händige karl lyckas lösa det på nåt vis.
Vidda sover nu gott hemma hos Mommo och moffa efter en dag som verkar ha varit kanon. Så glad att mina skruttar har så fina morföräldrar som ställer upp så otroligt mycket!
Jag och Juni har gjort stan och handlat födelsedagspresenter till massa barn. Hon sov hela eftermiddagen och nu efter en roadtrip då vi agerat brevbärare så sover hon gott igen! Tror hon hade lite sömn att ta igen! :)
Här myser mina älsklingar tidigare idag!


En dag på stan...

Med bästa sällskapet! :)


Tänder och öron

Ja, det har dom senaste dagarna handlat om! Juni blev frisk efter öroninflammationen, ramlade från soffan i söndags, massa blod och en flyttad framtand blev resultatet. Tandläkarbesök då vi fick köpa nån gel som tänderna skall borstas med. Imorse kom det en stor slemklump från högerörat, där inflammationen suttit. Efter massa samtal med Vc och Svu så fick vi en tid idag. Trumhinnan sprucken och öroninflammation på andra örat! Ännu mer penicillin har hämtats ut och nu håller vi tummarna för att alla bakterier dör så vår lilla stumpa får bli pigg och frisk igen!
Bion va grym! Jag älskar sagan om ringen filmerna, så den här va verkligen sevärd. Härligt att få umgås bara jag och min man ibland! <3
Träningsvärken är bättre, men jag misstänker att den återvänder imorron efter passet idag! Så jäkla kul träning, och det bästa är att den faktiskt blir av när man gör den tillsammans med fantastiska flickor! Känns som att jag börjar komma igång med både träning och sundare matvanor! Helgen bjuder på 3 kalas, vatten träning och så skall inbjudningarna delas ut. Börjar kännas verkligt nu! :)


The Hobbit

Biomys med min kärlek! <3


Ny vecka!

Jag börjar veckan med att fräscha till mig lite! Fransarna är gjorda, håret tonat! Och med en träningsvärk från helvetet (tack Camilla! :) skall jag ta mig an mina fina tjejer på poolkanten ikväll. Schysst start med andra ord! :)


Vinterlek!!

Tur man har en man som älskar snö och lek!!


Städa städa

Igår var det dags att ta itu med hemmet! Jag är verkligen ingen pedant människa, utan allt som oftast är det kaos här hemma. Men ibland så känns det riktigt tungt att se skräpet staplas! Så när barn och sambo lämnat huset så kom dammsugarn och herr mopp ut från gömmorna och fick jobba! Och visst blev det lite trevligare? :)


Trötta barn...

Som nu när kl är 19.30 sover som små julgrisar! Skönt för dom och för mig! Lite gladare miner idag, men det märks att Juni blir trött av att leka hela dagarna! Men det hade gått kanon idag med. Superglad och tillfreds, det känns riktigt bra! Vidda hade haft en strålande dag och har varit mammas lilla hjälpreda här ikväll. Men sen tvärvände det när hon ville spela och hon inte fick. Vi är väldigt oense där, jag och min dotter... Jag kan tycka att det är ok att spela ibland. Är man 5 år behöver man inte spela jämt och speciellt när jag märker att hon tänder till väldigt fort så fort hon inte får som hon vill! Barn skall leka, pyssla och använda fantasin. Jag kanske är gammalmodig men när jag var barn fanns det minsann inga ipads och Playstation prylar... Hm, får försöka lägga upp en schysst strategi där! I övrigt är vi bara tjejer här hemma ikväll, förutom vakthunden Rocky! Mannen är på möte och lär nog inte komma hem än på ett tag, så jag gosar ner mig under filten och surfar lite! :)


Fint ska det va!

Måndag. Bra början på veckan, lämnade Vidia, var med Juni en stund tills hon somnade och personalen tyckte jag skulle åka! Hem till ett tomt, tyst hus och börja slita med vatten passet. Terminen börjar på onsdag och jag är inte klar ännu! Börjar känna mig lite stressad! Nåja, förhoppningsvis hinner jag klart imorron. Hämtade världens grinigaste ungar på dagis, som båda skrek, tjatade och surade.... Suck! Tålamodet sätts på hårda prov, dagar som denna! Kan man sälja barn på blocket? ;)
Nu efter vår lyxiga middag som vart hemmagjord pyttipanna med oxfilé, rödbetor och stekt ägg, så är dom tillbaka till att vara underbara igen, precis som det ska va! :)


Sent....

Ja kanske inte så sent som det brukar bli men ändå. Dags för sängen! Imorron är det full rulle med dagis igen. Vi gör ett nytt försök med Junis inskolning och hoppas på att lillskrutta håller sig pigg och frisk!
Dagen har vart väldigt soft. Fika och lite stadshäng med fina Alex och sen pulka promenad med familjen i vinterlandskapet, vilket resulterade i två kalla och gnälliga barn! Summan av kardemumman är att det har varit en riktigt nice helg!


Kalas!

Idag har vi kalasat med Vidias dagiskompisar! Fullt ös med presenter och lekar. Juni hängde på trots öroninflammation! Det var så det va alltså. Vi fick ringa Sjukvårdsupplysningen igår eftersom inte lillskruttan hade blivit av med sin höga feber efter så många dagar. Öroninflammation konstaterades och Juni fick penicillin och är nu på bättringsväg! Skönt!!! :)
Nu blir det hämtmat, soffan och "Modig" ha en fantastisk lördagskväll! <3


Väl bevarad hemlighet...

Såna har jag många av, men nu avslöjar jag en!

Så här ser mitt hår ut när jag inte gör nåt med det. Tex när jag duschat! :)


Here we go again!

Juni hade vid sänggåendet ca 38 graders feber och sen steg den till 40! Stackars liten va helt slut, efter lite Alvedon somnade hon om, men det blir såklart inget dagis idag, mitt i inskolningen. Snacka om starka dagisbaciller. 2 dagar på dagis och ungen är sänkt! Så idag myser vi hemma och ger oss ut på promenad! Ha en fin onsdag! Kram

Lite bilder på gårdagens dagis!


Inskolning

Idag var första dagis dagen för Juni. Ni kan ju gissa att hon va som fisken i vattnet! Hon lekte och stojade, saker revs ner från hyllor och personalen bara log och tyckte hon var en mkt kavat dam! :) succé helt enkelt! Inte för att jag va ett dugg orolig, men det kändes skönt att se min älskade vilding i sitt rätta element! Men det kostar på att ligga på topp! :)


6/1 2008

5 år har gått sen mitt solsken kom till världen. Ont gjorde det och för att dra till med en gammal klyscha så var det mer än vart all smärta! Vidia kom ut med massor av kolsvart hår och lugn som en filbunke! Världens gladaste och skönaste lilla tjej. Hon har alltid varit steget före, pratat tidigt, lärt sig snabbt... Lärde mig saker, och gör fortfarande! Hon är så smart och framåt och har ett hjärta av guld. Den dagen hon kom förändrades jag och mitt liv. Jag trodde jag visste det mesta, men det va bara början! :) jag fick på riktigt veta hur det är att älska någon. Inte sån kärlek man känner för pojkvän eller familj, utan den kärlek som inte vet några gränser. Mina barn är mitt allt, mitt liv och det bästa som hänt mig!
Grattis på din dag min kärleksblomma! Mamma älskar dig till månen och tillbaka flera miljarder gånger om! <3


Mästare på masters!


Middagsmys!

Nu skall vi iväg och käka med Jimmy och Angelica! Ha en härlig kväll, det ska vi ha! <3


Kärlek <3

Jag har, utan konkurrens världens underbaraste och godhjärtade föräldrar! Jag är mycket lyckligt lottad! TACK av hela mitt hjärta. Älskar er!!!


Pust suck och stön!

Jaha så då släpade man bakdelen ur sängen imorse för att kunna ut och springa innan mannen stack till jobbet. Mycket väl medveten om att jag inte sprungit sen i våras och med min envisa förkylning kvar i kroppen så tog jag vovven och stack ut i skogen. Jobbigt, flåsigt och inte ett dugg trevligt, klarade jag med nöd och näppe 2 km.... Besviken då jag sprang 6 km i våras. Snacka om att tappa konditionen. Glad att vågen inte visar några större förändringar trots låt-gå principen hela julen. Nu vet jag iaf vart ribban ligger och nu är det bara att köra järnet och hitta nån form av fokus och motivation! 6 månader kvar att jobba med! :) skam den som ger sig!


Nyår!

Va en härlig tillställning med fantastiska människor och glada barn!


RSS 2.0