Lediga dagar!

Hej!
Jag är sämst på att blogga.... jag vet! men på sommaren finns det väl roligare saker att göra än att sitta framför datan?!
Så vad har hänt sen sist?
Vi har varit på en jättefin bröllopsfest, faktiskt så bra och schysst arrangerad så det var till och med så att jag blev sugen på att gå ner för altargången själv.... jag som egentligen är lite avvaktande när det kommer till hela giftemålsbiten. Men vi får se, först och främst skall vi trycka ut en bebis  och sen äntligen skall jag få komma i form och helst av allt skall jag oxå hitta ett jobb!
Mitt jobb kommer ju inte att finnas kvar längre så efter min föräldraledighet så måste jag ut på arbetsmarknaden igen! Suck... är så trött på att irra mellan olika jobb! Vill hitta nåt som jag vill vara på, nåt som ger ok betalt och har schyssta arbetstider, sen är jag faktiskt villig att ta nästan vad som helst. Trots dyr utbildning! Mina krav är med andra ord inte så höga!
Idag är det dags för Mvc igen, och för första gången skall Vidia få följa med.
Här hemma boas det för fullt. Jag är så otroligt trött så jag gör allt nu istället så jag slipper det senare. Spjälsängen är på plats, bebiskläderna tvättade, vagnen fixad. Vi är redo för en ny familjemedlem alltså.... med 10 veckors marginal! Hihihi
I helgen fick vi ett nytt tillskott i familjen från annat håll! Min bror fick en son! En liten Wilhelm! har inte träffat underverket ännu men har sett bilder, så otroligt fin!!! och han kom 12 dagar för tidigt. jag hoppas min lilla oxå har bråttom ut! :)
Mitten av september hade vart helt ok!
Nu skall jag leka med barbie och spindelmannen... :)
See ya!!

Fotbollsmatch i....

magen! :)
Känns så iaf! har en oerhört livlig krabat därinne!
Längtar nåt otroligt efter oktober, helst att h*n vill komma ut innan! Skall bli skönt att kunna dråsa över på mage i sängen ibland och det bästa av allt skall bli att slippa myrorna i benen varenda natt!
Mycket krämpor har jag som jag inte hade sist! På nåt sätt känns det i kroppen att man är både otränad och äldre! Tur att detta blir sista barnet, hur skulle jag annars må? :)
Midsommar har passerat och helt plötsligt va vi inne i Juli! tiden går ruggigt fort. Nu när jag och Vidia är lediga så flyter lixom allting ihop, tid har vi gott om och den senaste tiden har vi haft grymt tur med vädret, fast i dag va det något som gick snett, då vi haft dimma hela dan!
Har egentligen inget vettigt att skriva förtillfället!

Puss kram och hej!

RSS 2.0