H@Bed

Hihihihi SICKO!!!
Gonatt!! :)

1vghuew3u8

Skumt inlägg... mitt förra!?

Blogg torka

Ja...... jag lever och så men jag orkar fan inte skriva nåt! Är ute i salongen nu och det är så j'''a kul!!! älskar d! mitt rätta element? jamen visst! :)
Trött på att vara borta från min lilla tjej bara.... saknar nåt så otroligt, saknar min ängel, min skatt, min glädje i livet! 1/2 år kvar... Måste hålla ut...
Skrattar ihjäl mig åt vissa töntar på FB, Fy fan att folk aldrig förändras!! Helt sjukt att man kan känna människor utan att egentligen känna dem... Patetiskt!
Ha en fin helg allihopa!
Puss å kram

Skit väder!!!

Har jag talat om nån gång att jag HATAR snö! Är så otroligt trött på d här vädret, dööööör snart! Min kropp behöver D-Vitamin, sol, vår, värme, hopp om livet igen! D här blir man ju deprimerad av!
Jag och Vidia har helgen ensamma, Björn har åkt till Tyskland med jobbet och kommer hem på söndag natt. Så vi har lite girl time! Jag hade planerat in en tripp till forum idag, dels för att jag har lite grejer att handla inför salongen och dels för att komma ut ur lägenheten nånting denna helg! Får väl se om vi pallar att ta oss härifrån idag!
Hoppas att ni håller hoppet levande därute om att våren snart är i antågande.... mitt hopp börjar lixom dala lite känner jag! Som tur är har jag den största och varmaste solen som finns i mitt vardagsrum! Min älskade, fina, duktiga tjej!
Hon talade om för mig förut att hon älskar Mamma, Pappa, Mommo och Moffa mer än nånsin. Kan man annat än smälta! Underbara barn, Underbarn! :)
Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag är en värdelös bloggare... Jag skall försöka komma på nåt kul att skriva om nästa gång!
Bye Bye

Salongsdax!!

Ja nu är det dags! Imorron går vi ut i salongen..... men bara på prov! Vi skall va med 2:orna hela dan och kvällen. Precis som dom går nu, kommer vi gå sen, from 23:e februari
hela våren och sommaren fram till examen.. Fan va skönt att det ändå finns ett slut på d här, avlägset men det finns ett slut!
I helgen har vi varit hos Linda och Magnus i Salem och käkat fin middag och sett första delen av melodifestivalen eller va d nu kallas! Här kommer lite bilder! :) just d! fick MVG på Aromaprovet idag!!! :)






MVG Barn!

Jajemen d är jag hela dan! Scorade Mvg på Näringsfysiologin... Ville bara säga det och typ skryta lite om att jag är grym ibland! :)
Ja du Märit! När du kommer hit så skall vi nog se till att få ordning på dina rynkor och kärringhänget! Hehe
Nu skall jag detoxa och se på OTH, ha en fantastisk kväll allihopa!
Puss kram

Vad vore livet utan lite stök? :)

Tjohej alla glada!
Idag har jag haft prov, jajemen och j***ar va bra d gick, man ska ju inte ropa hej förrän man är över ån! men ibland så blir jag riktigt stolt över mig själv!
Tack för fina kommentarer Mammsen och Märit! Saknar er massor och självklart platsar era bilder in på mitt förra inlägg, vad vore livet utan er lixom! Men jag hade inga bilder på den datan jag bloggade ifrån!
Så vad händer i världen? Här rullar det på som vanligt, syss me familj kommer hit i slutet av februari, vilket skall bli underbart! Sen väntar jag på att mina girls skall avlägga ett besök oxå! :)
Jag är grymt tacksam för dom vänner jag har, för på ett sätt kan jag verkligen koncentrera mig på skolan, jag är inte i jättestort behov av att skaffa mig massor av nya kompisar här, låter lite ego kanske men tack för att ni finns på ön! Ni är saknade och dom som betyder nåt!
Hellre några få riktigt bra vänner än massor av kompisar! Inte sagt att det inte är kul att man har polare här oxå såklart! Nu har jag bestämt mig för vad jag skall skriva om i mitt specialarbete och det kommer bli så grymt! Har upptäckt en helt revulotionerande pryl som jag kommer att kunna utföra mirakel med! :) mer om det kommer sen, men det innebär en till utbildning, på 1 dag dock så det skall jag nog kunna klara! :)
Behöver en frivillig för mirakelbehandling med bildbevis dock, så vill nån komma hit och va försökskanin så garanterar jag ett par gratis behandlingar! hihihi det är härligt att va trollkvinna, dagens redskap för att förfina och förbättra utseendet är helt outstanding!!!!
Nog om det, nu skall jag påbörja pluggandet inför nästa prov, natta Vidda och ta mig ner på gymmet! Hoppas ni alla har det underbart i vinterlandskapet!
Puss & kram

RSS 2.0