Working girl!

Imorron smäller det! Skall bli så kul!!! Vidia är iväg hos kusinerna och badar tunna så jag och Juni passar på att mysa innan vi skall hämta farmor på flyget! Puss på er!


Loves it!!

Underbara väder! Blir så glad och tillfreds när solen skiner! Vi tog en tripp till gnisvärd där man nästan kunde tro att det var sommar!!!


Home alone

Det är status på oss! Sambon har åkt på möte så vi har duschat och tjejerna har lekt. Juni somnade som en stock vid 18.30 och verkar nu va beredd att gå upp igen. Så här sitter jag i mörkret och vaktar. Skam den som ger sig, går hon upp nu så är det kört! Måste bara lägga in en liten kommentar angående ett foto av Björn på spikmattan. Såg i efterhand att han nästan ser naken ut, men det är han naturligtvis inte!!!!
Imorron blir en spännande dag med ett möte om kanske, möjligtvis, eventuellt ett jobb. Nu har jag ju precis skaffat mig ett jobb och ett företag men eftersom jag endast kommer jobba 50% där så hade det ju vart himla lägligt att kunna komplettera! Vi får se hur det blir, jag uppdaterar vidare. Dagen har vart soft, har haft en extrem huvudvärk så det har inte blivit mkt alls förutom en runda med dammsugaren. Hoppas på vår snart!!!


Söndagsmys!

Vi tar en avstickare till Ygne i det vackra vädret innan dagens fikabesökare anländer!


Feb. 23, 2013

Här snackar vi seriös spetsning på spikmattan! :)


Home sweet home!

Hemma igen efter en händelserik dag. Jag och min stora tjej gosar ihop oss i soffan medans sambon nattar lillan! Njuter av lite egentid, bara vi två... Njuter friskt av livet överhuvudtaget just nu, känns underbart!!! :)


Nya utmaningar!

Fort har det gått, från en dag till en annan. Men nu är jag på gång med eget företag. Kontraktet är skrivet och mycket snart är jag bokningsbar oxå! Först arbetsdagen blir 1 mars och det ska bli så grymt roligt!! Kom och hälsa på mig på Skönheten! :)


Förslappad...

Det beskriver mig ganska bra nu för tiden! Så trist att va utan jobb, samtidigt som det blir så svårt att ta sig för nånting alls. Blir mest lite plock i huset och kaffe!
Idag såg jag till att Tabata passet blev avklarat direkt efter lämning på dagis, så nu behöver jag iaf inte ha dåligt samvete för det!
Idag skall Vidia börja på dansskola, så efter dagis bär det in till stan! Imorron håller vi tummarna för mig igen! :) puss & kram


Feb. 18, 2013


Feb. 18, 2013

https://cdn1.cdnme.se/1314105/7-3/pic_5121d75ae087c311c36298cd.jpg" class="image">


Feb. 18, 2013


Feb. 17, 2013

Som vanligt lyckas jag inte ladda upp dom bilderna jag vill! :( 2 fick jag bjuda på iaf, ska försöka lägga upp fler från kvällen inom en snar framtid!


Feb. 17, 2013


Dagen efter kvällen före!

Mår riktigt bra efter en kanonkväll med bästa tjejerna! Vi började med cirkelträning, skönt, svettigt och jobbigt! Därefter badade vi i poolen, bastade och duschade. Camilla hade verkligen planerat det hela kanon! Sen for vi var och en hem till sitt för att piffa till sig inför kvällens partaj. Tre rätters middag som va helt gudomlig! Vin, snack och bara mys. Sen gick jag och Angelica ner på munken för drinkar och dans! Kul hade vi i vimlet, trots att vi i vissa lägen kände oss lite till åren. Men, så länge man har roligt när man går ut så tycker jag man skall fortsätta med det! :) bilder på en toppen dag och kväll kommer senare! Tusen tack Camilla och ni andra, för en härlig dag!


Presentjakt!

Petra letar present och vi hakar på! Vi befinner oss i en hästsportbutik och som gamla ridtjejer kan vi konstatera att ridmodet är bra mycket hippare nu än det var förr, då vi hade svart och brunt till vardags och vitt till tävling! :)


Alla hjärtans dag!

Facebook och bloggar vimlar av uppdateringar relaterade till denna kärlekens dag.... Och visst är det mysigt!? Tänk att ett datum kan framkalla så mycket puss , kram och kärlek som den 14/2 gör! Magiskt! :) även jag firar dagen i kärlekens tecken. Blommor och hämtmat. Max till dom små och Surfers till oss stor. Smaskigt och välbehövligt efter ytterligare 2 pass på poolkanten idag. Känns som jag bor där... Men nu är det färdigvattnat för denna vecka. Lördagens pass är bortbytt för att kunna hänga med brudarna på vår månadsdejt! Tabata, bad, bastu och 3 rätters står på schemat! Sjukt nice! :) ha en fortsatt fantastisk och kärleksfull kväll i kärlekens pluttefluffetecken, pussinuss och gosigos till ALLA!!!! ;)


Tom pool!

Efter tredje passet för dagen så är denna syn en lisa för ögat! Hemåt!!!!! :)


Rysare!

När äntligen barnen somnat, som bara tog 3 timmar! Bestämde jag mig för att netflixa lite och dök rakt in i en ny serie. Efter första avsnittet är jag tvärfast!!!


Semeldag!!

Jag och mina 2 prinsessor delade på en semla som brorsan tog med imorse! Juni skall ju alltid va värst, så hon snattade åt sig 2/4 delar! :)


Störst av allt...

Är utan tvekan kärleken!


Sjukt gott!

Lördags smarret att rekommendera!


:(

Halsfluss blev domen. Bara att hoppa på penicillin tåget dom närmaste 10 dagarna.... Igen!


Suck....

På VC och väntar på att vi skall få komma in! Juni har feber återigen. Tycker så synd om henne som aldrig får va frisk mer än 2 dagar i rad... Undrar vad det är denna gång! Stackars mammas kärleks skrutta, tårar och snor rinner konstant. :(


Total slapp!

Fredagsmyset har börjat på prärien! <3


Välkommen solen!!!

Idag myser vi ute i det underbara vädret. Detta har vi längtat efter!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2013/pic_510bb15f9606ee27d0a6a7a9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1314105/images/2013/pic_510bb15f9606ee27d0a6a7a9.jpg" class="image">


RSS 2.0