Utmaningen.

1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Gick sista året på barn och fritidsprogrammet. Hade ett på och avförhållande och höll till på "skeppet" på helgerna. Var duktigare i skolan mitt sista år än vad jag var tidigare (säkert ångest för tidigare betyg!)

2. vad gjorde du för 1 år sedan?
Hade precis fått reda på att jag var gravid. Jobbade som Hudterapeut på Wisby Hotell och livet rullade på sin gilla gång.

3. 5 snacks som du gillar?
Choklad, lakrits, semlor, jordnötssmör, popcorn i den ordningen. :)

4. 5 sånger som du kan hela texten till?
Många Oasis låtar, what are words med Chris Medina och Om igen med Lena PH, plus en massa vaggvisor! :)

5. 5 saker du skulle göra som mångmiljonär?
Stoppa undan en himla massa till mina barn, spara till mig själv, skänka till välgörenhet och mina närmaste, shoppa som ett freak och resa jorden runt. Det va visst 6 saker.

6. 5 dåliga vanor
Lättirriterad, bryr mig alldeles för mkt om vad andra tycker, lite dålig självkänsla ibland, kan ha lite för mkt empati ibland vilket mest blir jobbigt för mig själv.

7. 5 saker du gillar att göra?
Umgås med min familj, shoppa, träffa vänner, laga mat, läsa

8. 5 saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Tröjor eller liknande med axelvaddar, "morotsbyxor" Hängselbyxor, träskor...

9. 5 favoritleksaker
Min iPhone, iPad, det mesta i mitt behandlingsrum, datan, ps3

10. 10 personer jag vill se göra denna utmaning.
Ingen aning! Den som vill får göra!


Nedläggning...

Jo det lutar nog åt att bloggen får gå i graven. Känner mig inte så motiverad till att skriva, nu var det ju en stund sen sist. Igen! :)
Får fundera en stund till iaf. Just nu gör vi vinbärssaft och vinbärsgele, jag och min syster. Kvällen skall spenderas hos Tanja och Mange med mat och mys, först en ansiktsbehandling på Tanja! Imorron blir det nog lugnt, löprunda och söndagsmys! På torsdag sticker vi till Stockholm för att gå på bröllopsmässa, Ikea och cruisa runt i våra gamla kvarter i sickla och kanske en sväng på Nacka forum! Take care så hörs vi när vi ses! :)


Min anatomi...

... Kom inte på någon bättre rubrik tyvärr. Men jag har precis gottat mig i sista avsnittet på andra säsongen av Greys Anatomy, så det ligger nära till hands. Nyår kom och gick. Kanonmysig kväll med god mat och trevligt sällskap. Nyårsdagen spenderade vi hemma i soffan. Kollade film och slappade, så otroligt mysigt. Juni (som fyller 3 månader idag!) sov heeela dagen. Hon var nog oxå trött! Hennes första nyår! Denna vecka planerar vi inför Viddas 4 års firande. tänk att min lilla skrutta har blivit så stor, helt otroligt, har så svårt att fatta att jag har haft barn så länge, ibland. Svårt att greppa att jag numera har två! :) klockan har återigen blivit alldeles för mkt så jag skall nu sova!
Sååå dålig på att ta bilder men vara för att det ser lite roligare ut på bloggen så kommer en bild på mina hemmagjorda maränger som jag gjorde till nyår! Va det nån som sa Bullmamma? ;)


RSS 2.0