Fredagsmys!!!!!! <3

Finns det nåt bättre?
Jag minns när jag va mammaledig och gick hemma, när helgen kom va d lixom bara en vanlig dag för mig, förutom att hjärtat var ledig. Men eftersom jag va ledig alla dagar så fattade jag aldrig när alla människor började tjoa om att de va fredag!
Innan jag fick barn så jobbade jag i stort sett alla fredagar fram till 01.00 på natten. Så nja, det var lääääänge sen fredagar hade någon speciell innebörd för mig.
Men nu..... Jag ÄLSKAR fredagar!
Det är helt fantastiskt, man behöver inte alltid göra nåt, bara grejen att all skolstress släpper! Man har hela helgen på sig att njuta av sin familj och försöka ta igen allt det man missat under veckan.
Bara som ikväll. Vi åt "Halloween - Pasta" till kvällsmat, bunkrade upp med chippa och lördagsgodis sen drog jag och Vidda på oss partyklänningarna och har skakat rumpa till Idol, det är ju lixom fredags tradition nu! Underbart!
Jag hejar på typ alla! :)
Tove är suverän och Reza har en fantastisk röst! jag gillar Calle och Eddie, Erik är ju oxå superbra!
Det är väl typ Erika, Mariette och Rabhi som jag inte är så jätte förtjust i!
Så nu sitter jag och bloggar samtidigt som jag tittar på det avgörande! Vem blir det? Eddie eller Erika?
Vem hejar ni på?
Jag råkade dessutom precis raka av en kal fläck på Björns skalle.... Aj då! Skulle bara hjälpa till, men d vart visst fel, så nu har han två matchande kala fläckar på skallen, ser lite kriminell ut nästan! hihihihi BadAss!!! :)
Efter Idol så skall jag gå igenom den klassiska massagen på Björn, Jag tror att han förlåter mig då för det kala! :)
Ha det underbart alla!
Puss å kram

OTH denna Onsdagkväll!

Yes d är jag värd! har suttit och försökt förstå kemins knepiga värld och jag fattar nada!!!! blir så frustrerad så jag dör, vad är en jon och hur funkar den???? TILT TILT TILT
Ja inte vet jag, men jag skall veta det på måndag för då är det prov igen.... suck!
Men ikväll har jag iaf läst igenom lite grann och med hjälp av min kära sambo försökt förstå hur det funkar, så lite duktig är jag så nu skall jag titta på One Tree Hill och sen krypa i sängs! :)
Försov mig imorse, hörde inte klockan tydligen, så jag vaknade i panik klockan 07.36 så det blev bara att kasta på sig kläderna och rusa till bussen. Fan va samvetet plågar mig, där stod min lilla tjej helt nyvaken och säger "mamma skolan, hejdå!"
Det är så mycke hon ser mig nu för tiden. Mamma är alltid i skolan, aldrig hemma och myser. Jo den lilla korta stunden på kvällen innan hon skall sova!
Märks att pappa regerar för henne nu, och det är ju bra antar jag! Hon har ju alltid varit mamma gris och det är ju bra att hon tyr sig till Björn oxå.... Önskar bara att det var på andra premisser. Jag vill ju oxå finnas där för henne, leka, busa och bara va! men istället finns Björn där, så som jag fanns förut! Det är jag ju glad för.. men ändå!
Jätte snurrigt jag vet! Löjligt av mig att sitta å fundera över det... Kort å gott, så länge hon är lycklig så är jag det med... end of discussion!
Snart kommer Sandra med familj hit! Skall bli underbart å träffas, inte så Sandra, men det skall bli så kul att se Nea och Albin, för dom lär ha blivit super stora!!!! (Skall bli kul att se dig me, men jag tror inte du har blivit superstor!) hihihihi
Funderar på att åka till Gotland igen den 28/11 fira lilla Cornelias 6 års dag! nej, fel av mig STORA tjejen Cornelias 6 års dag! Hade vart mysigt att komma hem snart igen!
Sen är det inte lång tid kvar innan första terminen på Gilda skolan är avklarad!! Jullov!!
Efter det börjar allvaret, SALONGEN, Halvtest, specialarbete, CIDESCO, SHR...... HJÄLP!!!!!
Nu lägger jag ner detta för ikväll!
Love!
//Hanna

4 ever Gotlänning!!

Just nu sitter jag hemma hos syrran i Vibble! Vi skall ha födelsedagskalas för Benjamin idag så nu väntar vi på att folket skall komma så vi kan starta festligheterna!
Är så skönt att vara här igen. Nu när jag sitter här så verkar Stockholm, Nacka och Gilda skolan så väldigt avlägset. Känns som nåt jag drömt och nu vaknat upp ur!
Dessutom har jag ju inte vart i skolan sen i tisdags pga den dumma förkylningen. Börjar kännas bättre nu, men det har vart ett par risiga dagar. Igår vart det galaj hemma hos Millan, det var så kul att få träffa alla girls. Känns som en evighet sen sist! Krogen blev det, där vi stötte på diverse löst folk och dansade tills klackarna nästan gick av! :) så roligt var det. Inte bara det att vara på Gotland och festa loss, utan att göra det med dom som betyder! :)
Ikväll väntar alltså festligheter hela familjen så det blir skoj, får akta mitt knä fram mot små timmarna bara, jag har ju en tendens att dansa knät ur led när jag är hos syrr på party! :)
Imorron skall jag och Vidia avlägga ett besök hos fam Hamstedt, Hedvig fyller stor tjej och blir hela 5 år!
Bara så du vet Sandra så väntar present till Nea och en påse med lite allt möjligt, hemma hos Camilla! Synd att du inte kunde komma igår, saknar dig! hoppas du kryar på dig snart! <3
Imorron åker vi dessutom tillbaka till "verkligheten" igen, för så som livet ser ut just nu så är ju verkligheten där och inte här! Denna helg är som en tripp till landet ingenstans. Tror inte riktigt att man förstår hur mycket man tycker om Gotland förrän man lämnar det! Jag inser det nu och till största del beror det ju på vem som bor här och berikar mitt/vårt liv!
"Hem är inte där man bor, utan där man trivs!"
Ha en fantastisk kväll alla, oavsett om ni skall ut i natten eller bara sitta hemma! Glöm inte att krama om era nära och kära extra mycket! Dom förtjänar det, likaväl som du förtjänar att få kramen tillbaka! :)
Over and out!!!

Gotland here we come!

Hallå där alla glada!
Måste börja med att säga att jag fick ett stort fett MVG på Fysikprovet igår.... jajemen! jag kan jag!
Igår hade vi ansiktsmassage hela dan så det har var grymt soft. Idag är jag dessvärre sjuk så mot min vilja fick jag snällt ta och sjukanmäla mig imorse, ont i kroppen, skallen värker, kallsvettig och feber! Usch! Björn tog med sig Vidia till dagis imorse, så efter ett par treo somnade jag om och försökte piggna till. Sen gick jag och hämtade henne! Nu är vi bara hemma och tar det lugnt.
Så drygt att jag missar skolan, känns inte bra alls.... hoppas jag kan läsa mig till det som jag missar!
Sen får man verkligen hoppas att jag kryar på mig till helgen, det här är ju värdelöst!!
Nej nu skall jag dricka te, krypa ner i soffan och hoppas att nån lägger en healande hand på min panna!
Hoppas ni har hållit er friska!
Puss kram

En prinsessa i knät!

Lördag Em/kväll... Björn har åkt till Trollhättan och jag å Vidia sitter och kollar på Nalle Puh. Idag har vi varit på Nacka forum med Lovisa och Milou, jättemysigt och en del handel blev det. Bla lite presenter till massa födelsedags barn på Gotland, ingenting blev det till mig själv dock utan bara massa schyssta dagis kläder till Vidia. Oxå en supersöt ballerina klänning med spetskjol som hon var tvungen att ta på sig direkt i gallerian. Snacka om stolt hon var när hon dansade runt därinne med sin fina klänning! :) så underbar! <3
Ikväll blir det lite bada av och sen när sessan somnat så blir det Fysik plugg för min del.... Suck, prov på Måndag. På fredag åker vi till Gotland och alternativen för resan är, fredagkväll kl 20.05 eller fredag morgon vid 11.05 och om vi åker den tidiga båten kan jag va me på tjejfesten hos Milla på kvällen och det hade vart så roligt så det är nästan värt att missa skolan den dan.... Hmm får ta mig en funderare på d där! 
Nu skall jag kolla vad som erbjuds på burken ikväll och sen väntar badet!
Ha en fantastisk helg allihopa! 
Puss kram 

It´s finally over!!!

Anatomin är över! Jag fick VG på provet och slipper nu tänka mer på d.... iaf i ett par månader till. Vi har ju ett anatomi prov nr 2 oxå! men just nu är jag bara så nöjd att jag scorade ett VG!!!
Så vad har ni haft för er? jag har haft 2 helt pluggfria dagar faktiskt, tyckte jag kunde förtjäna det efter min strålande insats! :) men ikväll lutar det nog lite åt att kolla in Fysiken...
Ikväll har jag vart nere på gymmet och tränat mig svettig! D va härligt! känns som att man kommit igång på allvar nu, Herbalife och gym! Till och med slutat röka! Jo d är sant, eller jag har typ rökt en cigg om dan den senaste tiden vilket är en himla bedrift för att vara mig! Det kommer att bli så att jag slutar, det vet jag! måste bara ta det i min takt! :) Måste bara dela med mig av ett så himla roligt klipp! Tack pappsen! :)
http://www.youtube.com/watch?v=UTD52JstKWw

Se den! Fantastiskt! Här är ännu en, i Idol tider å allt!

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

Vilken kvinna!

Till sist, en riktig charmknutte!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cOpzIr1eUAU&feature=related

Nej, nu blir det duschen och imorron, första praktiska lektionen i massage, nu jäklar folket. Nu blir jag populär!!! :) Ha det bäst alla! Love Ya!!!

Jag gillar skor.....

Så om nån nu av en händelse går omkring och tänker på vad man kan hitta på för fint till lilla Nanna i examens present (Om typ 100 år) så har jag ett perfekt förslag!!!

Dessa godingar skulle sitta fin fint i garderoben!
Jajemen, det ska ni veta!!! Hahahaha
See Ya!

Grrrrrr....

Är inte på roligt humör just nu! Blä säger jag bara. Så trött på denna Anatomi, gör inget annat än att plugga! Min visdomstand på andra sidan har börjat komma upp och det gör djävulskt ont! Att ringa tandläkaren känns inte lockande. Ni som vet hur jag hade det med den förra fan, vet att det inte va en rolig period! Vill bara sooooovvvvaaa!
Har iaf tittat lite på Desperate Housewives ikväll! Det bådar gott inför den nya säsongen.
Hämtade mitt lilla ljus på dagis idag, så skönt att få göra det ibland. Hon har blivit så stor och duktig, är så stolt över henne och hela mitt hjärta svämmar över av kärlek för min lilla prinsessa! Hon är utan tvekan den mest underbara lilla person i världen... mmm nu blev jag på bättre humör igen. Hon har den effekten på mig! Får mig att le trots att andra saker i livet känns rätt jobbiga just nu.... Mycke som händer, gamla saker som kommer tillbaka.... Jaja, vad spelar det för roll egentligen?!
Tänkte visa er lite hur mitt liv ser ut just nu, så jag bjuder på lite bilder från Gilda Internationell beauty school! Terapeuter in action! Enjoy!!!

Benousch väntar ivrigt efter att få bli vaxad!

Helene och Stina show no mercy! :)

Sköööön behandling? Not!

Mitt och Aylas offer Camilla.... Hon ser rätt glad ut ändå...

Jag är redo! :)

Rollvax, mycke effektiv metod

Så mysigt var det, enligt Camilla! Hehehe

Hårdingen Natalie, inte ett pip! :)

Ny vecka, nya tag!

Söndagen till ära bjuder jag på en bild på mitt seanste köp! Mitt skinnjackefynd från Burn out i Upplands Väsby!

Hoppas ni har haft en fin helg!
Pussar och kramar

You rock my world!!!



VILL HAAAAAA!!! GE MIIIIIIIGGGG!!!
Det va nog allt för denna lördagskväll! :)
Puss å kram

Idol kväll

Hej alla!
Nu sitter vi bänkade och spanar in Idol! Va gör ni?? Mamma och pappa är här så vi har ätit gott och nu är det soffläge! Så mysigt!
Va bara tvungen att uppdatera lite snabbt! Fick MVG på mitt Mikrobiologi prov! Jippie skrek jag! :) Idag har vi börjat med manikyr och make-up! fantastiskt!
Ser fram emot en superskön helg med familjen. Imorgon blir det tydligen upplands väsby och MC butik! :) jaja förra helgen tillbringades på Nacka forum så den här helgen får väl Björn bestämma. Vem vet, jag kanske hittar ett par snygga boots i mc modell som jag är ute efter! :)
Tänker på er, även fast jag är värdelös på det här med att blogga! :)
Puss å kram syns på stan!

RSS 2.0