Söndagsångest....

Hatar Söndagar, de är mitt värsta! Även fast jag inte har nåt emot att gå till skolan imorron så är det inte roligt me en heeeeel vecka tills nästa helg! Och jag kan lova er att jag är ganska sugen på lov nu! Känns som att man behöver det vid det här laget!
Helgen har vart bra, förutom biverkningarna efter sprutan. Har gjort riktigt ont i armen, men det börjar kännas ganska ok nu faktiskt. Igår va vi på Skärholmen, riktigt häftig köpcentrum, eller köpcentrum, det är ju så enormt så det borde väl kallas typ köpby eller köpstad eller nåt!
Lite nya skor blev det, UGG kopior från sko punkten som jag köper varje år, för det finns inte bättre slappar skor, ett par fodrade svarta stövlar, i lite "finare" modell fast ändå vardags stövel, och Vidia fick ett par fodrade vinterstövlar. Björn fick ingenting men han vill heller aldrig ha nånting! Jag försökte tvinga på honom ett par skor igår, och var beredd att offra mina årliga mysskor för hans skull, men nej då! han är så nöjd me de han har... Lyckliga människa, min köpnerv skriker konstant i mig efter mer mer... Härligt att man inte bara är beroende av cigaretter, man är beroende av shopping oxå! Hur skall man kunna va en fin och sund människa när det finns så mycke lockelser överallt? Jag hittade så himla mycke fina kläder när vi vandrade runt, men tro d eller ej.... Jag köpte ingenting! En grej blev det förutom skorna och det var julklappen till Simpa som inhandlades..... Mer än så säger jag inte! :)
På Tisdag åker Björn till Gotland igen, nu stannar han där.. Vi åker ju hem den 22:a och mor och far kommer upp den 16:e alltså nu på Onsdag!

Jag tänker på dig pappa, och du vet hur jag oroar mig över allt! Skall försöka att va cool, Älskar dig! <3

Idag blir det lite matinköp inför kommande vecka och sen blir det till att försöka få nån ordning i oredan här hemma!
Ha en härlig 3:e advent alla! Försöka att stoppa undan söndagsångesten om ni lider av nån! :)
PUSS KRAM

Bacon vaccin!

Jajemen, nu är det gjort. Sprutan är tagen oc f*n va ont jag har i min arm!!!! Klen är man, hoppas d går över snart! Igår sågs Idol och Erik vann, det va väl bra? Han är ju så otroligt duktig!!! Vi åt som valigt kladdkaka och satt och fredagsmyste. Det var Nice! :)
Veckan har vart bra, roliga lektioner, mycke praktik och att jag fick alla rätt på båda Måndagens prov gjorde inte saken sämre! D va sista teoretiska proven innan lovet. Bara pedikyrhalvtestet kvar på Måndag sen är jag redo för lov!!!
Skönt me helg, skulle vart en massa snö oxå! men här regnade all snö bort som kom igår... Så tråkigt!
Idag blir de nog bara lugnt, jag känner mig rätt kass så d blir väl iaf inte mycke till fysisk aktivitet!
Hoppas ni har det bra i kylan, saknar er!
Syns snart
Puss kram

Stockholms kaoset!

Hallå alla!
För att kommentera mina underbara kommentarer, saknar er alla dunder super mycke oxå! Jag vet att jag är kass på att höra av mig, tiden räcker lixom inte till nåt! Men vi ser fram emot att få spendera lite kvalitets tid ihop me er i jul!!! <3
Vidia fick svininfluensa sprutan igår, va så duktig och sa inte ett pip, men naturligtvis fick hon feber idag och skall va hemma från dagis imorron. Men hon är pigg och glad så troligtvis är det väl bara en reaktion på vaccinet. Så jag hoppas nu att hon är pigg och kry ihelgen när vi åker hem.
I Tisdags va jag och Björn och såg New moon i Sickla, Vidia va här hemma med farmor. Oj vilken bra film! jag har ju läst böckerna och är totalt mega kär!!! Men till och med Björn tyckte filmen va bra, så då va den nog det, även om man inte är Twilight fan!! :)
Imorse försov jag mig till skolan, vaknade vid 07.40 och fick kasta mig på första bästa buss och när jag kom till slussen så va d kaos! Tuben hade fått stopp och gick inte till Hötorget eller medborgarplatsen, istället fick jag försöka hitta ersättningsbussar och precis när jag hittat dom så visar det sig att t-banan börjat rulla igen så d va bara att springa in bland folksamlingen. Suck... sent kom jag oxå, vilket är oerhört drygt när man redan har 53 timmars frånvaro! Nu håller vi iaf på med aromaterapi i skolan, vilket är såååå grymt! Vi har oxå valt ämnen till specialarbetet, och de va inte lätt. Jag har valt ett ganska tungt ämne, så vi får se om jag håller mig till d!
Snabb uppdatering från storstan. Nu skall jag bada med min lilla sjukling!
Ta hand om er! Puss kram

RSS 2.0