Me and my shoes!

Jag föll för trenden och nu sitter dom på fötterna till det mesta! :)


Jul. 26, 2013

Som vanligt kan jag inte ladda upp bilder via appen! Dom 2 första gick ju bra iaf, jag som hade en storslagen plan på att lägga upp alla bilder jag har! :( får nog göra det via datan vid ett senare tillfälle!


Bröllopet


Tråk väder!!!

Usch va tråkigt det är! Sista semesterveckan och allt är grått, som en försmak på hösten. Just nu sitter vi och kollar på den oändliga historien, jag gillar soffmys men det hade vart kul att göra nåt annat! Kneippbyn Inbokat imorron iaf så vi kan väl kanske tråka idag med gott samvete! Angelica kommer straxt på besök och det skall bli väldigt trevligt! <3


Underbara semester!

Fantastisk väder i Sjaustru! Sol och bad hela dan och med en sjuk make hemma så va beslutet att stanna ännu en natt ganska enkelt! :)


Back to normal!

I en handvändning var det över. All planering, all förväntan. På några få snabba timmar är allt över! Nu är man tillbaka på jobbet och tänker med glädje på allt som vart! Skönt på ett sätt men lite tråkigt oxå! Nu taggar vi till för resten av sommaren och vår Kroatien resa i September!!! :)


13/7-13

Nu är vi gifta, herr och fru von Corswant, fru och man, make och maka! Vilken dag vi hade! Kommer aldrig glömma allt fint folk sa, så mkt kärlek och hjärta! Tårarna rann och det var enbart glädjetårar! Just nu vill jag bara behålla känslan för det var sann magi!


Bitarna faller på plats!


Lagen om alltings jävlighet!

Har egentligen massa roligt att ta upp. Tex min möhippa som förtjänar ett helt eget inlägg. Jag har väntat eftersom jag inte har några bilder på spektaklet. När jag får tag i dom så ska jag berätta! :)
4 dagar kvar till bröllopet och va händer? Självklart får jag ont i nån jävla tand igen och nu står jag med värsta bulan i tandköttet som värker och gör vansinnigt ont! Försökte få tag i min tandläkare, semester hela bunten! Akuttandvården tutar bara upptaget... Fan va lessen jag blir! Jag visste att det skulle bli så här! Funderar seriöst på att byta ut alla mina krånglande tänder mot
Porslin eller nåt... Har aldrig haft problem med det innan, nu är det nåt som strular med ca 3 månaders mellanrum, jämt!!! Är det inte visdomständer så är det spetsiga tandkantar, annars har vi tandsten och inflammationer att lägga till mixen! Idag är ingen bra dag tyvärr... Hoppas på att jag återkommer med bättre nyheter snart!


RSS 2.0