Tycker ibland att tiden kan gå fortare....


Halvtid nästan!!! :)






Graviditetskalender och annat bra för dig som är gravid finns hos Allt för föräldrar.

.....

Rubriken är nästan det svåraste med att blogga!
Sitter i soffan hemma, så skönt att jobba dag i mellanåt och komma hem i tid. Blev ju tillslut fantastiskt väder, även fast det inte såg så lovande ut i morse!
Jag och Vidia har ätit mat, gungat och nu äter vi jordgubbar dricker mjölk/kaffe och kollar på Bolibompa.
Vecka 19 är man i då, nästa vecka är det dags för vårt rutin ultraljud, skall bli grymt spännande för när jag väntade Vidia så fick man ju inte veta vad det var man väntade. Men det får man nu!!
Så vad blir det? en liten pojke eller en liten flicka?
Jag blir helt ärligt precis lika glad vad det än är! En underbar liten krabat kommer det bli iaf, med tanke på att storasyster är så fin! :)
Imorron är det kvällsjobb på KH, jag stänger. Vilket är lite sådär en fredgaskväll, men å andra sidan så jobbar jag fram till sista April och sen hoppar jag på mitt "Sommarschema! vilket innebär Måndagar och Torsdagar fram till Midsommar, sen väntar en låååååång sommar framför mig. Känner verkligen att jag behöver få va ledig. Efter året i Sthlm och hoppa på jobb direkt vid hemflytt och nu graviditet så skriker varje Mitokondrie i min kropp efter SEMESTER!! :)
Nej, nu skall jag gosa lite med trollet innan det är dags för kvällsbestyren! En dag kvar, sen är det helg!
Puss kram


Tid

Har ni tänkt på vad fort tiden egentligen går?
Om man tänker tillbaka på tillfällen som passerat och där man tänkt. "Undrar vart jag kommer att vara i livet då!" och helt plötsligt är man där! För min del för ungefär 10 år sen!
Jag skulle fylla 18 år och livet var på väg att förändras, man skulle lixom bli myndig. Kunna gå på krogen, ta ansvar, bli vuxen! Vid den tidpunkten i livet så bodde jag hemma vid mina föräldrar, fick maten serverad, kläderna tvättade. Fick nog det mesta helt enkelt, livet var väldigt enkelt just då!
Jag minns att runt den här tidpunkten för 10 år sen så funderade jag just så här. "Vart kommer jag att befinna mig om 10 år?"
Svaret på mina tankar är inte i närheten av det som verkligheten blev! För en 18 åring så är 28 år himla gammalt, jag känner mig inte speciellt gammal men i vissa tillfällen så kan jag känna att 10 år har gått otroligt fort, 10 år har rusat förbi och troligtvis pga allt som hänt mig under dessa 10 år.
Jag hann bli kär flytta ihop, flytta isär, bråka, bli sams, resa, besvikelse, sorg, uppbrott, bo själv, bli kär igen, bli sambo, bli bonusmamma, köpa hus, vara gravid, förlova mig, föda barn, utbilda mig, bo i huvudstaden under 1 år, nytt jobb, bli gravid igen och slutligen avsluta ett decennium när jag den 20 April fyller 28 år!
I mina tankar för 10 år sen så fanns nog kärlek med och utbildning men barn och husköp det ingick inte riktigt i mina planer som 18 åring. Jag skulle resa jorden runt, uppleva alla hörn av USA framförallt, helst bosätta mig där! :)
Jag är inte det minsta missnöjd med det som blev, men det känns rätt otroligt när man tänker efter! :)
Nu skall man alltså bli gammal, officiellt närmare 30 än 25. Men livet är ju inte slut för det! Jag skall njuta av min troligtvis sista graviditet, njuta av en fantastisk sommar tillsammans med min underbara dotter och i höst kan jag börja smida planer inför de kommande 10 åren! Lär bli en fantastisk resa! :)

Puss å kram

RSS 2.0