Amor Vincit Omnia



Av hela mitt hjärta älskar jag er! Jag vore ingenting om ni inte fanns och älskade och stöttade mig i allt!
Ni är det finaste jag nånsin kunde drömma om! <3




Hej Världen!

Återigen ett riktigt långt uppehåll mellan mina blogg inlägg! Har faktiskt inte haft så jätte mycke att skriva på sistone. Livet rullar lixom på som vanligt.
Just nu har vi SPA veckor i skolan, 2 veckor fullmatade med produkt och behandlingsinformation, vilket är sååå roligt men rätt tufft att försöka lära sig d här! Hur skall man kunna komma ihåg alla ingredienser i 120 produkter och dessutom kunna prata sig varm om dom? Jag kanske är ett plugg huvud men d här är way of my base!!! :)
Vidia blev firad på dagis i Måndags, vi bjöd på glass som alla barnen åt till mellis och när jag hämtade henne så hade hon fått ballong och ett fint kort! <3
Björn jobbar som ett svin me att försöka få nya lokalen igång så att han kan börja jobba, vilket han fixat med i stort sett hela Januari, så stackarn är helt utsliten!
Vi har oxå snöat in totalt på serien True Blood här hemma, varje kväll efter Vidia somnat sitter vi här som två psykon, men fan va bra d är! :)
Hoppas ni mår bra allihopa! Saknar er som vanligt, behövs väl knappast sägas... :) hemfärd planeras i början av April då jag faktisk är ledig i 4 dagar, och sen måste jag ju göra lite reklam för DinnerSafari som går av stapeln i år igen! Super rolig fest med god  mat och massa nya bekantskaper! tror att det är den 24e April, men vill ni veta mer så gå in på www.dinnersafarivisby.se
Jag har till och med lyckats få tag i 2 stockholmare till det stora eventet, (Visst blir du glad nu Håkan? :)
så haka på nu!

Ha d fin fint!
Puss kram

I brist på annat

Lördag, lediga, hemma i Sthlm igen efter en underbar vistelse på Gotland! Nu skall jag sätta igång och städa här hemma! Men tänkte ändå att ni skulle få nånting kul att läsa! Snodde din grej Märit! bara så du vet!!! :)
Puss kram


2009

1: Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till Sthlm
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, inte i år heller!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
JA!!!
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej inte nära till mig, men nära till någon jag älskar och det gör ont!!!
5. Vilka länder besökte du?
Räknas Sverige?
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
......
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
2 framförallt! 090106 och 090824
8. Vad var din största framgång 2009?
Mvg student! :)
9. Största misstaget?
Ilska och besvikelse
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Drog ut en visdomstand som gav ordentliga efterverkningar, mitt knä gick ur led, fick halsfluss och blev helt galet sjuk av svininfluensasprutan! :)
11. Bästa köpet?
AHA produkter från Gilda Cosmetic
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, Vidia och produkter
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag blev antagen till skolan, se Vidia växa och att jag träffade härliga människor
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Idol Eriks Higher! :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Lite både och!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Älskat! (Bra svar Märit, jag behåller d!)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt och analyserat saker alldeles för mycke!
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen hemma hos syrr, kan aldrig bli bättre än så!
19. Blev du kär i år?
Jo d kan man nog säga!
20. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives
21. Bästa boken du läste i år?
Ahhh!! Jag plöjde igenom 47 böcker av sagan om isfolket, Twilight böckerna va fantastiska och nu senast "Genom dina ögon" av Stephanie Meyer
22. Största musikaliska upptäckten?
Simple Plan
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jag får alltid d jag önskar mig! hihi
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej inte ett dugg!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Va hemma och fick besök av alla nära och kära!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer pengar kanske! :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som alltid, lite mer Gildian kanske
29. Vad fick dig att må bra?
Vidia och Björn, mina vänner och familj <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Zlatan! (???? skämtar du?)
Hm, brukar alltid vara Liam Gallagher, men i år har det blivit lite Robert Pattinson och Chad Michael Murrey
31. Vem saknade du?
Alla!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Victoria och Helene + ett par till i klassen! :)








God fortsättning!

Hjälp va länge sen det va jag skrev något här! jag brukar sitta och knorra när dom vars bloggar jag läser, inte uppdaterar!! Hallå, skall man ha en blogg skall man minsann se till att den är dagsfärsk oxå! ;)
Jaha, så vad har vi haft för oss då?
Björn for till Gotland den 15e Dec för den stora julrushen, så jag och Vidia va själva en dag tills mor och far kom! Det blev ett kärt återseende för alla parter! Vidia gick därmed på jullov och fick va hemma, mysa och förbereda julen med mommo och moffa! Själv gjorde jag sista rycket i skolan innan ledigheten, vilket var rätt tungt, för det enda man tänkte va: LOVVVVVV!!!!!!
Tills sist blev det den 22:a och vi tog båten hem till underbara snöfyllda Gotland!  sista julklapps shoppingen den 23e och sen julafton hemma hos syrran! Vidia fick en hel drös me massa fina klappar, ungarna dansade och höll igång hela kvällen, vi vuxna höll oxå igång rätt duktigt och körde roffarleken och jag lyckades roffa åt mig bailysen och mammas snickers kakor, precis d jag ville ha! :) även fast jag hade en del konkurrens om MIN bailys!!! hihihi segern va min! Vi sov ute hos syrran, vilket kändes lite enklare än att knöla in oss i en taxi. Juldagen kom och den tillbringades hos Björns föräldrar, Vidia va super lycklig över att få träffa Benjamin, vilket va grymt länge sen! Barnen lekte och stojade och fick en massa fina klappar, och det fick jag och Björn med! Vid halv nio tiden for vi hem till mamma och pappa igen och tog det lugnt innan sängen kallade! Annandagen blev det stan och lite rea, vilket det var dåligt med iår skall tilläggas. På kvällen blev det vin och roffarlek med brudarna hemma hos Marie och sen utgång på Munken! Massa folk, massa dans och riktigt kul!
På Söndagen blev det middag med hela familjen hemma hos mamma och pappa, det bjöds på kalkon, vilket var super smarrigt! Lite vin och starkare för en del, men jag tog det lugnt och fick va chaufför senare åt kvarhängande texas holdem anhängare! :)
Måndag blev det stan med Marie och en liten fika/lunch på märthas och sen hem till syrran för diverse skönhetsvård!
På Tisdagen var jag hos frissan och kastade bort 2000 spänn och lite hår, dyrt blev det men snyggt oxå! Onsdag blev en mysdag, Björn jobbade och jag och Vidia tog det lugnt med föräldrarna och på Nyårsafton for vi hem till familjen Hamstedt för riktigt nyårsgalej! God mat serverades och trevligt sällskap fanns det gott om! (Vi va 20 vuxna och 6 barn!) Vidia höll igång me dom andra ungarna tills kl va 02.45 och taxin kom och hämtade oss! Då somnade min tappra unge sittandes i bilen! :)
Nyårsdagen blev en pizza och coca cola dag! men även första dagen på mitt sluta röka löfte! Det gick överförväntan faktisk, har det gjort idag ute hos Sandra oxå! Vi for till Klinte och käkade lunch, fikade och barnen lekte! Mysigt att träffas! :) Ikväll har vi ätit en god middag ensamma, med lite öl och cider till maten och det lutar åt en promenad hem till mamma och pappa och kanske en kaffe där!
Imorron firar vi vår älskade prinsessas 2 års dag! Hon fyller egentligen på onsdag, men vi åker ju "hem" då, så imorron blir det barnkalas med tårta och korv! Tänk att det kan gå så fort, tycker inte att det va så länge sen hon va en liten spädis och nu är hon 2 år!!! Snacka om att jag är stolt, liten sötrumpa med världens största hjärta och den finaste unge man kan tänka sig! <3 Massa kärlek!!!!!!
På trettondags afton är det dags för bal på Totts resorts vilket skall bli rätt spännande! ;) sen åker vi tillbaka på onsdag och semestern är officiellt över... snyft! Bara 7 månader tills nästa lov!
Snabb och kompakt uppdatering men nu är det gjort! Hoppas att ni alla har haft en underbar jul och en fantastisk start på det nya året!
Take care!
Puss kram

RSS 2.0