Breaking News!!!!

Min yngsta dotter sover ännu!!! Kors i taket säger jag! Natti natt! Nu skall jag njuta av tystnaden.

Tack å hej


Kvällsrutin

Sitter nu och kollar in 4e Harry Potter filmen. Så mysigt! Har vart på stan idag och lunchat med Linda och Wille, mysigt som vanligt och tiden bara springer iväg. Har dock handlat lite julklappar för min väl införtjänade bonus. Jag har inte handlat för så mycket alls Märit. H&M <3 Nanna helt enkelt! :)
Väl hemma så dök älsklingen upp tidigare än förväntat vilket alltid är en trevlig överraskning. Vi har oxå fått en gammal kökssoffa levererad från svärfar! Projekt!!!!! :)
Bilder på det kommer oxå! Måste komma ihåg alla bilder jag lovar!
Kanske har vi hittat nåt som funkar på vår skrikiga lilla älskling oxå!
Gungstol? :)


Slö!!

Ja idag är jag slö! Hade massa saker inplanerat idag men efter att viddan åkt till dagis så somnade jag och Fjuni på soffan. Så skönt att sova!!! Men nu fick jag inget gjort istället, hämtade på dagis för en stund sen och hamnade lite otippat på syrrans soffa istället. :)
Får väl se om vi iaf lyckas ta oss till maxi och handla innan kvällen! :)
Nu tänkte jag surfa runt lite och hitta lite info om saker som planeras i framtiden... Kryptiskt va?? Hahaha
Ha en fantastisk tisdag!


Måndagsmys!

Klart man kan ha mys vilken dag som helst! Idag har vi bara varit hemma. Jag tänkte försöka "träna" min lilla tjej på att sova själv. Hon vill ju helst sova i famnen och vaknar direkt när man lägger ner henne. Fick inget vidare resultat men skam den som ger sig! Jag får jobba på det, utan napphjälp eftersom hon vågar vägra napp, vilket är lite bittert för jag tror hon hade blivit lite mer harmonisk med napp. Nu är det jag som är nappen, vilket ställer till det en del... Men jag får jobba på en lösning!
Annars då? Nya beh sängen har invigts med både massage och vaxning. Mitt rum ser riktigt proffsigt ut! :) skall köpa färg imorron och sen skall det målas om. Bilder kommer när jag är klar! Ikväll har jag målat mig själv istället! :)
Natt natt!


1a advent!

Nån som har julkänslor? Inte jag iaf! Det hänger stjärnor i alla fönster, pyntet är framme och det luktar glögg och pepparkakor vart man än kommer, men vart är snön???
Jag gillar egentligen inte snö, är mer sommarmänniska. Men detta eviga mörker gör mig tokig!
Idag har vi inte varit på julskyltning utan vart och hämtat behandlingsäng och vapozon till mitt beh rum!

Min glada lilla skrutt och min stora söta pajas! <3


Shoppoholic???

Betyder det här att h&m tycker att jag är deras favorit människa eller handlar jag helt enkelt jävligt mycket???


Snart advent

Oj vad det skall bli mysigt med jul. Igår togs pyntet in och ikväll skall det bytas gardiner och göras fint här hemma! :)
Igår tillbringades dagen hos kära Marie. Fika, snack och skratt! Alltid precis lika mysigt. På kvällen hann jag och mannen med att se "son of no one" och den var inte att rekommendera. Huvudpersonen var så menlös och hade ca 2 repliker under hela filmen. Ikväll blir det "My soul to take"
Låt oss hoppas att den är bättre!
Idag har jag inte hunnit med så mycket. Min lilla dam vill bara va i famnen idag så vi tar det lugnt. Har dammsugit och ringt en massa nödvändiga samtal som jag skjutit upp. Nu skall vi snart hämta stora sessan och sen åka och handla! Trevlig tisdag alla!


Slappar

Det är precis vad vi gör ikväll.
Vi sov länge, jag va helt slut! Fjuni har hållt igång sin morsa i natt, vi har dansat, sjungit och vaggat i det oändliga! Efter 4 i natt nån gång så sov hon faktiskt.... I 30 minuter då det va dags för tutte igen. Men men vid 10 tiden gick vi upp och åt frukost och sen bar det av till Jysk där vi handlade lite prylar till det nya lekrummet, sen hem till bror och Linda där det blev kaffe och lite tjafs barnen emellan. Men vi börjar vänja oss! :)
Vidare till rusta och handla lite mer och hemmakväll för att hyra film.
Hem till oss, ungarna sov som stockar så jag passade på att baka kavring och Björn monterade ner sängen i lekrummet och sen blev det pizza framför tv:n.... Puh!!!
Nu slappar vi på hög nivå. Lite wordfeud och soffhäng! Stora prinsessan lär ju inte vilja sova ikväll med tanke på sin powernap så vi lär nog få hoppa våra vuxenfilmer ikväll! :)
Imorron är det måndag igen, ny vecka nya tag! Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!
Med vuxenfilm menade jag dom här! ;)


Pepparkaksbak

Idag skall vi hem till Mommo och baka pepparkakor med alla kusiner! Vidda längtar vill jag lova. Tradition som vi har varje år! Mommo står för regin hela dan och sen mat på kvällen!
Jag känner mig fortfarande risig men inte lika som igår. Hoppas på bättring till eftermiddagen, drygt att behöva knapra Alvedon för att ta sig igenom dagen!
Satt och tittade på kort i datorn förut och hittade en massa från tjejfesterna vi hade innan det producerades barn till höger och vänster :)
Åh va jag kan sakna oss brudar ibland! Alla tokigheter vi hade för oss, friheten att göra vad man ville, när man ville! Å andra sidan är jag så otroligt glad och tacksam för det jag har idag! Mina underbara barn, min fantastiska man och allt som hör till med nattvak och tidiga morgnar. Men jag hoppas att vi håller ihop även fast vi inte ses så ofta! Nu har vi startat upp ett "projekt" golden girls :) och det skall bli grymt roligt! Ser fram emot lite kvalitetstid med mina fina Marie, Camilla, Angelica, Linn och Johanna! <3
Ha en fin helg!


Bling bling

Det är väl aldrig för tidigt att blinga va? :)
Fredagen är kommen. Jag är sliten till tusen, feber och huvudvärk, så ikväll lyxar vi till det med chokladpudding och grädde till Idol! Vem åker ut ikväll? Vem är favorit!? Jag håller på Amandorna! :)
Ha en trevlig fredag!!


H&M

Jo lite bittert känns det. Ingen Versace klänning för mig! Grymt pådrag på kollektion relasen idag så inte ens min kusin kunde få tag på en. Hemsidan va nere under dagen och nu finns väldigt få strl kvar på nätet... Suck! Ett alternativ är ju tradera men priset brukar bli rätt högt! Jaja så är det!
Idag har Vidda mått bättre, lite prickar som vi först misstänkte va vattkoppor men troligtvis inte ändå. Har oxå avlagt ett besök på BVC med mitt lilla troll. 5600g och 58cm lång! Fin tjej vilket jag redan visste! :) om vrålandet sa tanten att Juni verkar vara en bestämd dam som talar om vad hon vill! :) vi lär oss hantera det och ju äldre hon blir så blir det lättare för oss att tolka henne!
Idag har jag oxå haft feber en sväng, vet inte vad som härjar här i familjen men nåt fanskap är det allt! :) imorron är det fredag med allt som hör till plus att mannen är ledig vilket inte händer så ofta! :) ha en fortsatt trevlig afton alla!
<3


Ny dag nya tag

Nu är vi vakna i stugan. Blev sent igår!! Björn har fastnat i ett spel som han inte kan slita sig ifrån och jag satt och kollade på Nelly.se
Älskar den sidan, nu kan man ju ha någorlunda vanliga kläder igen, även fast jag har ett par kilo kvar att gå ner! :) inga planer för dagen alls. Vidda är fortfarande sliten så vi får va hemma idag oxå. Får se vad som sker! Jag har lite planer på att göra om här hemma så vi får se om jag tar tag i det idag!
Förresten, vad ger man en liten 4 årig dam till frukost som vägrar äta? Har nog försökt med det mesta men hon gillar ingenting!! Frustrerande! Nu skall jag dricka upp kaffet sen försöka få nåt gjort här!
Puss & kram


Sjuk sessa!

Igår kväll vid 23 tiden vaknade vidda och va jätte lessen. 39 graders feber! Alvedon och nässpray och hon lyckades somna om. Inget dagis för henne, ingen träning för mig och inget fikabesök i em! Som tur va kom pappa hit och kunde vara med tjejerna en stund så jag fick åka till affären.
Hade verkligen sett fram emot träningen idag! Är så taggad på att få sätta igång!! Jaja så är det när man har barn, svårt att planera! Nu sitter vi i soffan och tittar på Madagaskar pingvinerna. Kanske vila en stund?!
Ha en härlig dag i solen!


Kväller

Dagen gick trots allt! Tv och sen iväg till rusta där vi handlade "art attack" prylar, Färg och penslar!
När jag stod och betalade så började Juni vråla i vagnen i vanlig ordning. Vidia står en bit bort och ser lite fundersam ut, sen frågar hon efter en stund. "mamma, är det din bebis som skriker sådär? "
Mm det är väl det. I vanliga fall är det VÅR bebis men just idag var tydligen skrikbebisen enbart min! :)
Vidda somnade på soffan för en stund sen, helt slut efter natten förstås! Ikväll är det tv kväll med Desperate Housewives och The Walking Dead!
Ps. Kommentera gärna! Vet ej hur det funkar genom iphonen!


Insomnia

Är trött idag! Hade en liten Juni som vägrade sova! Jag ammade, dansade, vaggade och hade mig. Men varje gång hon somnade och jag skulle lägga ner henne så var hon klarvaken igen! Till råga på allt hade min stora tjej en dålig natt oxå! Kunde inte komma till ro utan vaknade stup i kvarten!
Nu har vi precis ätit frukost och Björn har åkt till jobbet. Jag vill helst gå och lägga mig igen men det funkar ju inte! Så vad hittar man på idag? Promenad är inplanerat men sen då? Är urusel på att hitta på saker! Ser fram emot ikväll då jag kanske, förhoppningsvis får gå å lägga mig!! :)
Ha en fin dag!!


....


Fars dag! <3

Nu har vi precis ätit farsdags frukost i sängen. Björn har blivit firad ordentligt och tjejerna ligger här och myser! Livet är skönt! :) idag blir d fars dags Brunch på suderbys. Grattos alla pappor där ute! <3


Meet the parents!

Nytonat hår och redo att träffa svärföräldrarna... Det har jag i och för sig gjort ett par gånget men jag tyckte rubriken va kul! :)
Vart och tittat på hus idag. 9 rum mitt i vibble! Tänk om man hade pengar va? Ha en trevlig lördag! Puss kram

Håret i sin nuvarande färg, tyckte d blev helt ok!


Fredagsmyset börjar!

Nu dags för det "vuxna" Fredagsmyset!

Ha en underbar fredag! <3


Bakfredag

Idag bakar vi! "nyttiga" snickerskakor (GI vänliga alltså!) chokladbollar (mindre GI vänligt) och tunnbröd. Nåt måste vi ju roa oss med!


Sovdags!

Ligger nu nedbäddad bredvid min lilla sessa som efter mkt vrålande äntligen somnade! Hon verkar ha en hel del ont i magen så det blir mycket bärande och ordnande för att hon skall vara nöjd. Men nu sover hon iaf! Den stora somnade fort ikväll, 3 dagar på dagis och hon blir rätt slut på kvällarna! Har suttit och kikat igenom Versace for hm kollektionen och hittade en klänning som jag skulle vilja ha på nyår! Nu är det ju så tråkigt att vi inte får in kollektionen här på ön. Så nu håller vi tummarna för att min älskade kusin kan ordna magi och fixa den åt mig!

Såååå grym!!!
Natti natt på er nu!


Mkt bra!!

Nu så har jag blivit med blogg på luren, vilket innebär mer bloggande och mer bilder! Tack Märit för att du guidar mig rätt i iphone djungeln! :)

Min arga lilla tjej!


Paustid...

Det är så det känns ibland. 3 dagar i veckan mellan 9-14 så har jag en paus! Min stora älskling leker med kompisarna på dagis och min lilla älskling sover som en stock. Jag sitter och chillar, dricker kaffe och funderar på allt som jag borde göra men inte orkar!
Typ städa, plocka undan, måla verandan osv osv, men guuuuuud vad jag inte orkar! På sin höjd blir det att betala räkningar idag. Har oxå lovat att skriva en liten "Utvärdering" om vad Fritidsgården i Vibble har betytt för mig! Allt för att förhindra att Gården läggs ner! Nånting som känns riktigt viktigt tycker jag! Tänk så mkt ungar som hittar sin plats där. Jag gjorde det för länge sen, både som ungdom och som ledare. Slå ett slag för att Gården får stå kvar! :)

Nästa vecka har det gått 6 veckor sen vår lilla Fjuni tittade ut och det betyder att det är dags att ta upp träningen igen. Tisdag onsdag och torsdag skall jag hänga på Visborg. Så sugen på att komma i form nu! Vill gadda mig igen oxå, därmed behövs lite tightare skinn än det jag bor i för tillfället! :)
Tyvärr har jag fortfarande inte lagt in några bilder på vår nya familjemedlem så jag bjuder på en bild från igårkväll!



Finns det nåt underbarare på denna jord?? Kärlek kärlek kärlek <3

4/11-06 <3

Hej alla glada!

Sitter och myser i soffan med min äldsta! Den lilla sover faktiskt, för en gångs skull, ska tilläggas då hon inte sover alls kvällstid. Tufft att vara 2 barnsmamma, men mycket mysigt med! :)
Idag firar jag och min man att vi förlovade oss för 5 år sen! Tänk va tiden går va?
Vi har verkligen haft en berg och dalbana under våra år ihop, vi har flyttat och bott i stockholm, skaffat barn och gjort en hel del annat ihop som skulle ta alldeles för lång tid att skriva... :)
Men hur det än är så älskar jag min kille! Han är min bästa vän och min stora kärlek (Trots att han kan vara odräglig ibland! :)
Han stöttar mig i allt och är min klippa i livet, jag är lyckligt lottad helt enkelt!
Nu vaknar Juni så d är dags att agera matmaskin igen! Skriver mer snart!
Kram

RSS 2.0