Ändrade planer

Halloj! Ny vecka som börjat med fullbokad dag, härliga tider. Har oxå fått en riktig dunderbehandling av min frisör Camilla! Mitt hår mådde tydligen inte så bra av förlängningen så nu har jag fått ändra mina planer, ganska radikalt dessutom... Imorron blir det ny frippa, uppdaterar resultatet imorron! Puss kram

Hemma!

Och back to work! Blev inte så mkt uppdateringar från semestern, nätet va rätt kasst därnere. Nu börjar en ny arbetsvecka. Kom hem till en mkt ynklig hund som troligtvis har fått en tumör på svansen som dessvärre spruckit. :( under natten har han dragit av sig tratten och tuggat bort alla stygn. Så idag skall han sövas och sys ihop igen, stackars lilla Rocky! Känns i hjärtat att han har så ont... Nu hoppas vi på det bästa att det läker ihop snabbt så han blir sitt vanliga spralliga jag igen! 
Har oxå bestämt mig för hur håret skall bli. Det blir nr 1! Vet inte när jag kommer göra det men så här ser skatboet ut i dagsläget. 





Kroatien

Nu är vi på plats! Flygresan va jobbig men uthärdlig. Mådde inge bra under starten men väl uppe gick det bra! Väl på land väntade en 11/2 Tim bussresa i bergen vilket va lite halvläskigt med stupet på högersidan och berget på vänster. Fram kom vi iaf, till ett sjukt fint hotell. Kroatien är verkligen grymt vackert! Gårdagen spenderades vid poolen. Sol, bad och total avkoppling! Idag regnar det så vi spånar lite på vad vi skall göra. Jag återkommer med vidare uppdateringar! Puss kram 









Redo!

Jajemen, nu blir det snart åka av! 
1. Väskorna så gott som packade-check! 

2. Barnen sover-check!




3. 2 månaders bröllops dag-check!

Ses imorron Kroatien! Tack och gonatt!

Min stora kärlek!

Tänk att ha sån tur att träffa den människa du vill leva med, och att han dessutom känner likadant... Det måste ju va magi, eller ödet! Jag säger inte att jag är upp över öronen nyförälskad varje dag, men ofta är jag det Och efter snart 8 år tillsammans och 3 knattar så tycker jag att det är helt fantastiskt att känna så! visst kan vägen va guppig ibland men fan alltså, sätter han får mig att känna, har jag aldrig känt förut. Trygg, älskad och dyrbarast i världen. Sättet han tittar på mig, känner mig bättre än nån annan och ändå älskar han mig helt förutsättningslöst. Jag är lyckligt lottad helt enkelt. Jag älskar dig Björn, för allt du är och för allt du gör! DFA 





Tuffa beslut!

När vi kommer hem från Kroatien skall Camilla göra underverk med mitt hår! Beslutsångest! Vilket är snyggast? 
1.

2.

3.



Flygrädd!

Nu närmar det sig med stormsteg. På lördag sitter jag där i planet, instängd, utelämnad till piloter och vädrets makter. Känner mig lite illamående.... Samtidigt tänker jag inte låta rädslan begränsa mig! Jag vill inte att mina barn skall hindras pga min fåniga oro! Känslan av att vara instängd, att inte ha kontroll, det är läskigt och mot det hjälper ingen statistik i världen! Rent logiskt VET jag att risken för olyckor är större i bilen. Och köra bil gör jag ju med glädje varje dag! Rädslan fanns inte IB (innan barn!) rädslan kom med dom och nu sitter den där, som en sten i skon. Har till och med googlat på Imovane, stesolid och liknande preparat. Men i helvete heller att jag tänker trycka i mig lugnande, bli en zombie så att tjejerna blir oroliga för att mamma beter sig märkligt! Nej, dags att deala med rädslan. Fokusera på målet som är en härlig vecka i Kroatien med mina nära och kära och inte fokusera på vägen dit! 
Puss kram

Men vi satsar på en One Whey vanilla wildberry istället! Duktiga vi! :)




Hade vart gryyyymt nice just nu! Cookies and cream lyxshake från Max!!!




Trött!!

Känns som att det är den överhängande känslan just nu! På lördag sticker vi till Kroatien och det skall bli helt underbart! 
Igår hade vi Angelica och Marie här på fika med tillhörande kids. Supermysigt och VARMT! På kvällen testade vi på nyöppnade Route 140 och söndagsmiddagsfolket ger 2 tummar upp! Jag menar, köttbullar, mos, lingon och sås till barnen för 10:-! Kan det bli bättre? Dessutom hur mycket smask som helst. Jag tog en Monroe mix, som bestod av grillad kycklingfilé, halloumi, tzatziki, pommes och sallad. Mkt gott och nära! Kaffet intogs hos Malmros med tillhörande äppelpaj. Bra helg och nu är det måndag igen. Jobb på schemat och för min fysiska hälsas skull hoppas jag på att sluta tidigt för lite träning innan barnen skall hämtas! 
Ha en härlig dag alla! 



RSS 2.0